Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 19
- Πόντοι
- 26
ο psolaras78 θελει να πηδαει city-tour με 50 ευρω...προσεξτε μαγκες....μην σας ξεφυγει για κανα 200αρι εδω μεσα....θα σας φαει ο τυπος
Black Angelica? Άσε γιατί όσο θυμάμαι τι τράβηξα μαζί της στη μια και μοναδική φορά που την είδα μου ανεβαίνει η πίεση. Και είμαι και γέρος άνθρωπος
Πότε πέρασες?Τυπε ετυχε να ειμαι Παρισι πριν τον Υορκυ και περασα. 250+100 με χρεωσε και δεν ενθουσιαστηκα. Πλαδαρο σωμα και ψευτοφιγουρα......
Πως σας ξεφυγε μια αλλη που ηταν εκει την ιδια εβδομαδα?
Πότε πέρασες?
Αφού εσένα δεν σου άρεσε έτσι κι αλλιώς,τι σε έπιασε και πήγες?
Και ποτε ειπα οτι δεν μου αρεσε???? Σε ειχα προλαβει γιιτι ειμουν Παρισι για δουλεια ;)
Γιορκι, δεν ξερω γιατι σε τραβανε τα παλτα, τα χειμωνιατικα παλτα μαλιστα!
Βρε Χαουζ, η Ανζελικα Μπλακ ειναι απο τις πιο διεθνεις φολες που εχουν περασει. Κοιταξε κριτικες σε οποια χωρα θες για επιβεβαιωση.
Η συγκεκριμενη εκανε καποια προσπαθεια μονο στο πρωτο της τουρ οταν ηταν 21 ετων, και παρεμπιπτοντως στην Ελλαδα με τον Ζου, και μετα ............κουβερτα. Την εχω συνατησηει δυο φορες και την δευτερη παρολιγο να φυγω στα 30 λεπτα.
Αν θελεις σου βαζω και τις διεθνεις κριτικες, αλλα στα ματια του Γιορκυ..............θηριο! :S
Και τι με νοιαζει εμενα αν περασε καλα η οχι ο Γιορκυ. Μακαρι να χαρηκε και να ευχαρηστηθηκε γαμησι, αλλα αυτο δεν αλλαζει το οτι η Αντζελικα ειναι φολα........φολαρα!
Το φορουμ ειναι για ενημερωση, αν και αυτη δεν πιστευω οτι θα ξαναπερασει απο Ελλαδα, και η φολα...........φολα ασχετως τι εντυπωσεις εχει ο Γιορκυ!
Απλως δηλωνω την δικη μου εντυπωση και πολλων αλλων που εχουν δοκιμασει την Αντζελικα.
Ρε Χαουζ ειπα να μην γραψει κριτικη και να κρινει το κοινο?
Την γνωμη μου εξεφρασα (και πολλων αλλων που εχουν δοκιμασει) οτι η Αντζελικα ειναι ΠΑΛΤΟ, εκτος αν δια θαυματος και μετα απο τοσα χρονια στον τουρισμο αλλαξε, η αλλαξε για τον Γιορκυ και μονο.
Μην μου τα πρηζετε αδικα! Ο καθενας την γνωμη του και ο κουκος αηδονι.
OK,επειδή έκανες παράθεση εδώ.Σε ποστ για την Black Angelika.Δεν αναφέρθηκε πουθενά η Angel Black.Βρε Υορκυ δεν μιλαμε για το ιδιο μωρο............... :S
Αλλο η Ανζελικα Μπλακ και αλλο η Ανζελ Μπλακ............... ;)
Black Angelica? Άσε γιατί όσο θυμάμαι τι τράβηξα μαζί της στη μια και μοναδική φορά που την είδα μου ανεβαίνει η πίεση. Και είμαι και γέρος άνθρωπος
Τυπε ετυχε να ειμαι Παρισι πριν τον Υορκυ και περασα. 250+100 με χρεωσε και δεν ενθουσιαστηκα. Πλαδαρο σωμα και ψευτοφιγουρα......
Πως σας ξεφυγε μια αλλη που ηταν εκει την ιδια εβδομαδα?
OK,επειδή έκανες παράθεση εδώ.Σε ποστ για την Black Angelika.
H Masha είναι αληθινότατη πανύψηλη και με ένα από τα καλύτερα ζευγάρια φυσικών βυζιών που έχω δει ποτέ μου!!!!!! Καλές αματούρικες υπηρεσίες καθότι πρωτάρα (πρώτο τουρ, πρώτη φορά έξω από την Ρωσία) με καλύτερη στάση το cowgirl. Εάν καπνίζετε φροντίστε να έχετε δροσερή αναπνοή αλλιώς φιλί δεν έχει. Αν όμως αρχίσει να σας φιλάει θα σας καταπιεί την γλώσσα. Μην κολλήσετε αν σας υποδεχτεί λίγο ψυχρά.ειναι αληθινα παιδες;δοκιμασε κανεις;
καλο μοιαζει αλα μου αρεσει το κασκατεριλικι κ ειδικα πρωτη μερα!οποτε περνω σημερα ujine γιατι αλογιζει κιολας κ ενημερωνω αυριο!H Masha είναι αληθινότατη πανύψηλη και με ένα από τα καλύτερα ζευγάρια φυσικών βυζιών που έχω δει ποτέ μου!!!!!! Καλές αματούρικες υπηρεσίες καθότι πρωτάρα (πρώτο τουρ, πρώτη φορά έξω από την Ρωσία) με καλύτερη στάση το cowgirl. Εάν καπνίζετε φροντίστε να έχετε δροσερή αναπνοή αλλιώς φιλί δεν έχει. Αν όμως αρχίσει να σας φιλάει θα σας καταπιεί την γλώσσα. Μην κολλήσετε αν σας υποδεχτεί λίγο ψυχρά.
δαχτυλακια και τελειωμα στο στομα αφηνει;H Masha είναι αληθινότατη πανύψηλη και με ένα από τα καλύτερα ζευγάρια φυσικών βυζιών που έχω δει ποτέ μου!!!!!! Καλές αματούρικες υπηρεσίες καθότι πρωτάρα (πρώτο τουρ, πρώτη φορά έξω από την Ρωσία) με καλύτερη στάση το cowgirl. Εάν καπνίζετε φροντίστε να έχετε δροσερή αναπνοή αλλιώς φιλί δεν έχει. Αν όμως αρχίσει να σας φιλάει θα σας καταπιεί την γλώσσα. Μην κολλήσετε αν σας υποδεχτεί λίγο ψυχρά.
H Masha είναι αληθινότατη πανύψηλη και με ένα από τα καλύτερα ζευγάρια φυσικών βυζιών που έχω δει ποτέ μου!!!!!! Καλές αματούρικες υπηρεσίες καθότι πρωτάρα (πρώτο τουρ, πρώτη φορά έξω από την Ρωσία) με καλύτερη στάση το cowgirl. Εάν καπνίζετε φροντίστε να έχετε δροσερή αναπνοή αλλιώς φιλί δεν έχει. Αν όμως αρχίσει να σας φιλάει θα σας καταπιεί την γλώσσα. Μην κολλήσετε αν σας υποδεχτεί λίγο ψυχρά.
υποκειμενικό Άντυ, εμένα μου αρέσει βγάζει κάτι καβλέΩραίος!! Πάντως στις φωτό από πρόσωπο δεν λέει καθόλου.....Ισχύει?
Ωραίος. Φίλε busterd γράψε κι εδώ κατιτίς αν θες.H Masha είναι αληθινότατη πανύψηλη και με ένα από τα καλύτερα ζευγάρια φυσικών βυζιών που έχω δει ποτέ μου!!!!!! Καλές αματούρικες υπηρεσίες καθότι πρωτάρα (πρώτο τουρ, πρώτη φορά έξω από την Ρωσία) με καλύτερη στάση το cowgirl. Εάν καπνίζετε φροντίστε να έχετε δροσερή αναπνοή αλλιώς φιλί δεν έχει. Αν όμως αρχίσει να σας φιλάει θα σας καταπιεί την γλώσσα. Μην κολλήσετε αν σας υποδεχτεί λίγο ψυχρά.
Λέει πολύ περισσότερα το πρόσωπο από κοντά. Έχει πολύ ωραίο χαμόγελο, ίσια οδοντοστοιχία όμορφα μάτια και υπέροχα μαύρα ίσια μακρυά μαλλιά. Το στήθος όμως ρε φίλε είναι ΘΕΙΚΟ. Αντιπροσωπευτική φωτό αυτή με το πράσινο στρινγκ.Ωραίος!! Πάντως στις φωτό από πρόσωπο δεν λέει καθόλου.....Ισχύει?
Σκάσε και γράφεΛέει πολύ περισσότερα το πρόσωπο από κοντά. Έχει πολύ ωραίο χαμόγελο, όμορφα μάτια και υπέροχα μαύρα ίσια μακρυά μαλλιά. Το στήθος όμως ρε φίλε είναι ΘΕΙΚΟ
Σκάσε και γράφε
Σε έφαγε η δουλειά και σένα
Δεν προλαβαίνω λέμεεεεεεεεε