Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (6 μέλη και 81 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Αυτό το πουρό που μας θυμήθηκε?

με φωτογραφίες της μιας άλλης εποχής αλλά και με τιμές άλλες εποχής!!

Ε δεν πάμε καλά!! 300 για να πας με τη γιαγιά!!  :think:

Την πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω υπηρεσίες,γιατί δεν γράφει αν κάνει ελεύθερο στοματικό και α έχει γίνει λάθος για τα 300 ευρό που ζητάει,αλλά οι κρυάδες ήταν απανωτές:1)Δεν κάνει ελεύθερο με το πρώτο ραντεβού.Πρέπει να κάνεις δύο τρία και μετά.2)Μόνο μια φορά  :knockinb: άμα θες και δεύτερη πρέπει να πληρώσεις 400.Κοινώς 1  :knockinb: την ώρα,έτσι μου είπε.Στην αγγελία λέει ότι είναι Ελληνίδα αλλά όταν τη ρώτησα αν μιλάει Ελληνικά μου είπε ότι δεν είναι τα Ελληνικά της πολύ καλά.Και τώρα αυτή περιμένει να την πάρει κάποιος στις μέρες μας και με αυτές τις χάλια υπηρεσίες;;;

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
119
Πόντοι
1
Απλο.
οταν σταματησουν τα κοροιδα να πηγαινουν μαζι τους

alexios13

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Εδώ να πούμε ενα μεγάλο μπράβο στα citytours που καταλαβαίνουν την θλίψη του έλληνα γαμιά, και προσφέρουν υπηρεσίες ανύψωσης ψυχολογίας με μεγάλο discount.....μην με ρωτήσετε ποιά/ες, ψάξτε το λίγο

fratzolas

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ να πούμε ενα μεγάλο μπράβο στα citytours που καταλαβαίνουν την θλίψη του έλληνα γαμιά, και προσφέρουν υπηρεσίες ανύψωσης ψυχολογίας με μεγάλο discount.....μην με ρωτήσετε ποιά/ες, ψάξτε το λίγο
Καλησπερα παιδες! Επεστρεψα απο Βουδα για το δημοψηφισμα...πολλους χαιρετισμους ιδιαιτερα στον  Baby απο διαφορες "φιλες"! Παρεποπτοντως μας εχουν στην ξεφτιλα εκει στις ειδησεις, μας θεωρουν χειροτερους και απο τους Σλοβακους πια! Παντως διαφορες "φιλες" μου ειπαν πως υπαρχουν ακομη πατριωτες που σπρωχνουν ρευστο ακομη και αυτη την εβδομαδα σε "long day bookings" .Χαρακτηριστικη περιπτωση "φιλης" απο εδω, που ενω επισημως σταματησε να δουλευει, ανεπισημως ειναι στην Αθηνα και τραβιεται με πατριωτη 20ημερα και βαλε! Παμε γερα...σκεφτομαι για κανα τοπικο local...ιδεες?

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Απο την Black Angelica στην Bianca ρε Παικτη ?
Ρε που μας καταντησανε !!!  :grin: :grin: :grin:

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
... τι μου θύμισες με το όνομα αυτό (Masha) !

μια φίλη που δεν έρχεται πια εδώ , εκτός αν έρχεται και δε το ξέρω  :),
είχε και μια φίλη και κάναν επικό ¨τριο΄΄ μια και ήταν ΄΄φιλενάδες΄΄ στη πραγματικοτητα

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Απο την Black Angelica στην Bianca ρε Παικτη ?
Ρε που μας καταντησανε !!!   :grin: :grin: :grin:
Black Angelica? Άσε γιατί όσο θυμάμαι τι τράβηξα μαζί της στη μια και μοναδική φορά που την είδα μου ανεβαίνει η πίεση. Και είμαι και γέρος άνθρωπος  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom