Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 506
Μηπως εισαι ο Στουρναρας;ακολουθει κ κριτικη.
Μηπως εισαι ο Στουρναρας;ακολουθει κ κριτικη.
μεγαλο γατι εισαι!!πως το καταλαβες?Μηπως εισαι ο Στουρναρας;
Μας τρολάρουν και αυτοί ή όντως κατεβαίνει?
Αυτό το πουρό που μας θυμήθηκε?
με φωτογραφίες της μιας άλλης εποχής αλλά και με τιμές άλλες εποχής!!
Ε δεν πάμε καλά!! 300 για να πας με τη γιαγιά!!
Βουλγάρα είναι αλλά είναι 15 χρόνια Ελλάδα.
Και δεν έχει μάθει ακόμα Ελληνικά!!!
Γιατί στα σχολεία της Πούτσας δεν διδάσκουν την Ελληνική Γλώσσα!!
Καλησπερα παιδες! Επεστρεψα απο Βουδα για το δημοψηφισμα...πολλους χαιρετισμους ιδιαιτερα στον Baby απο διαφορες "φιλες"! Παρεποπτοντως μας εχουν στην ξεφτιλα εκει στις ειδησεις, μας θεωρουν χειροτερους και απο τους Σλοβακους πια! Παντως διαφορες "φιλες" μου ειπαν πως υπαρχουν ακομη πατριωτες που σπρωχνουν ρευστο ακομη και αυτη την εβδομαδα σε "long day bookings" .Χαρακτηριστικη περιπτωση "φιλης" απο εδω, που ενω επισημως σταματησε να δουλευει, ανεπισημως ειναι στην Αθηνα και τραβιεται με πατριωτη 20ημερα και βαλε! Παμε γερα...σκεφτομαι για κανα τοπικο local...ιδεες?Εδώ να πούμε ενα μεγάλο μπράβο στα citytours που καταλαβαίνουν την θλίψη του έλληνα γαμιά, και προσφέρουν υπηρεσίες ανύψωσης ψυχολογίας με μεγάλο discount.....μην με ρωτήσετε ποιά/ες, ψάξτε το λίγο
οχι ρε παικτη, στο σπορ ψηφιζω ναι σε ολα.Απο την Black Angelica στην Bianca ρε Παικτη ?
Ρε που μας καταντησανε !!!
Black Angelica? Άσε γιατί όσο θυμάμαι τι τράβηξα μαζί της στη μια και μοναδική φορά που την είδα μου ανεβαίνει η πίεση. Και είμαι και γέρος άνθρωποςΑπο την Black Angelica στην Bianca ρε Παικτη ?
Ρε που μας καταντησανε !!!