Καλησπέρα παίδες
είμαι και εγώ νέος στο επάγγελμα αφού μέχρι τώρα καλούσα κορίτσια από τηλ και έρχονταν στο ξενοδοχείο μου
όμως λέω τώρα στα γεράματα να αλλάξω αυτό το τροπάριο και να στραφώ σε κάτι ποιο ποιοτικό
ένας φίλος μου μου είπα για τα CT και έτσι άρχισα και εγώ να διαβάζω διαφορές κριτικές και αφίξεις για κοπέλες
διάβασα επίσης και τις δικές σας οδηγίες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω
παρ όλα αυτά όμως δεν νιώθω έτοιμος και για αυτό ψάχνω καθημερινά σελίδες και διαβάζω διαφορά (καλά και άσχημα)
στις 17 Απριλίου φτάνω τα 31 και λέω να κάνω ένα καλό δώρο στον εαυτό μου(και από εδώ και πέρα τουλάχιστον ένα CT κάθε 40 ημέρες με 2 μήνες)
Διάβασα τις αφίξεις για Αθήνα για 17/4 και βλέπω 3-4 κορίτσια αυτήν την στιγμή και έχω διαλέξει την Cindy ()
και από τις δικές σας κριτικές αλά και από τα αλλά sites διαβάζω ότι δεν έχει όμορφο πρόσωπο αλά έχει καλό σώμα και καλή συμμετοχή στο sex κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό
θα ήθελα αν γίνετε κάποιος που ξέρει την κοπέλα να μου πει τις εντυπώσεις του η αν γίνετε να μου αφήσει ένα ΠΜ εδώ και να επικοινωνήσω μαζί του να τα πούμε λιγάκι και να με διδάξει τα μυστικά όσο γίνετε
αυτά προς το παρόν τα λέμε ξανά σύντομα !
ΥΓ μήπως πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα να προστεθούν ονόματα και είναι νωρίς να κλείσω κοπέλα από τώρα για 17 /4?