Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (7 μέλη και 157 επισκέπτες)

natajade

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπέρα παίδες
είμαι και εγώ νέος στο επάγγελμα αφού μέχρι τώρα καλούσα κορίτσια από τηλ και έρχονταν στο ξενοδοχείο μου
όμως λέω τώρα στα γεράματα :cheesy: να αλλάξω αυτό το τροπάριο και να στραφώ σε κάτι ποιο ποιοτικό
ένας φίλος μου μου είπα για τα CT και έτσι άρχισα και εγώ να διαβάζω διαφορές κριτικές και αφίξεις για κοπέλες
διάβασα επίσης και τις δικές σας οδηγίες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω
παρ όλα αυτά όμως δεν νιώθω έτοιμος  και για αυτό ψάχνω καθημερινά σελίδες και διαβάζω διαφορά (καλά και άσχημα)
στις 17 Απριλίου φτάνω τα 31  και λέω να κάνω ένα καλό δώρο στον εαυτό μου(και από εδώ και πέρα τουλάχιστον ένα CT κάθε 40 ημέρες με 2 μήνες)
Διάβασα τις αφίξεις  για Αθήνα για 17/4 και βλέπω 3-4 κορίτσια αυτήν την στιγμή και έχω διαλέξει  την Cindy ()
και από τις δικές σας κριτικές αλά και από τα αλλά sites διαβάζω ότι δεν έχει όμορφο πρόσωπο αλά έχει καλό σώμα και καλή συμμετοχή στο sex κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό
θα ήθελα αν γίνετε κάποιος που ξέρει την κοπέλα να μου πει τις εντυπώσεις του η αν γίνετε να μου αφήσει ένα ΠΜ εδώ και να επικοινωνήσω μαζί του να τα πούμε λιγάκι και να με διδάξει :) τα μυστικά όσο γίνετε
αυτά προς το παρόν τα λέμε ξανά σύντομα !

ΥΓ μήπως πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα να προστεθούν  ονόματα  και είναι νωρίς να κλείσω κοπέλα από τώρα για 17 /4?

Επισκέπτης
Τη Γιοχάνσον την έχω κλείσει για διακοπές τον Αύγουστο  :rockon:

www.slovakbeauties.com/home.php?page=detail&girl=scarlet]Αυτή[/url] έκλεισα για την άλλη βδομάδα. Με του που την είδα ξύπνησε το θεριό!
Κατι απο Vilnious σου φερνει ρε κουφαλα Tipos , σε διαβαζω . :2funny: :2funny:
Για το αλλο που λεγαμε δεν εχω βρη τιποτα αξιοπρεπες. :rockon:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλά φαίνονται αλλά για Ρωσάκια το να δώσω 350 για μια ώρα (μαζί με anal) μου φαίνεται κομματάκι υπερβολη.Θα δουμε...Αν έρθουν Ελλάδα και ρίξουν λίγο τις τιμές δηλαδή στα 250€ τότε το κάτι μπορεί να γίνει

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Περιμένω απάντηση από Κάτια (besteuropemodels)...
Από ότι διάβασα δεν είναι και πολύ οργανωμένο γραφείο..Το γεγονός ότι εδώ και μισή ώρα δεν μου έχουν απαντήσει μάλλον αυτό δείχνει.
Εμπειρία κανείς από το γραφείο αυτό έχει στο παρελθόν?

Επισκέπτης
Θα απαντησουν .
Πιεσε τους λιγο.
Να περιμενω η να κλεισω τιποτα αλλο και θα δεις.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ολα good baby μου έκλεισαν ραντεβου.
Με φοβίζει το γεγονός ότι για την άλλη κοπέλα του γραφείου σε ένα συναθλητή μας εδώ καθυστέρησαν να του στείλουν το δωμάτιο...Μάλλον θα πάω 20-30 λεπτά νωρίτερα και θα τους στείλω για να μην έχω καμιά έκπληξη.

Επισκέπτης
Γιατι εχω την αισθηση οτι αυτη θα στειλει ο zuzunas .
Για να δουμε. :think:

Συνημμένα

• Alisha.jpg
    Alisha.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 25

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Συμφωνα με πληροφορίες του Tipos η επόμενη που θα στείλει αρχίζει από Α
Και εμένα πάει σε αυτη ή την Αννα.Αλλά βλέπω επικρατέστερη αυτή

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν, ο pioneer Tipos ισχυρίζεται ότι αποτελεί μέγα σφάλμα που δεν έχω δει Alisa. Και δεν μπορώ να αγνοήσω τέτοια δήλωση, ειδικά όταν προέρχεται από τον Tipos.
(Αλλά δεν μου πάει ρε γμτ να πληρώσω τον ζουζούνα...δεν μου κάθεται καλά, πες το κόμπλεξ, πες το ότι θες, δεν μπορώ, βγάζω χρήματα για να πληρώσω ζουζουνοκόριτσα και δακρύζει το πορτοφόλι. Θαύμα! xaxaxa)

Από την άλλη όμως ο Baby με τον οποίο διαφωνώ πάντα, δίνει επίσης καλά σχόλια για Alisa, οπότε ανησυχώ για το εάν θα το απολαύσω.

Δύσκολα πράγματα.

Επιπλέον, αξιολόγατος και απόλυτα έμπιστος scouter του Site, έδωσε Must για Julia (ΒΕΜ).

Ουφ...

Αυτό το γαμημένο το Outlook, που τόσο το επαινούν όλοι, δεν γίνεται να μου βρίσκει περισσότερο ελέυθερο χρόνο? Αυτό θα ήταν Η μαγκιά, τα άλλα που κάνει, τα καταφέρνω και μόνος μου.

Επισκέπτης
Ποιος εστειλε τον Tipos στην Alisha για πεστε και σε μενα τον κακομοιρο. :2funny: :2funny: :2funny:
Μην την παρεις Yorgos γιατι δεν ειναι για τα δικα σου γουστα.
Ετσι νομιζω . :think:

Ασε που ειναι και κοντη. :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Που να ξέρω ποιος την έστειλε στον Tipos!?!

Εσύ λες ότι δεν είναι για τα γούστα μου, o Tipos διαφωνεί.

Τελικά, μόνο μία δοκιμή θα δείξει, για να μην σας ζαλίζω κιόλας.

(και κλάμα πάλι το πορτοφόλι....)

Επισκέπτης
Που να ξέρω ποιος την έστειλε στον Tipos!?!

Εσύ λες ότι δεν είναι για τα γούστα μου, o Tipos διαφωνεί.

Τελικά, μόνο μία δοκιμή θα δείξει, για να μην σας ζαλίζω κιόλας.

(και κλάμα πάλι το πορτοφόλι....)
Ειναι κοντη σου λεω.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
έχω διαλέξει  την Cindy ()
και από τις δικές σας κριτικές αλά και από τα αλλά sites διαβάζω ότι δεν έχει όμορφο πρόσωπο αλά έχει καλό σώμα και καλή συμμετοχή στο sex κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό

Φιλε ειναι πολυ νωρις. Μπορεις να κλεισεις την προηγουμενη μερα. Τωρα follow your heart. Αν δεν δολκιμασεις να σου φυγει η περιεργεια...Απο την αλλη, περι ορεξεως...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
σε λιγακι φευγω απο την δουλεια παω νελλυ να με ξεκουρασει λιγακι αντε καλα να περασω :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom