Προσφερω απλοχερα την κριτικη μου για Nelly εδω στο forum γιατι δεν φευγει για καποιο λογο στα reviews καπου κολαει το Θεμα...το ιδιο προβλημα ειχα και με Margo's review αλλα εκει λιγο πολυ τα ξερετε τα πραγματα πως εχουν.
Λοιπον οχι οτι εχω μεγαλη πειρα απο ct αλλα μετα την καταπληκτικη ειδικα σε διαθεση και αρκετα αλλα Margo ,
η Nelly ηταν μια αλλη εντελως περιπτωση .Πολυ ομορφο προσωπο,πρασινες ματαρες, επιβλητικη φατσα επιπεδου μοντελας, μετριου αναστηματος. Αψεγαδιαστο σωματακι, αδυνατουλα με τρουλοτο κωλαρακι, πολυ χαριτομενο στηθακι, καλοσχηματισμενο ρωγακι , τελειο δερμα, και φοβερα καθαρουλα. Σου θυμιζει και λονδρεζα απο καλη οικογενεια (λεμε τωρα), σου βγαζει ενα μην αγγιζετε πολυ με το μαλακο γιατι ειμαι ευθραυστη αλλα η αληθεια ειναι οτι ολα τα υπομενη αλλα δεν προκειται να ξεκουνηθει απο μονη της αν εσυ δεν την ξεκουνισεις, αρα απο συμμετοχη δεν τρελαθηκα, αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν ειναι προσχαρη και γλυκια κοπελα. Εκανα παιχνιδι μονος μου σε γενικες γραμμες..(αν συγκρινεις ξαναλεω με τη Margo που ειναι σαν να τα εχετε 6 μηνες).
Ενα ειναι το σιγουρο για 2 ωρες γαμουσα μια πολυ στιλατι και σικατι μουναρα που κακα τα ψεματα αν και ειμαι μια χαρα παλουκαρι (λεμε τωρα) δεν την κρεββατονα υπο φυσιολογικες συνθηκες .....γιατι εγω ετσι το βλεπω το Θεμα ct - να γαμησουμε κατι που θα μας επερνε 40 χρονια τουρκικα στην καθημερινη μας ανευ χρηματισμου ζωη .
Για να κλεισω η Νελλυ ειναι για εξειδικευμενα γουστα οποιος Θελει λιγο βαρβατιλα και λιγο προστυχια και ποιο πορνοκαταστασεις το νελλακι δεν......αλλα ποιος δεν Θελει να γαμησει μια "γαλαζοαιματη" βορεια προαστια τυπου.