Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ρε συμμαχοι της ηδονης πως θα συναντήσω την Τιφφανι (ανεξαρτητη) που έχει 9.6 κριτικές ??
δεν έχει ουτε λινκ ουτε καν εμαιλ!!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
καλησπέρα παιδια.σας διαβαζω πανω απο ενα χρονο αλλα...μολις τωρα εγινα μελος!εχω παρει 2 φορες CT(την MARTINA απο ANGEL-DEVILS και την NATALIE-SWEDISHHARMONY).καλα η δευτερη δεν παιζόταν!!η πρωτη ετσι και ετσι.εχω να πω το εξης:ζητανε παρα πολλα λεφτα οι τυπισσες που ερχονται εδω.ελαχιστες πραγματικα αξιζουν!απλιοτερα κυκλοφορουσαν πολυ ωραιοτερες κοπελες σε studio στην αθηνα, οπως μια γερμανιδα η αννα απο ιπποκρατους-αν θυμουνται οι πιο παλιοι η και απο την ησαυρων 29β πριν κλεισει με 50 ευρουλακια.μηπως πρεπει να γινουμε πιο προσεκτικοι που δινουμε τα λεφτα μας??θα μου πειτε, πρωτο μου post, κανω και υποδειξεις?οχι, απλα εχω κια εγω μια πολυ μικρη εμπειρια κια εχουν δει αρκετα τα ματια μου και θεωρω οτι εχουν ξεφυγει οι τιμες γαι τις περισσοτερες που κανουν ct.

Επισκέπτης
Επιστροφη απο Milena.Τσεχα μουνα με απιστευτο κορμι στυλ παμελα αντερσον γυρω στο 1,70 βυζαρα σουπερ σιλικονατη.Το κοριτσι ειναι για πολυ gfe καταστασεις μια γλυκα σκετη παρ ολο που πρωτιμω τα πορνιδια!Review θα βαλω αν και εφοσον οι MOD του σαιτ την καταχωρησουν.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Επιστροφη απο Milena.Τσεχα μουνα με απιστευτο κορμι στυλ παμελα αντερσον γυρω στο 1,70 βυζαρα σουπερ σιλικονατη.Το κοριτσι ειναι για πολυ gfe καταστασεις μια γλυκα σκετη παρ ολο που πρωτιμω τα πορνιδια!Review θα βαλω αν και εφοσον οι MOD του σαιτ την καταχωρησουν.

Milena

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Προσφερω απλοχερα την κριτικη μου για Nelly  εδω στο forum γιατι δεν φευγει για καποιο λογο στα reviews καπου κολαει το Θεμα...το ιδιο προβλημα ειχα και με Margo's review αλλα εκει λιγο πολυ τα ξερετε τα πραγματα πως εχουν.
    Λοιπον οχι οτι εχω μεγαλη πειρα απο ct αλλα μετα την καταπληκτικη ειδικα σε διαθεση και αρκετα αλλα Margo ,
η Nelly ηταν μια αλλη εντελως περιπτωση .Πολυ ομορφο προσωπο,πρασινες  ματαρες,  επιβλητικη φατσα  επιπεδου μοντελας, μετριου αναστηματος. Αψεγαδιαστο σωματακι,  αδυνατουλα με τρουλοτο  κωλαρακι,  πολυ χαριτομενο στηθακι,  καλοσχηματισμενο ρωγακι , τελειο δερμα, και φοβερα καθαρουλα. Σου θυμιζει  και λονδρεζα απο καλη οικογενεια (λεμε τωρα),  σου βγαζει ενα μην αγγιζετε πολυ με το μαλακο γιατι ειμαι ευθραυστη αλλα η αληθεια ειναι οτι ολα τα υπομενη αλλα δεν προκειται να ξεκουνηθει απο μονη της αν εσυ δεν την ξεκουνισεις,  αρα απο συμμετοχη δεν τρελαθηκα,  αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν  ειναι προσχαρη και γλυκια κοπελα.  Εκανα παιχνιδι μονος μου σε γενικες  γραμμες..(αν συγκρινεις ξαναλεω με τη Margo που ειναι σαν να τα εχετε 6 μηνες).
  Ενα ειναι το σιγουρο για 2 ωρες γαμουσα μια πολυ στιλατι και σικατι  μουναρα που κακα τα ψεματα αν και ειμαι μια χαρα παλουκαρι (λεμε τωρα) δεν την κρεββατονα υπο φυσιολογικες συνθηκες .....γιατι εγω ετσι το βλεπω το Θεμα ct -  να γαμησουμε κατι που θα μας επερνε 40 χρονια τουρκικα στην καθημερινη μας ανευ χρηματισμου ζωη .
Για να κλεισω η Νελλυ ειναι για εξειδικευμενα γουστα  οποιος Θελει λιγο βαρβατιλα και λιγο προστυχια και ποιο πορνοκαταστασεις το νελλακι δεν......αλλα ποιος δεν Θελει να γαμησει μια  "γαλαζοαιματη" βορεια προαστια τυπου.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
[Αν ξερει κανενας καλος ανθρωποσ ασ μου πει γιατι δεν φευγει το review

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Για να κλεισω η Νελλυ ειναι για εξειδικευμενα γουστα  οποιος Θελει λιγο βαρβατιλα και λιγο προστυχια και ποιο πορνοκαταστασεις το νελλακι δεν......αλλα ποιος δεν Θελει να γαμησει μια  "γαλαζοαιματη" βορεια προαστια τυπου.

Η πλάκα είναι ότι εμένα μου βγάζει κάθε φορά τελείως PSE κατάσταση .. μιλάμε για άγρια γούστα .... τι σου είναι οι πουτάνες ρε πούστη μου :) :) :)

PS. Thanks για τη κριτική ALALEON!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Έκλεισα και μια Scarlet τελείως στα τυφλά .... άντε πάλι θα θυσιαστώ για χάρη σας :)

Επισκέπτης
προσωπικα εγκρινω!Θελω να εισαι ''TIPOS'' και υπογραμμων στη κριτικη σου μετα το meeting!Καλό βόλι!

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Η πλάκα είναι ότι εμένα μου βγάζει κάθε φορά τελείως PSE κατάσταση .. μιλάμε για άγρια γούστα .... τι σου είναι οι πουτάνες ρε πούστη μου :) :) :)

PS. Thanks για τη κριτική ALALEON!
 αφου δεν μπορω εκει ας τα λεω εδω γιατι καπου πρεπει και εγω να τα πω βρε αδερφε .

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως ο zuzanas δεν φέρνει τίποτα τελικά που περιμέναμε κατόπιν πληροφοριών ότι θα ανακοίνωνε κάτι την Τρίτη...
Μπάζα....

Δηλ. ΖΤΟΔ αυτα ειναι ψεμα (πριν 1/4)?
Δεν ειμαι Αθηνα για να τσεκαρω:

CITY-TOURS ATHENS

Gina (27) -
Sabrina (26) -
Tiffany (24) -
Christine (22) -

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τι τρελό μπάζο φαίνεται αυτή η Christine που έχει φέρει ο Zuzanas.
Ούτε το photoshop δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.
Την έχει πάρει κανείς??

Εγω ουτε να την δω δεν μπορω!  Κοιτατε τι μας κανει ο Ζουζανας:

You Have Been Blocked From Your Request Given The Country Your Coming From, This Was Determined By IP Address

Your IP: *********************
Your Country: ΧΧΧΧΧΧΧ

If You Feel You Have Reached This Place In Error, Please Contact Us @ *********************** And Tell Us The IP And Resolved Country Above, We Will Look Into It And Get Back To You.

Χα χα χα !

Thanks, Tech Staff

edit giorgospapa: για ευνοητους λογους ασφαλειας διεγραφη η ip και το λινκ

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μαγκες ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να κοψω τα CT διοτι με εχουν φερει σε οικονομικη κριση.
Αφηνω πισω μου εσας οι οποιοι ειστε αξιοι αν οχι καλυτεροι απο μενα .
Θα σας παρακολουθω καθημερινα και θα δινω τα φωτα μου σε οποιον τα ζητηση.
RESPECT σε ολους τους CTαδες .
BABY.

Τελικα λεγε, λεγε σ' επεισε ο SINCE να κανεις οικονομιες!!!!!
Προτεινω "τα φωτα" να τα δινεις με πληρωμη (τοση επενδυση εκανες) για να ρεφαρεις!!!

Αντε και του χρονου, καλη πρωταπριλια!!!!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Θα απαντησει καποιος στο διλλημα μου?
Tiffany or Nelly???