ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
έτσι έτσι...
πάντως το προφίλ δεν υπάρχει πλέον, το μυστικό μην το πεις δημόσια, ρίξτο σε πμ αν θες, αλλιώς πρέπει να είσαι πάντα μέσα να σώζεις κόσμοΗ Lamorgina είναι Αγαπητέ Χόρχε
Αλλά επειδή μας διαβάζει θα σου πω άλλη φορά τι την προδίδει ..
μα καλά δεν βαριέται να φτιάχνει νέα προφίλ όλη την ώρα...
Θα μου πεις αν δεν έχεις δουλειά και χαρά στα σκέλια σου.. τι άλλο να κάμει..
πάντως το προφίλ δεν υπάρχει πλέον, το μυστικό μην το πεις δημόσια, ρίξτο σε πμ αν θες, αλλιώς πρέπει να είσαι πάντα μέσα να σώζεις κόσμο
Εντάξει προφίλ δε βαριέται, το 250άρι που σκάει κάθε φορά? Ή της έχουν φρη τιμής ένεκεν?
Η λογική λέει ότι για να συνεχίζει να το κάνει, αποδίδει και πετυχαίνει αυτό που θέλει.μα καλά δεν βαριέται να φτιάχνει νέα προφίλ όλη την ώρα...
To ιδιο προφιλ χρησιμοποιει απλα αλλαζει φωτο και στοιχεια .πάντως το προφίλ δεν υπάρχει πλέον, το μυστικό μην το πεις δημόσια, ρίξτο σε πμ αν θες, αλλιώς πρέπει να είσαι πάντα μέσα να σώζεις κόσμο
Εντάξει προφίλ δε βαριέται, το 250άρι που σκάει κάθε φορά? Ή της έχουν φρη τιμής ένεκεν?
To ιδιο προφιλ χρησιμοποιει απλα αλλαζει φωτο και στοιχεια .
Μια φορα πληρωνει !!!
A,εκει είναι τα πουλακια μου!!!!!
A,εκει είναι τα πουλακια μου!!!!!
Δεν την ειδα φιλε,παρα λιγο...Αληθινό είναι δλδ;
Δεν την ειδα φιλε,παρα λιγο...
Ειδα τη φιλη της και ακομα τρεχω...
Μην σε παρω στο λαιμο μου,πανε και δες αλλα κρατα μικρο καλαθι...
Ποια μου θυμιζει..
*ο τυπος ειναι ολα τα λεφτά! Αρχοντας!
Φίλη της;Link έχεις;
Kapsonis γουστα ειναι αυτα. Ειναι αρκετα λατιν το συγκεκριμενο σωματοτυπο αλλα απο μουτρα ειναι ντοκ cccr. Μου φαινεται να το εχω δει live καπου εδω γυρω γι αυτο και ρωτησα.δεν με ξετρελενει το συγκεκριμενο ....καλο σωμα αλλα ως εκει...