Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (14 μέλη και 343 επισκέπτες)

Swordfisherman

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.767
Πόντοι
26.096
  :2funny:

Timea Bella & Linda Sweet κώλος με +50.
Cim/Cif με +20

Μισάωρο(το οποίο μετράνε αφότου γυρίσεις από το μπάνιο) στα 150.

Και μετά κάνουνε φίρμα την Betty..  :headbang:

Επειδή είχα τη τιμή να έχω αναλυτική προφορική πλήρη ενημέρωση, θα γράψω αυτό που είπα και προφορικά στον κ. Yorkie.
Γρήγορα να αναρτήσει κριτικές και θα σώσει πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη.
Από την εργαζομένη Betty παλαιότερα ο blizardeye είχε σωθεί από σχόλιο του κ. BABY ότι κρατάει τα φιλιά της για τον γκόμενο. Ο κ. Yorkie επιεβεβαίωσε τελικά ότι αυτή δεν φιλάει με τίποτε.
Γρήγορα κριτικές γιατί καλά είναι τα νήματα αλλά οι κριτικές βρίσκονται εύκολα.
Για να σφίξουν κάποιοι κώλοι εδώ πάνω ...

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Μια επισήμανση..

Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μερικές " εμφανίσημες "  :jerking:  φωτογραφικά και μόνο κοπέλες αποφεύγουν την Αθήνα..!!

Αυτό συμβαίνει για τους εξής 2 λόγους..
1. Δεν αντέχουν το "πολύ"  :fuck2:
2. Προσπαθούν να μαζέψουν από τις υπόλοιπες πόλεις ότι μπορούν!! πριν τις "ξετρυπώσουμε" και καταγράψουμε το τι φόλες είναι..

Προσοχή λοιπόν στους συμπαίχτες στην υπόλοιπη χώρα.. :hi:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Δεν είναι - καλά σου λέει.  ;)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Kira

Τσαμπα η ομορφια που εχει το κοριτσι !!!
Στα 20 λεπτα εγινα Yiorki και εγω και πηρα τα λεφτα και την εκανα !!! >:(
Ουτε ταληρακι δεν αφησα !!!
Θα τα πουμε πιο μετα γιατι εχω δουλια τωρα !!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Enrica 3 κριτικες απο το 2012.. Συνεχεια full-booked!!!  :huh: :rockon: :hi:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Ναι ρε φίλε...Ετσι...Δεν χορταίνεται το άτιμο....Και το ξέρει κιόλας...Αλλά δεν το βγάζει σε τουπέ και μιζέρια...Εκει, το προσπαθεί να σε καραφτιάξει...
Τελευταία μέρα το Βιολετάκι σήμερα και από αύριο άντε πάλι στο ψάξιμο. :headbang:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Παίκτες να προσέχετε γιατί οι καριόλες δεν το έχουν σε τίποτα να σας μαυρίζουν στις black lists και τα forums και να σας κάνουν ζημιά γράφοντας ακόμα και ψέματα. Γι'αυτο να μην δίνετε ποτέ τα κανονικά σας κινητά για bookings. Μόνο τα πορνοκινητά που στην τελική τα αλλάζετε.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Λοιπον εχουμε και λεμε για την κυρα Kira !
Κλεινω και παω στην ωρα μου , μου ανοιγει η κυρια των φωτο με πολυ ομορφο προσωπο ισια μακρυα μαλλια και καλο σωμα γυρω στο 1,71 με παρα πολλες ζωγραφιες ( ενα μανικι γεματο στο αριστερο χερι και κατι μαλακιες στην πλατη )
Αφου σπαω τον παγο μα την μια γιατι μπηκα με 6 πετσετες δωρο της ριχνω ενα ρουφιχτο φιλι πεταω  200 στο γραφειακι και παω για μπανακι .
Βγαινω και την βρισκω ορθια και ακουνιτη οπως οταν μπηκα  με το τηλεφωνο στο χερι .
Λεω οκ καινουρια ειναι οποτε ας της δειξουμε τον δρομο για το κρεβατι .
Την περνω απο το χερι την καθιζω και της βαζω το τηλεφωνακι στο κομοδινο .
Δινω κατι φιλια και αρχιζω να βαζω γλωσσα οπου οσο εβαζα τοσο εσφιγγε τα χειλια , θα καλοπερασουμε λεω .
ξαπλωνω την φερνω απο πανω συνεχιζοντας τα φιλια αλλα μια απο τα ιδια , καποια στιγμη της λεω ειμαι ολος δικος σου κανε οτι γουσταρεις και τον πιανει με το χερι και αρχιζει να τον βαραει λες και ηταν σεικερ για φραπε για κανενα 5λεπτο , σε λιγο λεω δεν τον περνεις και λιγο στο στομα να δουμε τι εμαθες εκει στα ξενα .
Με κοιταζε σαν χαζη , δευτερη παροτρηνση στο κοριτσι αλλα αυτη αλλου και μου πεταει πιπα με καποτα , λεω μαλλον λαθευης και λεει το καταπληκτικο εξτρα 50 για πιπα χωρις .
Ποιος ειδε τον θεο και δεν το φοβηθηκε !!!
Τα λεφτα πισω τωρα και γρηγορα .
Ντυθηκα τα πηρα βροντηξα την πορτα και εφυγα μεσα στα νευρα .
Για καλη μου τυχη εστειλα στην Βιολετα η οποια ηταν ελευθερη οποτε σε μιση ωριτσα βολευτηκα με το παραπανω και χωρις μαλακιες σαν της Ζωγραφισμενης  Πριγκιπισας προτητερα !!!
Ποιος πουστης πηγε την μικρη για μπανιο το ΣΚ και τωρα που εχει παρει και λιγο χρωμα ειναι ακομα ποιο μουνος ?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Για καλη μου τυχη εστειλα στην Βιολετα η οποια ηταν ελευθερη οποτε σε μιση ωριτσα βολευτηκα με το παραπανω και χωρις μαλακιες σαν της Ζωγραφισμενης  Πριγκιπισας προτητερα !!!
Ποιος πουστης πηγε την μικρη για μπανιο το ΣΚ και τωρα που εχει παρει και λιγο χρωμα ειναι ακομα ποιο μουνος ?
όχι εγώ Πρόεδρε  :grin:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Λοιπον εχουμε και λεμε για την κυρα Kira !
Κλεινω και παω στην ωρα μου , μου ανοιγει η κυρια των φωτο με πολυ ομορφο προσωπο ισια μακρυα μαλλια και καλο σωμα γυρω στο 1,71 με παρα πολλες ζωγραφιες ( ενα μανικι γεματο στο αριστερο χερι και κατι μαλακιες στην πλατη )
Αφου σπαω τον παγο μα την μια γιατι μπηκα με 6 πετσετες δωρο της ριχνω ενα ρουφιχτο φιλι πεταω  200 στο γραφειακι και παω για μπανακι .
Βγαινω και την βρισκω ορθια και ακουνιτη οπως οταν μπηκα  με το τηλεφωνο στο χερι .
Λεω οκ καινουρια ειναι οποτε ας της δειξουμε τον δρομο για το κρεβατι .
Την περνω απο το χερι την καθιζω και της βαζω το τηλεφωνακι στο κομοδινο .
Δινω κατι φιλια και αρχιζω να βαζω γλωσσα οπου οσο εβαζα τοσο εσφιγγε τα χειλια , θα καλοπερασουμε λεω .
ξαπλωνω την φερνω απο πανω συνεχιζοντας τα φιλια αλλα μια απο τα ιδια , καποια στιγμη της λεω ειμαι ολος δικος σου κανε οτι γουσταρεις και τον πιανει με το χερι και αρχιζει να τον βαραει λες και ηταν σεικερ για φραπε για κανενα 5λεπτο , σε λιγο λεω δεν τον περνεις και λιγο στο στομα να δουμε τι εμαθες εκει στα ξενα .

Με κοιταζε σαν χαζη , δευτερη παροτρηνση στο κοριτσι αλλα αυτη αλλου και μου πεταει πιπα με καποτα , λεω μαλλον λαθευης και λεει το καταπληκτικο εξτρα 50 για πιπα χωρις .
Ποιος ειδε τον θεο και δεν το φοβηθηκε !!!
Τα λεφτα πισω τωρα και γρηγορα .
Ντυθηκα τα πηρα βροντηξα την πορτα και εφυγα μεσα στα νευρα .

Καλά της έκανες ! ;)

Οι 6 πετσέτες τι απόγιναν ??? :sunglasses:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617