Μια μεγαλη καλησπερα σε ολους σας! Θεωρησα ηθικα απαραιτητο και δεοντολογικο να σας ενημερωση σχετικα με την Nicky την οποια και εχω τιμησει 3 φορες στο παρελθον (Α----S hotel)και μια πριν απο καποιες ημερες στο χοτελι απεναντι απο το παρκο! Ειναι μεγαλη καυλα για τα γουστα μου η κοπελλα και εγω καυλιαρης μεν δερματολογος (!!!) δε! Ως εκ τουτου, καποια πραγματακια για εμας ειναι στανταρακια, ιδιαιτερα δε αν σκεφτειτε οτι διαγνωση σε καποια ΣΜΝ μπαινει σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα! Ειμαι επισης παντρεμενος και σε καμια περιπτωση δεν θελω να κουβαλησω το παραμικρο στον ανθρωπο μου, απλα γιατι εγω εχω το χουι μου...Λοιπον η κυρια εχει ερπη γεννητικων οργανων (ηταν σε φαση υφεσης οταν βρεθηκαμε), με τις χαρακτηριστικες βλαβες στο εφηβαιο που δεν ειναι δυνατο να το αντιληφθει καποιος μη σχετικος. Θελω να τονισω, πως η κυρια σιγουρα το γνωριζει, γιατι σε φαση εξαρσης, που παντα προηγειται της υφεσης, θα ηταν αδυνατο να δουλεψει και θα ηθελα επισης να σημειωσω, πως απεφυγα με επιμελεια την επαφη, χωρις να την προσβαλω (πιπα -τελειωσα και την εκανα με δικαιολογια οτι εχω εντονο πονο στο στομαχι) μια που η περιοχη που υπηρχαν οι βλαβες, δεν εχουν σχεση με προστασια απο το προφυλακτικο. Η κυρια με ενημερωσε πως τελος του Νοεμβριου θα ειναι Κυπρο και παλι σε μας, οποτε παιδια… προσεχετε γιατι ο ερπης των γεννητικων οργανων ειναι μεγαλος μπελας. Οι συγκεκριμενες δερματικες βλαβες, δυστυχως με απλη τριβη του δερματος ,πιθανοτατα να οδηγησουν στην μεταδοση του ιου. Ελπιζω να μην σας κουρασα, ηθελα απλα να ενημερωσω και οχι να τρομοκρατησω! Ουτε η κυρια μου φταιει σε κατι, αλλα πανω απο ολα η υγεια μας συναγωνιστες!