Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
 :cheesy: Που είσαι μύστη μου;

Σαν την Jane μας καμία στο είδος της όμως,ε;  ;)
Πάρε ένα preview από πρόσφατη ταινία της  :tits2:
[URL unfurl="true"]http://ddfbusty.com/preview/19109/trailer.html?nats=MTAwMDAwMDE3NC41LjMuMjk0LjAuMC4wLjAuMA[/url]

την καλησπερα μου αδερφε
τουμπανο η αγαπη μου οπως παντα!!1
τυχερος ο τυπος
κ ειναι κ χαλιας :2funny:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να στην κανω δωρο γιατι το μωρο δεν βλεπεται!  :grin:

Ουτε εξω απο την πορτα........ :-

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
λαμποργκινα αγορι....

Colibri

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
31
Like
1.000
Πόντοι
2.225
Συναγωνιστές έχει κανείς δοκιμάσει αυτή την κορασίδα  να μας πει καμιά γνώμη?
Ευχαριστώ.

Προσωπικά δεν έχω άποψη. Αν όμως λάβεις υπόψη σου ότι έρχεται για 4η φορά, σημαίνει ότι έχει αφήσει πολύ κόσμο ικανοποιημένο που θέλει να την ξαναδεί. Επομένως, αν διαθέτεις τον προυπολογισμό, νομίζω είναι ένα ασφαλές στοίχημα

giwrgos172

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
86
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν έχω άποψη. Αν όμως λάβεις υπόψη σου ότι έρχεται για 4η φορά, σημαίνει ότι έχει αφήσει πολύ κόσμο ικανοποιημένο που θέλει να την ξαναδεί. Επομένως, αν διαθέτεις τον προυπολογισμό, νομίζω είναι ένα ασφαλές στοίχημα
Συμφωνώ μαζί σου αλλά καλό θα ήταν να είχα και μια γνώμη κάποιου που την έχει πάρει πριν πάω.

Colibri

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
31
Like
1.000
Πόντοι
2.225
Συμφωνώ μαζί σου αλλά καλό θα ήταν να είχα και μια γνώμη κάποιου που την έχει πάρει πριν πάω.

Σκέφτομαι να της πω μια καλησπερα σε αυτό τον γύρο (για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω) οπότε θα σας πω, αν βρω χρόνο να γράψω κριτική.

aladalasrn

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μια μεγαλη καλησπερα σε ολους σας! Θεωρησα ηθικα απαραιτητο και δεοντολογικο να σας ενημερωση σχετικα με την Nicky την οποια και εχω τιμησει  3 φορες στο παρελθον (Α----S hotel)και μια πριν απο καποιες ημερες στο χοτελι απεναντι απο το παρκο! Ειναι μεγαλη καυλα για τα γουστα μου η κοπελλα και εγω καυλιαρης μεν δερματολογος (!!!) δε! Ως εκ τουτου, καποια πραγματακια για εμας ειναι στανταρακια, ιδιαιτερα δε αν σκεφτειτε οτι διαγνωση σε καποια ΣΜΝ μπαινει σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα! Ειμαι επισης παντρεμενος και σε καμια περιπτωση δεν θελω να κουβαλησω το παραμικρο στον ανθρωπο μου, απλα γιατι εγω εχω το χουι μου...Λοιπον η κυρια εχει ερπη γεννητικων οργανων (ηταν σε φαση υφεσης οταν βρεθηκαμε), με τις χαρακτηριστικες βλαβες στο εφηβαιο που δεν ειναι δυνατο να το αντιληφθει καποιος μη σχετικος. Θελω να τονισω, πως η κυρια σιγουρα το γνωριζει, γιατι σε φαση εξαρσης, που παντα προηγειται της υφεσης, θα ηταν αδυνατο να δουλεψει και θα ηθελα επισης να σημειωσω, πως απεφυγα με επιμελεια την επαφη, χωρις να την προσβαλω (πιπα -τελειωσα και την εκανα με δικαιολογια οτι εχω  εντονο πονο στο στομαχι) μια που η περιοχη που υπηρχαν οι βλαβες, δεν εχουν σχεση με προστασια απο το προφυλακτικο. Η κυρια με ενημερωσε πως τελος του Νοεμβριου θα ειναι Κυπρο και παλι σε μας, οποτε παιδια… προσεχετε γιατι  ο ερπης των γεννητικων οργανων ειναι μεγαλος μπελας. Οι συγκεκριμενες δερματικες βλαβες, δυστυχως με απλη τριβη του δερματος ,πιθανοτατα να οδηγησουν στην μεταδοση του ιου. Ελπιζω να μην σας κουρασα, ηθελα απλα να ενημερωσω και οχι να τρομοκρατησω! Ουτε η κυρια μου φταιει σε κατι, αλλα πανω απο ολα η υγεια μας συναγωνιστες!

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.145
Πόντοι
456
Ευχαριστουμε πολυ.

ΣΩΡΑΙΟΣ.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μια μεγαλη καλησπερα σε ολους σας! Θεωρησα ηθικα απαραιτητο και δεοντολογικο να σας ενημερωση σχετικα με την Nicky την οποια και εχω τιμησει  3 φορες στο παρελθον (Α----S hotel)και μια πριν απο καποιες ημερες στο χοτελι απεναντι απο το παρκο! Ειναι μεγαλη καυλα για τα γουστα μου η κοπελλα και εγω καυλιαρης μεν δερματολογος (!!!) δε! Ως εκ τουτου, καποια πραγματακια για εμας ειναι στανταρακια, ιδιαιτερα δε αν σκεφτειτε οτι διαγνωση σε καποια ΣΜΝ μπαινει σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα! Ειμαι επισης παντρεμενος και σε καμια περιπτωση δεν θελω να κουβαλησω το παραμικρο στον ανθρωπο μου, απλα γιατι εγω εχω το χουι μου...Λοιπον η κυρια εχει ερπη γεννητικων οργανων (ηταν σε φαση υφεσης οταν βρεθηκαμε), με τις χαρακτηριστικες βλαβες στο εφηβαιο που δεν ειναι δυνατο να το αντιληφθει καποιος μη σχετικος. Θελω να τονισω, πως η κυρια σιγουρα το γνωριζει, γιατι σε φαση εξαρσης, που παντα προηγειται της υφεσης, θα ηταν αδυνατο να δουλεψει και θα ηθελα επισης να σημειωσω, πως απεφυγα με επιμελεια την επαφη, χωρις να την προσβαλω (πιπα -τελειωσα και την εκανα με δικαιολογια οτι εχω  εντονο πονο στο στομαχι) μια που η περιοχη που υπηρχαν οι βλαβες, δεν εχουν σχεση με προστασια απο το προφυλακτικο. Η κυρια με ενημερωσε πως τελος του Νοεμβριου θα ειναι Κυπρο και παλι σε μας, οποτε παιδια… προσεχετε γιατι  ο ερπης των γεννητικων οργανων ειναι μεγαλος μπελας. Οι συγκεκριμενες δερματικες βλαβες, δυστυχως με απλη τριβη του δερματος ,πιθανοτατα να οδηγησουν στην μεταδοση του ιου. Ελπιζω να μην σας κουρασα, ηθελα απλα να ενημερωσω και οχι να τρομοκρατησω! Ουτε η κυρια μου φταιει σε κατι, αλλα πανω απο ολα η υγεια μας συναγωνιστες!

σωστος κ υπευθυνος φιλε

aladalasrn

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το αστειο βεβαια ειναι πως πηγαμε να γαμησουμε και αντ αυτου καναμε διαγνωση!
Την καλησπερα μου και παλι!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
ελπιζω να της το ειπες κ ολας...εγω αν ειχα παει 4 φορες μαζι της θα ειχα μια παραπανω οικειοτητα κ θα της ελεγα οτι το παρατηρησα μαζι με την ιδιοτητα μου...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.889
Πόντοι
34.538
Tην ειχα παρει προπερσι διδυμο με τη φιλεναδα της,την ΣΥΛΒΙΑ....
Ωραιες ηταν οι γαμιολες....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom