NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Πάντως ρε Yorkie χαράς την όρεξή σου. Εγώ βαριέμαι να μεταφράζω τι λένε οι πουτάνες μεταξύ τους.
Δεν μπορώ να δώσω link.
Αναφέρονται ονόματα παικτών από εδώ μέσα.
Ακριβώς.Καλύτερα να μην δώσει γιατί υποπτεύομαι ότι μάλλον δεν θα είναι κολακευτικά τα σχόλια για τους παίκτες.
Δεν μπορώ να δώσω link.
Αναφέρονται ονόματα παικτών από εδώ μέσα.
Άβγαλτες γράφουν εκεί, όχι πορνοστάρ.εχει γραψει κ h jane παικτη μου?![]()
τα διαβαζεις αδελφε?Άβγαλτες γράφουν εκεί, όχι πορνοστάρ.
Sorry κιόλας που επεμβαίνω.
Άβγαλτες γράφουν εκεί, όχι πορνοστάρ.
Δεν θα διαφωνησω με αυτό που λες αλλα μαζι με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά ετσι παίκτη μουΈτσι το παρουσιάζουν αυτές.
Αν το δεις από άλλη σκοπιά μπορεί και να είναι μεγάλη μαγκιά.
Όχι ρε συ. Φίλος μου τα έδειξε μια φορά. Αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ.τα διαβαζεις αδελφε?
;) Του μεροκάματου.ΡωσιδάκιαΆβγαλτες γράφουν εκεί, όχι πορνοστάρ.
;) Του μεροκάματου.Ρωσιδάκια
Τα μεγάλα ονόματα δεν ασχολούνται.![]()
Δεν ασχολούνται σου λέω.δεν μπορει
καπου θα γραφουν
γιατι διαβαζουν πιστευω τι γραφεται στην καθε χωρα που πανε
Δεν ασχολούνται σου λέω.
Μεταξύ τους ενημερώνονται αυτές που λες εσύ.
Άσχετο αλλά η τελευταία που πήρα στο εξωτερικό επειδή είναι πριβέ και δεν παίζει πουθενά,μου είπε στην κουβέντα πάνω, πως ψάχνει σε διάφορα φόρουμς μη τυχόν κ γράφουνε γιαυτήνα.![]()
Φίλε μου καλέ, σ'ευχαριστώ πολύ για τον τίτλομια κ εισαι ο αρχοντας των τουρ
εξω παιζουν μαυρουλες?
Φίλε μου καλέ, σ'ευχαριστώ πολύ για τον τίτλοαλλά θα σε απογοητεύσω μιας και δεν είναι του γούστου μου.
πεθαινω για μαυρες αρχοντα!παλια privilege εποχη κυκλοφορουσε μια τζαμαικανη ονοματι liksa,εννοειται τη πηρα και εκτοτε μου εχουν γινει παθος.... συνεχιστεΦίλε μου καλέ, σ'ευχαριστώ πολύ για τον τίτλοαλλά θα σε απογοητεύσω μιας και δεν είναι του γούστου μου.
πεθαινω για μαυρες αρχοντα!παλια privilege εποχη κυκλοφορουσε μια τζαμαικανη ονοματι liksa,εννοειται τη πηρα και εκτοτε μου εχουν γινει παθος.... συνεχιστε![]()
καλα ασε το το σκηνικο που εχασα ακομα το κλαιω!το εχω εξομολογηθει σε σεβαστο μελος εδω μεσα....φαντασου να εχεις φερραρι τα κλειδια ολα κομπλε κ να μην εχεις λεφτα για τη βενζινη ενα πραμα...κ εξαφανιστηκε κ η nadine γαμωτο