jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Άσε μαν,τα διάβαζα και στο φόρουμ που έχουνε οι πουτάνες :-
αντιποινα για αυτα που γραφουμε εμεις εδω
Έχουν και φόρουμ οι πουτάνες?
;) Αμέ,τι νόμιζες..Έχουν και φόρουμ οι πουτάνες?
Σου είχα κάνει από παλιά request παίχτη μου κ μου έλεγε pending..βρε yorki παω να σε κανω φιλο κ μου λεει οτι εισαι ηδη ενω δεν εισαι στη λιστα?
μου το κανει μκ με κανα δυο συναγωνιστες ακομα αυτο
what the fuck?
Και μάλιστα μία έγραψε σήμερα απὀτι βλέπω πως κάποιος από εδώ μέσα ανακάλυψε ένα παλιό της προφίλ που είχε στο Παρίσι(μεγάλο κομοδίνο) και της κατέστρεψε όλο το τουρ στην ΕλλάδαΈχουν και φόρουμ οι πουτάνες?
Σου είχα κάνει από παλιά request παίχτη μου κ μου έλεγε pending..
Και μάλιστα μία έγραψε σήμερα απὀτι βλέπω πως κάποιος από εδώ μέσα ανακάλυψε ένα παλιό της προφίλ που είχε στο Παρίσι(μεγάλο κομοδίνο) και της κατέστρεψε όλο το τουρ στην Ελλάδα
Κοινώς μας έσωσε ο Παίχτης ;)
Ευχαριστούμε μαν !
Μικρό το κακό μαν,μην αγχώνεσαι κ με άλλους 2 κ μενα μ βγάζει πως είμαστε ήδη friends και δεν εμφανίζονται πουθενά.Συμβαίνει.k τι γινεται τωρα?
δεν κάνει τίποτα... παρακαλω...Και μάλιστα μία έγραψε σήμερα απὀτι βλέπω πως κάποιος από εδώ μέσα ανακάλυψε ένα παλιό της προφίλ που είχε στο Παρίσι(μεγάλο κομοδίνο) και της κατέστρεψε όλο το τουρ στην Ελλάδα
Ευχαριστούμε μαν !
To Quatar υπήρχε και τότε που ερχόντουσαν και εδώ παίκτη. Δεν τους άνοιξαν τα μάτια ξαφνικά. Και τότε προτιμούσαν να έρθουν εδώ ή και εδώ. Δεν είναι το κασέ ο λόγος παίκτη. Άλλος είναι.ε περνανε αλλα οχι τ παλια καλα?
αλλωστε εχει γινει απαγορευτικο το κοστος πια για ελλαδα
πανε καταρ κτλ κ βγαζουν 5πλασια(κοπελα μου το χει πει αυτο)
γιατι να ριξουν το κασε για μας?
To Quatar υπήρχε και τότε που ερχόντουσαν και εδώ παίκτη. Δεν τους άνοιξαν τα μάτια ξαφνικά. Και τότε προτιμούσαν να έρθουν εδώ ή και εδώ. Δεν είναι το κασέ ο λόγος παίκτη. Άλλος είναι.
Και μαζί με τα tour των κομοδίνων, κάτι τέτοιοι τύποι καταστρέφουν και τα tour των κοριτσιών που αξίζουν φίλε μουΚαι μάλιστα μία έγραψε σήμερα απὀτι βλέπω πως κάποιος από εδώ μέσα ανακάλυψε ένα παλιό της προφίλ που είχε στο Παρίσι(μεγάλο κομοδίνο) και της κατέστρεψε όλο το τουρ στην Ελλάδα
Ευχαριστούμε μαν !
BingoΔεν έχεις δίκιο.
Αν πρόκειται για τη Malina πολύ καλά έκανε ο Χόρχε.
Έχουμε κάποιο λινκ;;) Αμέ,τι νόμιζες..
Είναι όλο στα ρωσικά βέβαια αυτό,πρέπει να βάλεις translator.
Κάτι σκαμπάζω και εγώ φίλε.
Κάτι σκαμπάζω και εγώ φίλε.
Δεν μπορώ να δώσω link.Έχουμε κάποιο λινκ;