Άντι, ρωτά τον που παει να κανεις προετοιμασια.
Εεπ,δεν δίνουμε spoilers
Μπορεί και να μην αξίζει κιόλας οπότε είναι πολύ νωρίς για να το συζητάμε.
Eγω ημουν και ειμαι λιγο ακομα τρελλαμενος μ αυτη......
εγραψα και κριτικη αλλα παρακαλεσα τον antistheni na tin κατεβασει εχω βρεθει πανω απο 30 φορες μαζι της οταν δουλευε σε καποιο λοκαλ εδω δουλεψε για 2 εβδομαδες στοο Amour-Russe alla τα πηρε και εφυγε τις στρατολογουν τισ στελλνουν πρωτα στο Sent Petersburg για φωτο kai meta tis stellnoun στο Παρισι σε φτηνα συνηθως διαμερισματα ανα 2 η δικη μου ηταν κοντα στο Luxembourg area οι περισσοτερες απο το γραφειο ειναι κουκλες και παρα πολλες πορνο actress..oλες μικρες σε ηλικια.. Ακομα σκεπτομαι να την φερω Ελλαδα για κανα μηνα αλλα θα κολλησω για μια ακομη φορα και δεν ειμαι σε φαση.Παντως περασα τελεια μαζι της και εντος και εκτος δουλειας..
Φίλε tapas,έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις είναι.
Και το γραφείο έχει επίσης εταιρία που γυρίζουν πορνό στην Αγία Πετρούπολη.
Το αφεντικό παίζει και στις τσόντες
και το δεξί του χέρι είναι γιατρός που τσεκάρει τα κορίτσια πριν τα στείλουνε στο Παρίσι.
Νωρίτερα τις στρατολογούν όπως είπες για 2 βδομάδες στο Saint-Petersburg,τις κερνάνε,τις βγάζουν έξω,τις πάνε στην Όπερα και άλλα δήθεν χαϊλίκια,τις δίνουν ένα γερό χαρτζιλίκι(σ'αυτήν που ήξερα τις είχανε δώσει δύο χιλιάρικα έτσι για πλάκα στην αρχή). Αυτές γλυκαίνονται με το χρήμα και την όλη φάση λες και ανήκουν σε πρακτορείο μοντέλων και μετά κολλάνε στην δουλειά.
Τα παίρνουνε πίσω με το παραπάνω όμως αφού για μια φωτογράφηση μπορεί να ζητήσουνε από την κοπέλα μέχρι και 400 ευρώ όπως και για την βίζα της,που κανονικά κοστίζει 250 ευρώ αλλά θα της πάρουνε 500 για κάποιο λόγο.
Επίσης ζητάνε και 100 ευρώ το κεφάλι ανα βδομάδα για προστασία και καλά.Και τις λένε πως τα δίνουνε στο παρισινό κύκλωμα.
Ένα δυνατό κομμάτι μπορεί να βγάλει και μέχρι 6 χιλιάρικα καθαρά για την πάρτη της μέσα σε 2-3 βδομάδες αλλά είναι τόσο άβγαλτες και καθόλου ψημένες αυτές οι κοπέλες που μετά αποκτούν τρελά ψυχολογικά και το πιθανότερο να τα ξοδέψουνε όλα σε ψώνια μέσα σε μια βδομάδα τα χρήματα αυτά.Άρα τι τους μένει μετά?Για να συντηρήσουν τα ακριβά καινούρια γούστα ξανακατεβάζουν το κεφάλι και μπαίνουν πάλι στην δουλειά.
Για την δικιά σου μονάχα ένα πράγμα μπορώ να σου ευχηθώ κ αυτό είναι να προσέχεις σε ότι κι αν κάνεις γιατί η καψούρα είναι κάτι πολύ όμορφο και ταυτόχρονα καταστροφικό πράγμα.