Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Μόλις έφαγα και δεύτερη όμορφη φόλα από AMR
[URL unfurl="true"]http://amour-russe.net/one_model.php?id=510[/url]

Αν γίνεται να ανέβει το προφίλ παρακαλώ για να γράψω μερικά πράγματα..
από ολες που εχουνε και γω τις 2 που πηρες θα δοκιμαζα και αυτή...

τα 19 χρονα τα χουνε αυτά...πες και καμμια καλη κουβεντα για τον ελληνικο "ηλιο" μπας και ρθουνε ξανα κατά δω

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668

Ακομα κι ακινητη να ηταν οταν γαμουσες, ειναι ΦΟΒΕΡΟ μουνι..

Συμφωνώ, για την εμπειρία άξιζε.

Τουλάχιστον χαίρομαι βρε παιδιά που συμφωνούνε τα γούστα μας  :P

από ολες που εχουνε και γω τις 2 που πηρες θα δοκιμαζα και αυτή...

τα 19 χρονα τα χουνε αυτά...πες και καμμια καλη κουβεντα για τον ελληνικο "ηλιο" μπας και ρθουνε ξανα κατά δω
Για αυτήνα στην κεντρική σελίδα του γραφείου δεν αναφέρει σε ποιό δημοτικό διαμέρισμα(Arrondissement) δέχεται..οπότε πιθανόν κ να μην έχει φτάσει ακόμα.
Διαφορετικά θα ήτανε η αμέσως επόμενη επιλογή μου κ μένα  ;)

Όλο και κάτι θα πω  :grin:
Αν και μην νομίζετε,δεν χάνετε κ τίποτα.
Ίσα ίσα ,κερδισμένοι βγαίνετε που κρατάτε κ τα λεφτά στην τσέπη.
Εμένα ήδη μου είπανε αντίο  :cheesy:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Συμφωνώ, για την εμπειρία άξιζε.

Τουλάχιστον χαίρομαι βρε παιδιά που συμφωνούνε τα γούστα μας  :P
Για αυτήνα στην κεντρική σελίδα του γραφείου δεν αναφέρει σε ποιό δημοτικό διαμέρισμα(Arrondissement) δέχεται..οπότε πιθανόν κ να μην έχει φτάσει ακόμα.
Διαφορετικά θα ήτανε η αμέσως επόμενη επιλογή μου κ μένα  ;)

Όλο και κάτι θα πω  :grin:
Αν και μην νομίζετε,δεν χάνετε κ τίποτα.
Ίσα ίσα ,κερδισμένοι βγαίνετε που κρατάτε κ τα λεφτά στην τσέπη.
Εμένα ήδη μου είπανε αντίο  :cheesy:
κοιτα ετσι όπως τα γραφεις στη κριτικη εγω δεν τα βλεπω και τοσο τραγικα..το δεν βαριεσαι και γαμα να τελειώνουμε για μενα είναι αυτό που με χαλαει..οι πιτσιρικες τα εχουνε αυτά..το ότι ητανε χαμογελαστη και προσπαθουσε είναι οκ για μενα,σαφως βεβαια και δεν συμβαδιζει με το κοστος.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ρε Παίκτες πολυ όμορφα τα μοντέλα δεν λέω αλλα αυτο που σας λέει ο Yorkie είναι ότι απο attitude είναι άντε γαμα να τελειώνουμε γιατι σου κάνω χάρη .
Μπουρδελακι με αλλα λόγια για να φύγουν τα χοντρά .
Απο το Amour η μια στις 20 σου βγαίνει συνήθως λόγο ηλικίας και αυτο αν είσαι τυχερός .
Τώρα αν είναι για να λες ότι κοιτά τι μουνι γαμησα οκ αλλα την μούτζα την ρίχνετε πάντα στο τελος να το θυμόμαστε αφου έχει φυγη το πολυ σπερμα απο τον εγκέφαλο !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην κανουμε τετοιες συγκρισεις! Αυτες που πηδηξε ο Υορκι ειναι 19χρονα πιπινια που μολις βγηκαν στο κλαρι και δεν εχουν εμπειρια στην δουλεια. Αυτα τα πηδας εσυ και δεν καθεσαι να σε πηδηξουν γιατι δεν προκειτε να το κανουν.

Το ΑΜΡ εχει και πορν σταρλετς που εχουν φαει και μερικους πουτσους μπροστα σε καμερα και κατεχουν και δυο πραγματα απο την εμπειρια τους. Οσο για τις κριτικες του Υορκι απο την μια βαζει σε μπαζο 10αρια προσωπο και σωμα και σε μοντελο βαζει 9αρια. Τι να του πω τωρα............

Και μια συμβουλη, στο Παρισι εχει πανω απο 250+ εσκορτς, αν εχεις προβλημα να κλεισεις πηγαινε με ενα 20αρικο και διαβατηριο και βγαλε Γαλλικο κινητο! Δεν ειναι τοσο δυσκολο.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Ρε Παίκτες πολυ όμορφα τα μοντέλα δεν λέω αλλα αυτο που σας λέει ο Yorkie είναι ότι απο attitude είναι άντε γαμα να τελειώνουμε γιατι σου κάνω χάρη .
Μπουρδελακι με αλλα λόγια για να φύγουν τα χοντρά .
Απο το Amour η μια στις 20 σου βγαίνει συνήθως λόγο ηλικίας και αυτο αν είσαι τυχερός .
Τώρα αν είναι για να λες ότι κοιτά τι μουνι γαμησα οκ αλλα την μούτζα την ρίχνετε πάντα στο τελος να το θυμόμαστε αφου έχει φυγη το πολυ σπερμα απο τον εγκέφαλο !!!
  :thumbsup: Έτσι ακριβώς!

Μην κανουμε τετοιες συγκρισεις! Αυτες που πηδηξε ο Υορκι ειναι 19χρονα πιπινια που μολις βγηκαν στο κλαρι και δεν εχουν εμπειρια στην δουλεια. Αυτα τα πηδας εσυ και δεν καθεσαι να σε πηδηξουν γιατι δεν προκειτε να το κανουν.

Το ΑΜΡ εχει και πορν σταρλετς που εχουν φαει και μερικους πουτσους μπροστα σε καμερα και κατεχουν και δυο πραγματα απο την εμπειρια τους. Οσο για τις κριτικες του Υορκι απο την μια βαζει σε μπαζο 10αρια προσωπο και σωμα και σε μοντελο βαζει 9αρια. Τι να του πω τωρα............

Και μια συμβουλη, στο Παρισι εχει πανω απο 250+ εσκορτς, αν εχεις προβλημα να κλεισεις πηγαινε με ενα 20αρικο και διαβατηριο και βγαλε Γαλλικο κινητο! Δεν ειναι τοσο δυσκολο.

Για τη βαθμολογία τα έχουμε ξαναπεί.Για αυτές που εννοείς δεν ήμουν αντικειμενικός και το ξεκαθάρισα πρώτο-πρώτο στην κριτική.
Ποιές πορν στάρλετς?Σαν και εκείνη που είχε έρθει με το eog(Roxy) και την είχε πάρει ο Mr.Kavlopoulos? Με βάση την περιγραφή του δεν ήτανε και ότι καλύτερο  :S Μπορεί παλιά να έφερνε καλύτερες σε απόδοση..

Όσο για το τηλ.
Έχω ήδη αγοράσει french sim card.Δε χρειάζεται διαβατήριο κ τέτοια που λες.
Με 4 ευρώ αγοράζεις αυτήν εδώ την κάρτα www.symacom.fr/index.php]https://www.symacom.fr/index.php[/url] και οι φορτίσεις ξεκινάνε και από μόλις 5 ευρώ.
Εδώ λέει και πως αν δεν την δηλώσεις μέσα σε 15 μέρες,μόνον τότε κλειδώνει.
"You must register your SIM card within 15 days after your first call if your line SYMACOM Mobile will be suspended!"
www.symacom.fr/guide-d-utilisation.html]https://www.symacom.fr/guide-d-utilisation.html[/url]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
  :thumbsup: Έτσι ακριβώς!

Για τη βαθμολογία τα έχουμε ξαναπεί.Για αυτές που εννοείς δεν ήμουν αντικειμενικός και το ξεκαθάρισα πρώτο-πρώτο στην κριτική.
Ποιές πορν στάρλετς?Σαν και εκείνη που είχε έρθει με το eog(Roxy) και την είχε πάρει ο Mr.Kavlopoulos? Με βάση την περιγραφή του δεν ήτανε και ότι καλύτερο  :S Μπορεί παλιά να έφερνε καλύτερες σε απόδοση..

Όσο για το τηλ.
Έχω ήδη αγοράσει french sim card.Δε χρειάζεται διαβατήριο κ τέτοια που λες.
Με 4 ευρώ αγοράζεις αυτήν εδώ την κάρτα www.symacom.fr/index.php]https://www.symacom.fr/index.php[/url] και οι φορτίσεις ξεκινάνε και από μόλις 5 ευρώ.
Εδώ λέει και πως αν δεν την δηλώσεις μέσα σε 15 μέρες,μόνον τότε κλειδώνει.
"You must register your SIM card within 15 days after your first call if your line SYMACOM Mobile will be suspended!"
www.symacom.fr/guide-d-utilisation.html]https://www.symacom.fr/guide-d-utilisation.html[/url]

Μαλακιες στο τετραγωνο μου λες τωρα και εγω εχω μονιμο Γαλλικο κινητο! Και στην Ομονοια αμα πας βρησκεις καρτοκινητο αλλου δηλωμενο! Οσο για τις πορν σταρλετ ριξε μια ματια εδω και κανε κλικ οταν εχουν λινκ με τα ονοματα τους! Οσο για την Πολινα εχει κριτικες και στο εσκορτγκιντ και εδω και φαινεται μουναρος.

Εχει και ενα σωρο μιλφακια στο Παρισι μιας και σου αρεσουν οι εμπειρες απο την γνωστη Μοργκαν στις σιτιτουριστριες aν αναγνωριζεις και ποια ειναι :headbang:, και την Χανει Ντεμον.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Μαλακιες στο τετραγωνο μου λες τωρα και εγω εχω μονιμο Γαλλικο κινητο! Και στην Ομονοια αμα πας βρησκεις καρτοκινητο αλλου δηλωμενο! Οσο για τις πορν σταρλετ ριξε μια ματια εδω και κανε κλικ οταν εχουν λινκ με τα ονοματα τους! Οσο για την Πολινα εχει κριτικες και στο εσκορτγκιντ και εδω και φαινεται μουναρος.

Εχει και ενα σωρο μιλφακια στο Παρισι μιας και σου αρεσουν οι εμπειρες απο την γνωστη Μοργκαν στις σιτιτουριστριες aν αναγνωριζεις και ποια ειναι :headbang:, και την Χανει Ντεμον.
Αυτό που εννοούσα είναι πως δεν χρειάζεται να ψάχνεις για πακιστάνια για να αγοράσεις νούμερο,όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ότι έχουν κατά καιρούς πορν στάρλετς ναι,δεν διαφώνησα,αλλά τουλάχιστον όχι πρόσφατα.

Είπα εγώ ότι δεν είναι μούναρος η Polina?  :think: 10 φορές το αναφέρω στην κριτική μου.
Της έκανα κ πόσα κομπλιμέντα(φυσικά δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ..)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτό που εννοούσα είναι πως δεν χρειάζεται να ψάχνεις για πακιστάνια για να αγοράσεις νούμερο,όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ότι έχουν κατά καιρούς πορν στάρλετς ναι,δεν διαφώνησα,αλλά τουλάχιστον όχι πρόσφατα.

Είπα εγώ ότι δεν είναι μούναρος η Polina?  :think: 10 φορές το αναφέρω στην κριτική μου.
Της έκανα κ πόσα κομπλιμέντα(φυσικά δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ..)

Στην Γαλλια ειναι νομος να δηλωσεις το κινητο σου οπως και στην Ελλαδα. ΔΕΝ υπαρχουν αδηλωτα κινητα!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μόλις την πήρα κι αυτήνα..άλλα εκατόν πενήντα πεταμένα..

Αντισθένη κάνεις τον κόπο σε παρακαλώ να ανεβάσεις το προφίλ για να γράψω;
Μόλις επέστρεψα και είδα τις κριτικές σου. Για μένα και οι τρεις είναι κορυφαίες επιλογές και όταν είσαι με τέτοια 19χρονα ένα είναι σίγουρο, ότι τα οδηγείς εσύ. Από αυτά παίρνεις τη φρεσκάδα τους και τίποτε άλλο.
Θα προσπαθήσω να κάνω και μια ψυχανάλυση για να καταλάβει και ο Lucent.
Σε διάφορα στάδια της ζωής ενός άνδρα, το ζητούμενο στο sex μπορεί να διαφέρει. Πιθανώς ο φίλος Yorkie σε αυτή τη φάση που βρίσκεται προτιμά παρτενέρ που μπορούν να του δώσουν κάτι παραπάνω στο sex και δεν είναι πρωταρχικός του σκοπός η εμφάνιση.
Γι' αυτό το λόγο υποθέτω πέρασε καλύτερα στο προηγούμενο ταξίδι του που συνάντησε πορνοστάρ έστω και μεστωμένες πια (κάποιες από αυτές), από το τωρινό που συναντάει όλο πιπίνια. Μετά από μερικά χρόνια μπορεί να του χαρίζεις συνέυρεση με μεστωμένο πορνοσταρίδι και αυτός να προτιμάει να πληρώσει οποιοδήποτε άλλο άβγαλτο πιπίνι.

Εσύ φίλε Luc είσαι σε άλλο στάδιο. Στο ίδιο στάδιο με εσένα είμαι και εγώ. Προτιμώ τις τωρινές του επιλογές από τις προηγούμενες. Δεν μπορώ όμως να τον κατακρίνω ούτε να του πω πως δεν έκανε σωστές κριτικές.
Άλλωστε και οι ηλικίες όλων όσων ασχολούμαστε ενεργά εδώ μέσα δεν είναι οι ίδιες. Θυμηθείτε το παρελθόν σας και αναλογιστείτε. Είχατε πάντα τα ίδια γούστα???????????????

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Θυμηθείτε το παρελθόν σας και αναλογιστείτε. Είχατε πάντα τα ίδια γούστα???????????????
 :woldman:

Στην Γαλλια ειναι νομος να δηλωσεις το κινητο σου οπως και στην Ελλαδα. ΔΕΝ υπαρχουν αδηλωτα κινητα!
Κι εγώ πως στέλνω και λαμβάνω κανονικά μηνύματα από το δικό μου αδήλωτο γαλλικό κινητό τότε;
Σου δίνουν περιθώριο 15 μέρες να το κάνεις register.
Το έγραψα και σε post μου στην προηγούμενη σελίδα,μπορείς να ξανακοιτάξεις.
Όπως και εδώ. www.lefrenchmobile.com/en/faq-france-prepaid-mobile-sim-card.html]http://www.lefrenchmobile.com/en/faq-france-prepaid-mobile-sim-card.html[/url]

Συνημμένα

• frenchsimcard.png
    frenchsimcard.png
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 25

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Eγω ημουν και ειμαι λιγο ακομα τρελλαμενος μ αυτη...... εγραψα και κριτικη αλλα παρακαλεσα τον antistheni na tin κατεβασει εχω βρεθει πανω απο 30 φορες μαζι της οταν δουλευε σε καποιο λοκαλ εδω δουλεψε για 2 εβδομαδες στοο Amour-Russe alla τα πηρε και εφυγε τις στρατολογουν τισ στελλνουν πρωτα στο Sent Petersburg για φωτο kai meta tis stellnoun στο Παρισι σε φτηνα συνηθως διαμερισματα ανα 2 η δικη μου ηταν κοντα στο Luxembourg area οι περισσοτερες απο το γραφειο ειναι κουκλες και παρα πολλες πορνο actress..oλες μικρες σε ηλικια.. Ακομα σκεπτομαι να την φερω Ελλαδα  για κανα μηνα αλλα θα κολλησω για μια ακομη φορα και δεν ειμαι σε φαση.Παντως περασα τελεια μαζι της και εντος και εκτος δουλειας..

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αντισθένη, αυτός θα σε πεθάνει στη δουλειά. Δεν τις ανεβάζεις όλες με τη μία να ξεμπερδεύεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
κρίμα γιατί κι αυτή φαίνεται πολύ καλή.  :-
Thanks.
Από ότι δοκιμάζεις μαθαίνεις κ κάτι τουλάχιστον.
Το θέμα είναι να γίνεται με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Αντισθένη, αυτός θα σε πεθάνει στη δουλειά. Δεν τις ανεβάζεις όλες με τη μία να ξεμπερδεύεις?  :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny: Έλα πάψε,αύριο φεύγω για αλλού.  :grin:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Eγω ημουν και ειμαι λιγο ακομα τρελλαμενος μ αυτη...... εγραψα και κριτικη αλλα παρακαλεσα τον antistheni na tin κατεβασει εχω βρεθει πανω απο 30 φορες μαζι της οταν δουλευε σε καποιο λοκαλ εδω δουλεψε για 2 εβδομαδες στοο Amour-Russe alla τα πηρε και εφυγε τις στρατολογουν τισ στελλνουν πρωτα στο Sent Petersburg για φωτο kai meta tis stellnoun στο Παρισι σε φτηνα συνηθως διαμερισματα ανα 2 η δικη μου ηταν κοντα στο Luxembourg area οι περισσοτερες απο το γραφειο ειναι κουκλες και παρα πολλες πορνο actress..oλες μικρες σε ηλικια.. Ακομα σκεπτομαι να την φερω Ελλαδα  για κανα μηνα αλλα θα κολλησω για μια ακομη φορα και δεν ειμαι σε φαση.Παντως περασα τελεια μαζι της και εντος και εκτος δουλειας..
ποσα περνει για ένα μηνα?

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
  Αληθεια δεν μπορω να σου πω γιατι εχουμε διαφορετικη σχεση!! Παντως μου ερχεται all included παρα πολυ οικονομικα...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
  Αληθεια δεν μπορω να σου πω γιατι εχουμε διαφορετικη σχεση!! Παντως μου ερχεται all included παρα πολυ οικονομικα...
ok.λογικο,όταν την εχεις παρει τοσες φορες να υπηρχε καποιο "δεσιμο"..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom