MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 14
- Πόντοι
- 26
δε γαμιεσαι που θα μας κανεις κ υποδείξεις ;πετάγεσαι απο το πουθενά μαλακιστηρι!Ε όχι ρε παΐδια έλεος αφήστε τα νέα να " τρέχουν " καλά έκανε ο "νέος "
δε γαμιεσαι που θα μας κανεις κ υποδείξεις ;πετάγεσαι απο το πουθενά μαλακιστηρι!Ε όχι ρε παΐδια έλεος αφήστε τα νέα να " τρέχουν " καλά έκανε ο "νέος "
αυτο ξαναπεστο!ρωτα μερικά κορίτσια !Αλλα ποιος ειναι ο προεδρος;Εγω τους μόνους που ξέρω ειναι οι αγγελοπουλοι,μαρινακης κ μιχαλολιακος !θιχτηκεςψωλη;Εδώ κατηγορούσαν τον "Πρόεδρο " τι άλλο θα δούμε !!
Για το Μόρμπιντ πες ότι θες αλλά για το κορίτσι θα σου βάλω πιπέρι. Αν δεν το ξέρεις στον 21ο αιώνα η σύφιλη είναι απλώς ένα ιάσιμο ΣΜΝ. Τόσα χρόνια καραβανάς, όλο και κάποιο παράσημο θα έχεις αρπάξει.ηρθε και η μακάβρια Μαρία να μας κουνήσει κατι αρχίδια κειθε δώθε...
θα μας κλάσεις τον γκιώνη ρε ανώμαλε...
ούτε απ' έξω απο την πόρτα δεν περνάω απο τις συφιλιδικές που γαμας εσύ κι ο Μάρκους
να πας με τον αράπη για παρτουζες εγω την θέλω την υγεία μου παλιο-αρρωστάκι
Καλα τα λες πίσω απο την οθόνη!Απο μπροστά έλα να μου τα πεις κωλογρια!ηρθε και η μακάβρια Μαρία να μας κουνήσει κατι αρχίδια κειθε δώθε...
θα μας κλάσεις τον γκιώνη ρε ανώμαλε...
ούτε απ' έξω απο την πόρτα δεν περνάω απο τις συφιλιδικές που γαμας εσύ κι ο Μάρκους
να πας με τον αράπη για παρτουζες εγω την θέλω την υγεία μου παλιο-αρρωστάκι
Για το Μόρμπιντ πες ότι θες αλλά για το κορίτσι θα σου βάλω πιπέρι. Αν δεν το ξέρεις στον 21ο αιώνα η σύφιλη είναι απλώς ένα ιάσιμο ΣΜΝ. Τόσα χρόνια καραβανάς, όλο και κάποιο παράσημο θα έχεις αρπάξει.
Μιλάει κ η καθε πικραμενη!Αν αρχίσω δεν σας ξεπλένει ο νιαγαρας >
Ρομπες κ οποία εχει τ αρχιδια απο κοντα!μοκο!
ετσι ετσι!Ξεμωραμενη σαβούρα!πω πω πω φαγώθηκες να με γνωρίσεις...
πιό κοντά πιό κοντά...
έλα πιο κοντά.... ααααχ τελικα τα πουστράκια είναι παντού....
σημ. τ΄αρχίδια είναι ξυρισμένα γυαλι και περιμένουν τον παφλασμό της γλώσσας σου...
επίσης δεχόμεθα και λαρυγγισμούς....
βαθιούς...
εγω θα σου στείλω τα σκινχεντ αγόρια τα ελαφροχερικα για μασάζ !τι λες ;Είδες στο αβαταρ μου το Anal only και φαντασιώθηκες την χορχεκαυλάρα μου βαθιά μέσα στην σπυριάρα κωλήθρα σου, ανατρίχιασες απο την προσμονή και κατέβασες ευκήλια? μέχρι το Μπαγκλαντές έφτασε η κωλίλα ρεεεεε!!! Τράβα για ένα κλυσματάκι με χαμομήλι και θα σου στείλω δυο προικισμένα πάκια να σε σουβλίσουν....
γιατι κύριε για να βρίσεις όμορφα ...βραζιλιάνικα... θέλεις και φανταζία στο παιχνιδι σου...
ευτυχως ειμαι ταλαντούχος εκτος φόρουμ!Μεινε στην γαμιςτικη εικονική πραγματικότητα που εξαλειφεί την αχρηστία του πραγματικού!αντε για τσαγακι
Και μη με κανεις να σε ψάξω γιατι θα κλαψεις
κλαίω ήδη...γαμιςτικη εικονική πραγματικότητα που εξαλειφεί την αχρηστία του πραγματικού
Και μη με κανεις να σε ψάξω γιατι θα κλαψεις