kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
σε πήρε τηλ οτι ερχεται ή την έχεις σπίτι για καθαριστρια
Ε όχι ρε παΐδια έλεος αφήστε τα νέα να " τρέχουν " καλά έκανε ο "νέος "
σε πήρε τηλ οτι ερχεται ή την έχεις σπίτι για καθαριστρια
Εξήγησα ότι το βρήκα τυχαία πατώντας το όνομά της στο EN. Είναι VFM για μένα προσωπικά και την έψαξα.Εγω πιστευω οτι ο φιλος που το ειπε ειδε καινουριο review απο την Πολη και μπηκε να το διαβασει και ετσι ειδε και την ανακοινωση .
Ευχαριστώ. Πρώτη φορά συμβαίνει στο forum να δει πρώτος ένας νέος μελλοντική άφιξη?Ε όχι ρε παΐδια έλεος αφήστε τα νέα να " τρέχουν " καλά έκανε ο "νέος "
Κρίμα και είναι και σύγαυρος ο Morbit.Όχι βέβαια , αλλά πολλές φορές ο "παλιός" τα χώνει σε ένα καινούργιο μέλος χωρίς λόγο .
δεν εκανε καθολου καλα. Παλι μονο Αθηνα θα ερθει....Ε όχι ρε παΐδια έλεος αφήστε τα νέα να " τρέχουν " καλά έκανε ο "νέος "
Αστα να πανε...Αλλα ολο και κατι θα εμφανιστει αντιστοιχο...θα μείνουμε με τις αναμνήσεις!
Έλα Αθήνα. Θα σε φιλοξενήσω.δεν εκανε καθολου καλα. Παλι μονο Αθηνα θα ερθει....
Μας απογοητευσε ο νεος. δεν ηταν καλα τα νεα.
Παρε και τη δικια μου!!!!!ειναι ο πρωτος που βαζει φωτο το προσωπο του με κοπελα η μου φαινεται?
να σας βάλω και μια δικιά μου με την Σαντρα, την έβγαλα νωρίτερα... και απορεί το κορίτσι γιατί δεν σας αρέσει...