Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.168
Πόντοι
3.820
αυτην ειδα και εγω στο αλλο σαιτ  :rockon:
στις φωτο σιγουρα ειναι η ιδια..τωρα δεν ξερω αν τιμολογηθει στο 50αρι,αν ειναι μονο για να την δεις :grin:..απο 300 στα 50 μιλαμε για τρελλο μνημονιο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Δεν αντέχει το κορίτσι σε τόση...χρήση. Εδώ τραβάγαμε τα πάνδεινα να τη ζεστάνουμε σε δύο και τρεις ώρες τι να κλάσουν τα 15 λεπτά του στούντιο; Πάντως μόνο για την εμφάνισή της αξίζει η επίσκεψη. :tits: :tits:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Που ρε παιδιά? Άντε και είναι τελευταίες μέρες μου στην Ελλάδα... Τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε λίγο..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για σοβαρευθητε λιγο!  :grin:

Σε λιγο θα μας πειτε οτι δινει και κουλουρι!  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι η ιδια, και αν κοιταξεις φωτο θα δεις οτι εχουν αναμοιξει πραγματικες της φωτο και αλλοιωμενες.  ;)

Ας παει καποιος κασκαντερ να μας πει αλλα να κρατα μικρο καλαθι!!  :grin:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.168
Πόντοι
3.820
η τριγγετοαλυσιδα παντως δεν εχει καμμια κοπελα με ψευτικες φωτο στις βαρδιες τις ως τωρα..για να δουμε..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.168
Πόντοι
3.820
Κατα 99% κλεμμενες οι φωτο και ξερεις απο που!  ;)
εγω αλλο λεω..οτι η αλυσιδα δεν χρησιμοποιει ψευτικες φωτο για να διαφημισει την πραματια της μεχρι τωρα.τις φωτο οτι δεν τις εχουνε βγαλει αυτοι
και τις πηρανε απο αλλου, ναι ενταξει.δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι ωστε να βαλουνε φωτο ενος γνωστου ct και να μην ειναι αυτη.δεν εχουνε να κερδισουνε, μονο να χασουν αν το κανουν αυτο.κοινη λογικη.αν ειναι μουφα, σε χρονο dt θα μαθευτει αμεσως και θα πεσει και κραξιμο.δεν χρειαζονται κασκαντερ,υπαρχουνε εδω πολλοι τυποι που οργωνουνε τα στουντιο καθημερινως.αλλωστε η αλυσιδα εχει και εκπροσωπο εδω,μπορει να μεταφερθει το ερωτημα εκει και να απαντηθει απο αυτους.παντως δεν ειναι 25, νομιζω ειναι λιγο μεγαλυτερη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτη θα ειναι... επιτέλους στην τιμή που της αξίζει... τα 50 ειναι οτι πρεπει για το Kelvinator
ασε που εχει παχυνει και μπαταλεψει τελειως...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εγω αλλο λεω..οτι η αλυσιδα δεν χρησιμοποιει ψευτικες φωτο για να διαφημισει την πραματια της μεχρι τωρα.τις φωτο οτι δεν τις εχουνε βγαλει αυτοι
και τις πηρανε απο αλλου, ναι ενταξει.δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι ωστε να βαλουνε φωτο ενος γνωστου ct και να μην ειναι αυτη.δεν εχουνε να κερδισουνε, μονο να χασουν αν το κανουν αυτο.κοινη λογικη.αν ειναι μουφα, σε χρονο dt θα μαθευτει αμεσως και θα πεσει και κραξιμο.δεν χρειαζονται κασκαντερ,υπαρχουνε εδω πολλοι τυποι που οργωνουνε τα στουντιο καθημερινως.αλλωστε η αλυσιδα εχει και εκπροσωπο εδω,μπορει να μεταφερθει το ερωτημα εκει και να απαντηθει απο αυτους.παντως δεν ειναι 25, νομιζω ειναι λιγο μεγαλυτερη.

Ας μπει η ερωτηση στο σωστο θρεντ! :grin: Αυτο που θα σου ελεγα ειναι οτι ειναι οτι δεν βλεπεις πολλους παιχτες που να τιμουν στουντιο και σιτιτουριστριες ταυτοχρονα!  ;) οποτε λιγοι απο τους στουντιακηδες μπορει να την εχουν γνωρισει οταν εκανε τουρισμο, ιδιως με τις κριτικες που ειχε!

Επισκέπτης
Ας μπει η ερωτηση στο σωστο θρεντ! :grin: Αυτο που θα σου ελεγα ειναι οτι ειναι οτι δεν βλεπεις πολλους παιχτες που να τιμουν στουντιο και σιτιτουριστριες ταυτοχρονα!  ;) οποτε λιγοι απο τους στουντιακηδες μπορει να την εχουν γνωρισει οταν εκανε τουρισμο, ιδιως με τις κριτικες που ειχε!
εδω εχεις δικιο,γιατι παραδειγμα εγω σαν ct δεν την ξερω αλλα απο περιεργεια και απο τις φωτογραφιες θα κανω μια επισκεψη στο στουντιο για να δω και απο κοντα πως ειναι

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για να μην το τραβαμε αλλο, αν δεν παει καποιος γνωστος που την εχει γνωρισει απο πριν, εγω θα εχω τις αποριες μου!

Οντως αν δεν ειναι αυτη στο στουντιο ειναι μια που της μοιαζει πολυ.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε παιδι μου φαγωθηκες, θα παω εγω να δω...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom