callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 3.820
Βάλτε κανονικά την παράθεση να καταλάβουμε για ποια λέτε...
Βάλτε κανονικά την παράθεση να καταλάβουμε για ποια λέτε...
αυτην ειδα και εγω στο αλλο σαιτ
στις φωτο σιγουρα ειναι η ιδια..τωρα δεν ξερω αν τιμολογηθει στο 50αρι,αν ειναι μονο για να την δεις ..απο 300 στα 50 μιλαμε για τρελλο μνημονιο.αυτην ειδα και εγω στο αλλο σαιτ
λογικα πρεπει να ειναι στο 50, τα καλα της κρισηςστις φωτο σιγουρα ειναι η ιδια..τωρα δεν ξερω αν τιμολογηθει στο 50αρι,αν ειναι μονο για να την δεις ..απο 300 στα 50 μιλαμε για τρελλο μνημονιο.
Δεν αντέχει το κορίτσι σε τόση...χρήση. Εδώ τραβάγαμε τα πάνδεινα να τη ζεστάνουμε σε δύο και τρεις ώρες τι να κλάσουν τα 15 λεπτά του στούντιο; Πάντως μόνο για την εμφάνισή της αξίζει η επίσκεψη.
Που ρε παιδιά? Άντε και είναι τελευταίες μέρες μου στην Ελλάδα... Τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε λίγο..
τι να σου πω δεν ξερωΓια σοβαρευθητε λιγο!
Σε λιγο θα μας πειτε οτι δινει και κουλουρι!
η τριγγετοαλυσιδα παντως δεν εχει καμμια κοπελα με ψευτικες φωτο στις βαρδιες τις ως τωρα..για να δουμε..
εγω αλλο λεω..οτι η αλυσιδα δεν χρησιμοποιει ψευτικες φωτο για να διαφημισει την πραματια της μεχρι τωρα.τις φωτο οτι δεν τις εχουνε βγαλει αυτοιΚατα 99% κλεμμενες οι φωτο και ξερεις απο που! ;)
εγω αλλο λεω..οτι η αλυσιδα δεν χρησιμοποιει ψευτικες φωτο για να διαφημισει την πραματια της μεχρι τωρα.τις φωτο οτι δεν τις εχουνε βγαλει αυτοι
και τις πηρανε απο αλλου, ναι ενταξει.δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι ωστε να βαλουνε φωτο ενος γνωστου ct και να μην ειναι αυτη.δεν εχουνε να κερδισουνε, μονο να χασουν αν το κανουν αυτο.κοινη λογικη.αν ειναι μουφα, σε χρονο dt θα μαθευτει αμεσως και θα πεσει και κραξιμο.δεν χρειαζονται κασκαντερ,υπαρχουνε εδω πολλοι τυποι που οργωνουνε τα στουντιο καθημερινως.αλλωστε η αλυσιδα εχει και εκπροσωπο εδω,μπορει να μεταφερθει το ερωτημα εκει και να απαντηθει απο αυτους.παντως δεν ειναι 25, νομιζω ειναι λιγο μεγαλυτερη.
εδω εχεις δικιο,γιατι παραδειγμα εγω σαν ct δεν την ξερω αλλα απο περιεργεια και απο τις φωτογραφιες θα κανω μια επισκεψη στο στουντιο για να δω και απο κοντα πως ειναιΑς μπει η ερωτηση στο σωστο θρεντ! Αυτο που θα σου ελεγα ειναι οτι ειναι οτι δεν βλεπεις πολλους παιχτες που να τιμουν στουντιο και σιτιτουριστριες ταυτοχρονα! ;) οποτε λιγοι απο τους στουντιακηδες μπορει να την εχουν γνωρισει οταν εκανε τουρισμο, ιδιως με τις κριτικες που ειχε!
Για να μην το τραβαμε αλλο, αν δεν παει καποιος γνωστος που την εχει γνωρισει απο πριν, εγω θα εχω τις αποριες μου!
Οντως αν δεν ειναι αυτη στο στουντιο ειναι μια που της μοιαζει πολυ.