Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (3 μέλη και 85 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

Συνημμένα

• 2ezs4uc.jpg
    2ezs4uc.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Που να δείτε και τι αναπόφευκτη σύγκριση γίνεται όταν χτες πήρα Cindy και πριν λίγες μέρες καταστρόφα στα 130

Εντάξει...η μέρα με την νύχτα.

Ρε συ Νιτρο το 1.75 και το 2-3 βυζί που το είδες ρε άνθρωπε;  :grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ποια είναι η μέρα και ποια η νύχτα Παίχτη ?

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Εξαρτάται τι τύπος είσαι.Εγώ που προτιμώ νύχτα παίρνω Cindy γιατί την άλλη παίζει να την σήκωσα και απο το κρεβάτι για να έρθει στο ραντεβού έτσι όπως την είδα.
Όσο για την εμφάνιση καλύτερα να το αφήσουμε  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Που να δείτε και τι αναπόφευκτη σύγκριση γίνεται όταν χτες πήρα Cindy και πριν λίγες μέρες καταστρόφα στα 130

μας δουλεύεις δεν εξηγείται αλλιώς ...εκτός αν μας περνάς για άτομα χαμηλής νοημοσύνης...

τελικά προτιμάς Cindy ή Καταστρόφα ή μήπως Ola?
εσύ το βυζί δηλαδή για τί το είδες?  και ύψος?

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Γιατί αρπάζεσαι έτσι;

Το βυζί εγώ το είδα για παραπάνω απο 3 και στο ύψος υπήρχε διαφορά εγώ που είμαι 1.75 αλλά αν είναι να μαλώσουμε για βυζιά γάματο

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Γιατί αρπάζεσαι έτσι;

γιατί μας δουλεύεις ....

από τη μία λες η μέρα (Σίντυ) με τη νύχτα (Καταστρόφα)...

μετά λες ότι προτιμάς νύχτα !!! αλλά με Σίντυ!!!! γιατί η άλλη που ειναι νύχτα σουρθε απο τον ύπνο...

έχω κι άλλες απορίες ...όπως όταν ποστάρεις μουνιά με βύζους και κωλάρες τύπου Παπαβασιλείου και θεωρείς το μοντέλο αυτό ως top, πως την βρίσκεις με τις άβυζες Katastrofa kai Ola?? :think: :think:

και αλήθεια αφού σε φτιάχνουν μουνιά τύπου κουνελάκι playboy τι πας να κάνεις στις αθλήτριες Αντζελίνα και Σόνια?  :think: :think:

πολλές απορίες έχω ε?

..ααα και μην το ξεχάσω επειδή είμαι και λίγο περίεργος από φύση ...στο καπάκι την επόμενη μέρα από την κριτική σου ξαναπήρα την Αντζελίνα μόνη  ;) καμιά σχέση με ότι έγραψες φυσικά η κοπέλα ...

δεν μας λες λοιπόν και στα ίσα τι σόι ρόλο βαράς εδώ μέσα?

αντε γιατι έχει και 35 βαθμούς και βράζω

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
...και τώρα περιμένω να βγουν οι κλώνοι...και ο διπλογιώργης να σφυρίζει τι έγινε ρε παιδιά τι έχασα?

αντε να μη γαμήσω

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
γιατί μας δουλεύεις ....

από τη μία λες η μέρα (Σίντυ) με τη νύχτα (Καταστρόφα)...

μετά λες ότι προτιμάς νύχτα !!! αλλά με Σίντυ!!!! γιατί η άλλη που ειναι νύχτα σουρθε απο τον ύπνο...

έχω κι άλλες απορίες ...όπως όταν ποστάρεις μουνιά με βύζους και κωλάρες τύπου Παπαβασιλείου και θεωρείς το μοντέλο αυτό ως top, πως την βρίσκεις με τις άβυζες Katastrofa kai Ola?? :think: :think:

και αλήθεια αφού σε φτιάχνουν μουνιά τύπου κουνελάκι playboy τι πας να κάνεις στις αθλήτριες Αντζελίνα και Σόνια?  :think: :think:
Πάμε να σου εξηγήσω γιατί θα δεν θα βγάλουμε άκρη.
Με την Cindy πέρασα καλύτερα σε σχέση με την άλλη, αν την θεωρείς μέρα και μέρα θα σου πω.Χιουμοριστικό ήταν

πολλές απορίες έχω ε?

Με την Cindy πέρασα καλύτερα σε σχέση με την άλλη, αν την θεωρείς μέρα και εγώ μέρα θα σου πω.Χιουμοριστικό ήταν.
Εαν η Ολλα ήταν γυμνασμένη θα της έβαζα 10.Την Αντζελίνα την περίμενα ψηλή αλλά πιο στεγνό κορμί όπως και την Αναστασία η οποία πρέπει να έχει πάρει κάποια κιλά απο τότε που έχει έρθει.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Με την Cindy πέρασα καλύτερα σε σχέση με την άλλη, αν την θεωρείς μέρα και εγώ μέρα θα σου πω.Χιουμοριστικό ήταν.
Εαν η Ολλα ήταν γυμνασμένη θα της έβαζα 10.Την Σόνια την περίμενα ψηλή αλλά πιο στεγνό κορμί όπως και την Αναστασία η οποία πρέπει να έχει πάρει κάποια κιλά απο τότε που έχει έρθει.

εγώ δεν την θεωρώ τίποτα..η κάθε μια κάνει για άλλη δουλειά και η καθε μια μόνη της σε αυτό που προσφέρει πολύ καλή...

εξακολουθώ όμως να αναρωτιέμαι έχεις για πρότυπο γυναίκα τύπου Παπαβασιλείου,αυτή που πόσταρες τις προάλλες μεσα σε ένα ακατάστατο δωμάτιο εργαστήριο με κάτι κολλητήρια...
γιατί δεν πας ρε παιδάκι μου σε τέτοιες παρά κυνηγάς ανορεξικά μοντέλα που μετά δεν σ'αρέσουν κι όλας?

ρώτα κάνα παλικαράκι από δω να σε στείλει στη Μαρίνα την τραγουδίστρια που ειναι και γυμνασμένη και τούμπανο...

αμα θες να μιλήσω και στο τραβέλι την Βανέσα την dj να της δώσεις να καταλάβει...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Δηλαδή ηταν 1.65 και αβυζη?  :think:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Βυζι βία 3αρι
Υψος 1,70 max

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
εγώ δεν την θεωρώ τίποτα..η κάθε μια κάνει για άλλη δουλειά και η καθε μια μόνη της σε αυτό που προσφέρει πολύ καλή...

εξακολουθώ όμως να αναρωτιέμαι έχεις για πρότυπο γυναίκα τύπου Παπαβασιλείου,αυτή που πόσταρες τις προάλλες μεσα σε ένα ακατάστατο δωμάτιο εργαστήριο με κάτι κολλητήρια...
γιατί δεν πας ρε παιδάκι μου σε τέτοιες παρά κυνηγάς ανορεξικά μοντέλα που μετά δεν σ'αρέσουν κι όλας?

ρώτα κάνα παλικαράκι από δω να σε στείλει στη Μαρίνα την τραγουδίστρια που ειναι και γυμνασμένη και τούμπανο...

αμα θες να μιλήσω και στο τραβέλι την Βανέσα την dj να της δώσεις να καταλάβει...
Ρε ξεκόλα με την  Παπαβασιλείου.
Την φωτό στην έβαλα για να σου δείξω πχ ένα κορμί του 10 στο μοντελέ και γυμνασμένο.
Μην αρχίζεις μαλακίες με τραβέλια κτλ.για να μιλήσουμε όμορφα και ωραία.
Γιατί αρπάζεσαι έτσι γαμώ την πουτάνα μου επειδή έγραψα ότι το βυζί της Cindy είναι μεγαλύτερο απο 3 και ότι δεν είναι 1.75;Τόσο μεγάλη σημασία πια;

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ρε ξεκόλα με την  Παπαβασιλείου.
Την φωτό στην έβαλα για να σου δείξω πχ ένα κορμί του 10 στο μοντελέ και γυμνασμένο.
Μην αρχίζεις μαλακίες με τραβέλια κτλ.για να μιλήσουμε όμορφα και ωραία.
Γιατί αρπάζεσαι έτσι γαμώ την πουτάνα μου επειδή έγραψα ότι το βυζί της Cindy είναι μεγαλύτερο απο 3 και ότι δεν είναι 1.75;Τόσο μεγάλη σημασία πια;
Η Παπαβασιλείου είναι κάτω απο 1,65 πάντως...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom