BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Ρε τον Σαπιοκοιλια )))))όλο εδώ μέσα τριγυρίζει
Ρε τον Σαπιοκοιλια )))))όλο εδώ μέσα τριγυρίζει
Btw δεν τις αρέσουν και μακρυκανες κάραμπινες Bro.
Αλλα με τις κοντοχοντρες κάνει Party !!!
Προσεξε μην την δει ο Λακης!ξέρεις τι ζημιά κάνουν οι κοντόχοντρόκανες ?
Ναι. Επρόκειτο προφανώς περί άστοχης παρέμβασης.Δεν εχει γραψει κριτική για αυτήν ! Τον μπέρδεψες με τον Fabien 66 o oποιος εχει γραψει 2 κριτικες γιατην Ιολη.
Που να δείτε και τι αναπόφευκτη σύγκριση γίνεται όταν χτες πήρα Cindy και πριν λίγες μέρες καταστρόφα στα 130
Εντάξει...η μέρα με την νύχτα.
Ρε συ Νιτρο το 1.75 και το 2-3 βυζί που το είδες ρε άνθρωπε;
Γιατί αρπάζεσαι έτσι;
γιατί μας δουλεύεις ....
από τη μία λες η μέρα (Σίντυ) με τη νύχτα (Καταστρόφα)...
μετά λες ότι προτιμάς νύχτα !!! αλλά με Σίντυ!!!! γιατί η άλλη που ειναι νύχτα σουρθε απο τον ύπνο...
έχω κι άλλες απορίες ...όπως όταν ποστάρεις μουνιά με βύζους και κωλάρες τύπου Παπαβασιλείου και θεωρείς το μοντέλο αυτό ως top, πως την βρίσκεις με τις άβυζες Katastrofa kai Ola??
και αλήθεια αφού σε φτιάχνουν μουνιά τύπου κουνελάκι playboy τι πας να κάνεις στις αθλήτριες Αντζελίνα και Σόνια?
Πάμε να σου εξηγήσω γιατί θα δεν θα βγάλουμε άκρη.
Με την Cindy πέρασα καλύτερα σε σχέση με την άλλη, αν την θεωρείς μέρα και μέρα θα σου πω.Χιουμοριστικό ήταν
πολλές απορίες έχω ε?
Πάμε να σου εξηγήσω γιατί θα δεν θα βγάλουμε άκρη.
Με την Cindy πέρασα καλύτερα σε σχέση με την άλλη, αν την θεωρείς μέρα και εγώ μέρα θα σου πω.Χιουμοριστικό ήταν.
Εαν η Ολλα ήταν γυμνασμένη θα της έβαζα 10.Την Σόνια την περίμενα ψηλή αλλά πιο στεγνό κορμί όπως και την Αναστασία η οποία πρέπει να έχει πάρει κάποια κιλά απο τότε που έχει έρθει.
Δηλαδή ηταν 1.65 και αβυζη?Που να δείτε και τι αναπόφευκτη σύγκριση γίνεται όταν χτες πήρα Cindy και πριν λίγες μέρες καταστρόφα στα 130
Εντάξει...η μέρα με την νύχτα.
Ρε συ Νιτρο το 1.75 και το 2-3 βυζί που το είδες ρε άνθρωπε;
Ρε ξεκόλα με την Παπαβασιλείου.εγώ δεν την θεωρώ τίποτα..η κάθε μια κάνει για άλλη δουλειά και η καθε μια μόνη της σε αυτό που προσφέρει πολύ καλή...
εξακολουθώ όμως να αναρωτιέμαι έχεις για πρότυπο γυναίκα τύπου Παπαβασιλείου,αυτή που πόσταρες τις προάλλες μεσα σε ένα ακατάστατο δωμάτιο εργαστήριο με κάτι κολλητήρια...
γιατί δεν πας ρε παιδάκι μου σε τέτοιες παρά κυνηγάς ανορεξικά μοντέλα που μετά δεν σ'αρέσουν κι όλας?
ρώτα κάνα παλικαράκι από δω να σε στείλει στη Μαρίνα την τραγουδίστρια που ειναι και γυμνασμένη και τούμπανο...
αμα θες να μιλήσω και στο τραβέλι την Βανέσα την dj να της δώσεις να καταλάβει...
Βυζι βία 3αρι
Υψος 1,70 max
Εντάξει ;)Βυζι βία 3αρι
Υψος 1,70 max
Η Παπαβασιλείου είναι κάτω απο 1,65 πάντως...Ρε ξεκόλα με την Παπαβασιλείου.
Την φωτό στην έβαλα για να σου δείξω πχ ένα κορμί του 10 στο μοντελέ και γυμνασμένο.
Μην αρχίζεις μαλακίες με τραβέλια κτλ.για να μιλήσουμε όμορφα και ωραία.
Γιατί αρπάζεσαι έτσι γαμώ την πουτάνα μου επειδή έγραψα ότι το βυζί της Cindy είναι μεγαλύτερο απο 3 και ότι δεν είναι 1.75;Τόσο μεγάλη σημασία πια;