Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (2 μέλη και 90 επισκέπτες)

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
δεν πειράζει νέε μου, ακόμα και οι "παλιοί" την πατάμε χοντρά. Οπως εγώ με την Julie χθες.... Εντελώς ασήμαντη, όχι άσχημη βέβαια, απλά ένα πεταμένο 200άρι. Κι είναι δύσκολες οι εποχές για τέτοιες αστοχίες....Δεν κάνει η κοπέλα για cg ούτε εμφανισιακά ούτε σαν service. Κομοδίνο, αλλά εντελώς αδιάφορο κομοδίνο ούτε καν όμορφο ή sexy...Δεν υπάρχει καμία περιπτωση να την προσέξεις αν τη δεις στον δρόμο ή σε ένα bar για παράδειγμα Ο ορισμός του αδιάφορου cg με τα όλα της. Πώς την πάτησα έτσι ρε γαμώτο!!

Aυτην εννοείς σωστά ?

Proki

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• IMG_22062013.JPG
    IMG_22062013.JPG
    317,2 KB · Εμφανίσεις: 69

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Γι αυτήν λες έτσι;
Χαλκοκονδύλη αν θυμάμαι καλά, δεν είχε ακουστεί ότι ήταν ανήλικη; :zfuck:

ο χρόνος είναι σχετικός Lavie μου και διαστέλλεται...όπερ σημαίνει όταν είναι ανάγκη το 16 γίνεται 18 όπως και το 46 γίνεται 32...

ένας χοντρός σαπιοκοιλιάς την κάρφωσε την ιστορία μόνο και μόνο επειδή η πατρόνα ήταν τσαμπουκαλού και δεν του τάχωνε για  προστασία

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ΡΕΣΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΤ! Με τάπωσες ομολογώ!!! Ταυτόχρονα με πήγες και σε σε άλλες εποχές δοξασμένες!!! Καλες κωλοτριπίδες οι κόκκινες!!! Αλλά ρε ολυμπεεεεεεεεεε.... πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα τα τωρινά!!!!!!!

;) ;) ;) ;) ;)
Δεν συμφωνώ αλλά δεν μου πέφτει και λόγος....
Όταν τα rates είναι πάνω κάτω τα ίδια άρα και τα δεδομένα σε εμφάνιση-σέρβις πρέπει να είναι τα ίδια με πριν 3-4 χρόνια!!!!!
Αλλά οι περισσότεροι από εσάς που συνεχίζετε να γράφετε εδώ μέσα, έχετε στανταράκια στα cg που βάζουν κάτω τα υπάρχοντα ct σε όλα τα επίπεδα και απλώς για να ικανοποιήσετε τα χαϊλίκια σας, "συντηρείτε" και τα ct.....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
μου έστειλε mail το γραφείο για την άφιξη της πριν μερες αλλα ειναι full booked!πηγες;αν ναι τι λέει;

τα σπάει από εμφάνιση top...από service επίπεδο ct ...δεν της αρέσει το 69 για αυτό της έκανα 84,87

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Όταν τα rates είναι πάνω κάτω τα ίδια άρα και τα δεδομένα σε εμφάνιση-σέρβις πρέπει να είναι τα ίδια με πριν 3-4 χρόνια!!!!!
Αλλά οι περισσότεροι από εσάς που συνεχίζετε να γράφετε εδώ μέσα, έχετε στανταράκια στα cg που βάζουν κάτω τα υπάρχοντα ct σε όλα τα επίπεδα και απλώς για να ικανοποιήσετε τα χαϊλίκια σας, "συντηρείτε" και τα ct.....

ρε Γέωψ πλέον είναι σα να βλέπουμε μουντιάλ χωρίς Βραζιλία και Αργεντινή...τα πιο πολλά ματς είναι σούπα για αυτό και πάμε να παίξουμε Γ Εθνική που πέφτουν κορμιά

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Photograph taken 10/5/2010 08:01

:think: :huh:

αρρύθμιστο το Canonακι...

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Πριν 3-4 χρόνια τιμές σιτυ τουρ ήταν 250-300 ρε συ. Και πόσο να γαμήσουμε αυτά τα λοκαλς? Θέλουμε ανανέωση.  :cheesy:

Μην γίνεσαι γιανεβαν!!!  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μου έστειλε mail το γραφείο για την άφιξη της πριν μερες αλλα ειναι full booked!πηγες;αν ναι τι λέει;

Για να γραφω δεν εφαγα φολα!  :grin:  Σε παραθετω στην κριτικη του Νιτρο!  :2funny: :2funny:

ναι αγάπη μου φτάνει για σήμερα , της είπα και συνέχισα..." το φιλέτο μωρό μου το τρως το απολαμβάνεις rear, medium ή well done και φεύγεις...αν θες να φας να χορτάσεις πας για σουβλάκια

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΡΕΣΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΤ! Με τάπωσες ομολογώ!!! Ταυτόχρονα με πήγες και σε σε άλλες εποχές δοξασμένες!!! Καλες κωλοτριπίδες οι κόκκινες!!! Αλλά ρε ολυμπεεεεεεεεεε.... πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα τα τωρινά!!!!!!!

;) ;) ;) ;) ;)

Γιουσουρουμ αν δεν γνωριζεις τον παιχτη δεν σημαινει οτι δεν ειναι παλιος. Το βουνο ειναι απο τους παλαιοτερους εδω και οχι μονο με σιτιτουριστριες!  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Γεοπα ξεχασες οτι ειναι το σπορ!! Και σε στουντιο και σε μπουρδελα βρισκεις πολυ αξιολογα μωρα και πολλες φορες πολυ καλυτερα απο τουριστριες, αλλα αυτο ειναι το σπορ!.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
τα σπάει από εμφάνιση top...από service επίπεδο ct ...δεν της αρέσει το 69 για αυτό της έκανα 84,87
απο την πρωτη μέρα προσπαθώ να μπω αυριο με τη βία χωρεσα !ξεθεωμενη θα μου ρθει!ιδωμεν!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Btw δεν τις αρέσουν και μακρυκανες κάραμπινες Bro.
Αλλα με τις κοντοχοντρες κάνει Party !!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
ένας χοντρός σαπιοκοιλιάς την κάρφωσε την ιστορία μόνο και μόνο επειδή η πατρόνα ήταν τσαμπουκαλού και δεν του τάχωνε για  προστασία
Και επειδή όλοι περάσαμε εκτός απο τον Σαπιοκοιλια !!!
Btw υπαρχη ακόμα ο Σαπιοκοιλιας ? :))

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Παρόμοια θέματα