Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (9 μέλη και 129 επισκέπτες)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν εχει καποιος κονε τον παρακαλουμε θερμα  απο το συνδεσμο φιλων θεσνικης να αιτηθει εκ μερους μας , να μας αποστειλουν την ολιβια την μουναρα για 2 βδομαδες στην μαγευτικη θεσνικη .
απ τα μοναδικα ct που συνδιαζουν ανατολικοευρωπαικη ομορφια με ποδαρες κωλαρα , με σερβις αμερικανικο .
τετοια μουνια σας ερχονται εκει και εσεις μου πετατε χαρταετο και μου ασχολειστε με κατι μαλακιες απο κατι ανυπαρκτες γκομενες (ταχα μου απο το παρισι κ απο το λος αντζελες ) που σας πασαρει ο λουσεντ λες κ ειναι ο τζακ νικολσον κ εχει παρει το μισο λος αντζελες
τεσπα δεν ξανακανω παρεμβαση

Κλαίω!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
αν εχει καποιος κονε τον παρακαλουμε θερμα  απο το συνδεσμο φιλων θεσνικης να αιτηθει εκ μερους μας , να μας αποστειλουν την ολιβια την μουναρα για 2 βδομαδες στην μαγευτικη θεσνικη .
απ τα μοναδικα ct που συνδιαζουν ανατολικοευρωπαικη ομορφια με ποδαρες κωλαρα , με σερβις αμερικανικο .
τετοια μουνια σας ερχονται εκει και εσεις μου πετατε χαρταετο και μου ασχολειστε με κατι μαλακιες απο κατι ανυπαρκτες γκομενες (ταχα μου απο το παρισι κ απο το λος αντζελες ) που σας πασαρει ο λουσεντ λες κ ειναι ο τζακ νικολσον κ εχει παρει το μισο λος αντζελες

και καλά θα κάνεις αδερφέ γιατί αν νομίζεις ότι στην μαγευτική Σαλόνικα πηδάτε ct πλανάστε πλάνην οικτράν...οι παλιοί εκεί πάνω θα σε ενημερώσουν για το τι μπαζώνουμε όλοι μας την τελευταία διετία σε σχέση με την εποχή 2005 - 2009

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καλυτερα γιατι ουτε Παρισι ουτε ΛΑ εχεις παει, και ιδεα δεν εχεις αλλα μιλας!! :grin: :grin:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
αυτό μάλλον...το ψιλονερόβραστο με τουπέ που δεν γουστάρει τα πολλά πολλά ....έχετε πολύ πλάκα εκεί πάνω τελικά...

με καλυψες πλήρως!απορω που άπαντας κιόλας με τις μαλακιες του καθενός που αλλο απο eog δεν ξέρουν!ημαρτον!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κλαίω!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  

Ελα κλαψε λιγο Γιουσουρουμ πριν μπαζωσεις παλι!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παω για κανενα ποτο τωρα και σας αφηνω στον Νικακη να σας ενημερωσει και διασκεδαση μιας και ειναι ο μεγας γνωστης του τι παιζει εκτος Ελλαδος!!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• EL.jpg
    EL.jpg
    81,5 KB · Εμφανίσεις: 21

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ελα κλαψε λιγο Γιουσουρουμ πριν μπαζωσεις παλι!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παω για κανενα ποτο τωρα και σας αφηνω στον Νικακη να σας ενημερωσει και διασκεδαση μιας και ειναι ο μεγας γνωστης του τι παιζει εκτος Ελλαδος!!  :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

Η φωτο δεν αυτοκαταστραφηκε  :grin: :grin:

Ρε παίδες μόνο ο Σικελός πέρασε καλά με την Ολιβ?  :S

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=492231[/img[/URL]]

Στο βαθος ενα απο τα αυτοκινητα του Λουκ... :D

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ποιοι;τύποι που βάζουν 10αρια στα βαφτισμενα cg η τύποι που ψωνίζουν απο πρακτορεία της πλάκας;
Τύποι που έχουν πάρει πολλά ct αλλά δε γράφουν πέρασαν καλά ενώ άλλος έφυγε μόλις την είδε, γούστα είναι αυτά τι το ψάχνετε τόσο πολύ; Το σίγουρο είναι ότι είναι ψηλό, ξανθό και γεμίζει το κρεβάτι.  :knockinb:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Τύποι που έχουν πάρει πολλά ct αλλά δε γράφουν πέρασαν καλά ενώ άλλος έφυγε μόλις την είδε, γούστα είναι αυτά τι το ψάχνετε τόσο πολύ; Το σίγουρο είναι ότι είναι ψηλό, ξανθό και γεμίζει το κρεβάτι.  :knockinb:
verified τύποι ! :P
ρε τα μασάς ;
Ασε θα πάρω ρωμανου αλλη φόλα απο κει!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom