Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (1 μέλη και 76 επισκέπτες)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
το επιπεδο ειναι ανεβασμενο το ξερω..

αλλα να ρωτησω κι εγω γι αυτο
βλαχακι ρωσακι φαινεται και δεν το εμπιστευομαι το πρακτορειο
αν εχει καποιος γνωμη...
Φίλε δεν γνωρίζω καθόλου. Είδα όμως στο σάιτ αυτό δυο μεταγγραφες από άλλο πρακτορείο που έχουν λάβει ορισμένες κριτικές απο τους συναγωνιστές μας. Συνεπώς οι δύο τουλάχιστον κοπέλες είναι αληθινές.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ολες αληθινες ειναι Παιχτη .
Απλα απο service ψιλοτελειωμενες !!!
Η Βερες αρχαριες !!!
Αυτα !!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
sinister & adriano ray τα κορίτσια αυτά δεν είναι city-tour αλλά call-girl, συνεπώς σε λάθος θρεντ ρωτάτε.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

της ψιλοφέρνει κάτι σαν δεύτερη εξαδέρφη από τα Τιρανα ....δίνει και κώλο ,βλέπει και τηλεόραση σου βάζει και χέρι γιατί την παίρνεις απο το μαλάκα στο γραφείο και όχι prive με 120 ....αχαχαχαχαχ ρε τι τραβάμε ρε bro

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Παιδια να κανω μια ερωτηση?Η Tanya που δειχνει το ΕΝ οτι ειναι στην Αθηνα ειναι η Καρινα που ηταν πριν λιγες μερες Σαλονικα?Η μοιαζουν απλως τοσο πολυ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδια να κανω μια ερωτηση?Η Tanya που δειχνει το ΕΝ οτι ειναι στην Αθηνα ειναι η Καρινα που ηταν πριν λιγες μερες Σαλονικα?Η μοιαζουν απλως τοσο πολυ?
Δεν ειναι οι ιδιες!

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
αν εχει καποιος κονε τον παρακαλουμε θερμα  απο το συνδεσμο φιλων θεσνικης να αιτηθει εκ μερους μας , να μας αποστειλουν την ολιβια την μουναρα για 2 βδομαδες στην μαγευτικη θεσνικη .
απ τα μοναδικα ct που συνδιαζουν ανατολικοευρωπαικη ομορφια με ποδαρες κωλαρα , με σερβις αμερικανικο .
τετοια μουνια σας ερχονται εκει και εσεις μου πετατε χαρταετο και μου ασχολειστε με κατι μαλακιες απο κατι ανυπαρκτες γκομενες (ταχα μου απο το παρισι κ απο το λος αντζελες ) που σας πασαρει ο λουσεντ λες κ ειναι ο τζακ νικολσον κ εχει παρει το μισο λος αντζελες
τεσπα δεν ξανακανω παρεμβαση

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
αν εχει καποιος κονε τον παρακαλουμε θερμα  απο το συνδεσμο φιλων θεσνικης να αιτηθει εκ μερους μας , να μας αποστειλουν την ολιβια την μουναρα για 2 βδομαδες στην μαγευτικη θεσνικη .
απ τα μοναδικα ct που συνδιαζουν ανατολικοευρωπαικη ομορφια με ποδαρες κωλαρα , με σερβις αμερικανικο .
τετοια μουνια σας ερχονται εκει και εσεις μου πετατε χαρταετο και μου ασχολειστε με κατι μαλακιες απο κατι ανυπαρκτες γκομενες (ταχα μου απο το παρισι κ απο το λος αντζελες ) που σας πασαρει ο λουσεντ λες κ ειναι ο τζακ νικολσον κ εχει παρει το μισο λος αντζελες
τεσπα δεν ξανακανω παρεμβαση
τι εννοείς <αμερικανικό σέρβις>;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom