[size=30pt]Home made photos of Jesica [/size]
Body?
[size=30pt]Home made photos of Jesica [/size]
Για Body κοιτα αλλου !!! ;)
εχεις αποψη?Ουδείς προφήτης (και city-tour) στον τόπο του....
:o
Δεσποινίδα δεν τη λες. Θυμάται κανείς πού την έχουμε ξαναδεί;
Νομίζω στο προηγούμενο τουρ είχε έρθει με ΕΟΓΚ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Βασικά δεν είναι των γούστων μου κάτι τετοιο :S
και στο προηγούμενο ως ανεξάρτητη ηρθε!δε νομίζω να εχει σκάσει ποτε με eog!Νομίζω στο προηγούμενο τουρ είχε έρθει με ΕΟΓΚ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Βασικά δεν είναι των γούστων μου κάτι τετοιο :S
και στο προηγούμενο ως ανεξάρτητη ηρθε!δε νομίζω να εχει σκάσει ποτε με eog!
τελικα η Jessica ειναι η Alina gae!για δείτε πίσω που ποσταρα προχθέςΓράψε λάθος. Σορρυ. Καλή κριτική πήρε μιά Τζεσικα του ριτσ. Χμμμμ.. Είμαι και εκτός μπάτζετ και εκτός φυσικής κατάστασης να δοκιμάσω. Ξεπουτσιάστικα την προηγούμενη βδομάδα.
Ο τύπος που την έγραψε όμως δείχνει καλός παίχτης. Ζουζανάκιας
Όταν είναι καλομαγειρεμενο το τρώω συνεχια χωρίς ζόρι τυπε .Καλοοοο. Αλλά δεν το βαρέθηκες κάθε μέρα το ίδιο φαγητό? Την πήρα δυό φορές και σε καμιά περίπτωση δεν έκλαψα!!!! Πρέπει όμως να ξεκινήσεις την εύρεση νέων αστεριών. Όχι αυτές που είναι ήδη εδώ... Αυτές τις πηδάμε και απο το νιους. Είδες ο "FILOXENOUMENOS" από κει σποτάκια???
Δεν θα το έλεγα !!!τελικα η Jessica ειναι η Alina gae!για δείτε πίσω που ποσταρα προχθές
τελικα η Jessica ειναι η Alina gae!για δείτε πίσω που ποσταρα προχθές
Όταν είναι καλομαγειρεμενο το τρώω συνεχια χωρίς ζόρι τυπε .
Έχεις τίποτα καλύτερο να προτείνεις μιας και τα έχεις γαμηση όλα ?
Ενα ΑΒ πίσω απο το δεξί αυτίΑλινα γκαε είχω πάρει. Γεμάτη τατοου. Λαγουδάκι του πλαυμπόυ μεγάλο και στο στήθος σε καμπύλη γραμμή ως το στέρνο 100% είχε τατού με κάτι πατημασιές ή αστεράκια. Θυμάμαι ότι είχε τατοο αλλά δεν θυμάμαι τι τατοο. Δεν νομίζω να είναι η ίδια εκτός αν έχει δουλέψει φοτοσοπ
Γιατι δεν ξέρεις ότι την σπονσοραρω ?Εάν κάποιος ρωτήσει για κάποια την οποιά έχω δοκιμάσει, ενοοείτε πως θα πώ την γνώμη μου για να συνισφέρω στην ενημέρωση. Να πετάω όμως φωτογραφίες στο ξεκάρφωτο δεν το θεωρώ πρόταση αλλά ΠΡΟΩΘΗΣΗ.