Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (6 μέλη και 150 επισκέπτες)

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10
Πρόσφατη φωτογραφία Αlexas και μαλλί

Συνημμένα

• alexa.jpg
    alexa.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 25

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς! Είναι αρκετή η προσπάθεια παραπλάνησης για να μαυριστεί! Προσφορά μου έλεγε στα 250Ε και πολλαπλή επιβεβαίωση αληθινών φωτογραφιών! Στην τελική επικοινωνία απαντάει ότι ΜΟΛΙΣ ήρθε μια φίλη της να πάρω duo στα 300Ε
Και τις δύο! Οπότε πόσο τυχερός νιώθεις όπως και να ήταν η φίλη της, αν έχεις τέτοιο πλάσμα δίπλα σου!
Έλα όμως που η αλήθεια ήταν πιο ρεαλιστική!
Φυσικά και δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτό! Στη ερώτηση που είναι η κοπέλα της φωτογραφίας... απάντησε... Εγώ είμαι αλλά αδυνάτησα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συμπεράσματα δικά σας!
Περισσότερα σε τυχόν κριτική αν το επιτρέψει ο admin..

Την έχω πάρει τη φίλη της που σου πρότεινε. Ένα μιλφονι 33 χρονο είναι, καλοδιατηρημένο που μένει στο δίπλα δωμάτιο. Αφού γύρισε όλη την ελβετιά από στριπ σε στριπ την πήρε κοντά να βγάλουν κανα μεροκάματο με μας του ηλίθιους. Μάλιστα εμένα πήγε να μου την πασάρει στα 300 την ώρα αλλά λόγω αναδουλείας κλεισαμε στο 150άρακι και κάθισε και μισή ώρα παραπάνω χωρίς έξτρα χρέωση. Τις έπιασα το μπλμπλαμπλαμπλα ο κουτσομπόλης.  :blahblah1:

Μελαχρινή, κοντή με δισανάλογο σώμα. Κάτι σαν μινι στρουνθοκάμηλος. Αι στα κομμάτια. Σπάνια να ρθεί κανά καλό τουράκι. Μας άφησε ο ζουζουνας  >:(

one123fly

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ναι τι? ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!? Το ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ που έβαλες που παραπέμπει. Την εμιλίτσα την γνωρίζω καλύτερα από τη γκομενά μου. Κατάλαβα ότι είναι αυτή. Τι σου έκανε εντύπωση δεν κατάλαβα συνάδελφε.

Darksoul899

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
280
Παίδες αυτή τελικά τι λέει;Μούφα εντελώς ή αξίζει;Οι περισσότερες κριτικές που έχει είναι παλιές και επίσης δε ξέρω και πόσο photoshop έχει παιχτεί.
Χρειάζομαι τη συμβουλή ενός έμπειρου...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.697
Πόντοι
41.813
Lavio
Ειδήμων
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

mmmmmmmmmmm

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Ανεξάρτητες call girls
« Απάντηση #50082 στις: σήμερα στις 15:15:15 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: petergsp στις σήμερα στις 13:07:40
πηρα ενα σιτιτουρακι χθες 22αρι  kissass kissass kissass  Boobies Boobies Boobies Boobies
για πέρνα στο θρεντ για ενημέρωση. Knuppel

petergsp
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ E-mail Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
« Απάντηση #68734 στις: χθες στις 12:47:42 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
τι λετε για αυτη ρε παιχτες??
δε τη βρηκα καταχωρημενη εδω και ειδα μονο τις κριτικες απο το προηγουμενο της τουρ. ξερετε τιποτα περισσοτερο??? Help Me Please Help Me Please Help Me Please

αυτην εδω ελεγα μαγκα στο φιλο στο αλλο τοπικ. απο τσιμπουκακι εσκιζε η μικρη.λιγο πιο γεματη ηταν απο 44 κιλα που γραφει στη σελιδα της αλλα δε με χαλασε καθολου. πηρα και κολαρακι μεσα στην τιμη με παζαρι γιατι το ειχε εξτρα  ;) ;) ;)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596

αυτην εδω ελεγα μαγκα στο φιλο στο αλλο τοπικ. απο τσιμπουκακι εσκιζε η μικρη.λιγο πιο γεματη ηταν απο 44 κιλα που γραφει στη σελιδα της αλλα δε με χαλασε καθολου. πηρα και κολαρακι μεσα στην τιμη με παζαρι γιατι το ειχε εξτρα  ;) ;) ;)
Ωραίος! 200 με άναλ πλήρωσες δηλαδή; Με τις φωτό είναι ίδια η μικρή;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.697
Πόντοι
41.813
εχει λιγο επεξεργασια κυριως ως προς την αφαιρεση καποιων φακιδων στο προσωπο αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ολοιδια

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Παίδες αυτή τελικά τι λέει;Μούφα εντελώς ή αξίζει;Οι περισσότερες κριτικές που έχει είναι παλιές και επίσης δε ξέρω και πόσο photoshop έχει παιχτεί.
φιλε το msn της μου λέει πολλα!Εχω την εντύπωση οτι ειναι η Lina μια Ρωσίδα που προ διετίας της είχα στείλει mail για συναντηση αλλα δεν την πήρα τελικα γιατι μου ζήτησε να βρεθούμε στα Β.Π!απ οτι θυμάμαι ηταν και φοιτήτρια οπως έλεγε και έπαιζε μέσω mail!αν ειναι αυτη που λέω και πεφτω μεσα είχα ακούσει πολυ καλα λόγια παρόλο που την εκλεινες με λιγότερα χρήματα και λιγότερα έξτρα οπως uncovered bj!ελεος!

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Μια πολυ καλη ειπλογη για να μην κλαψεις τα χρηματα σου ;)

BABY

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
φιλε το msn της μου λέει πολλα!Εχω την εντύπωση οτι ειναι η Lina μια Ρωσίδα που προ διετίας της είχα στείλει mail για συναντηση αλλα δεν την πήρα τελικα γιατι μου ζήτησε να βρεθούμε στα Β.Π!απ οτι θυμάμαι ηταν και φοιτήτρια οπως έλεγε και έπαιζε μέσω mail!αν ειναι αυτη που λέω και πεφτω μεσα είχα ακούσει πολυ καλα λόγια παρόλο που την εκλεινες με λιγότερα χρήματα και λιγότερα έξτρα οπως uncovered bj!ελεος!
Aφου το γραφει ρε και η ιδια οτι ειναι η Λινα στο Profil του EN και βαζει και το link !!!

Και δοξα τον Θεο εβαλε και ωραιες φωτο .
Η καλυτερη  επιλογη μπροστα στα σκουπιδια που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη.
Απλα να της φτιαξω λιγο το Profil. :grin: :grin: :grin:

I like extra : anal sex in different position +50, uncovered blowjob plus cim included in the price .

Play-Boy!

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0

δεν μού θυμίζει εμένα.  Σίγουρα είναι η Λίνα?  Αν είναι αυτή τής βαζω 10+ γιατι το σέρβις τής είναι 10+++!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Αυτη πρεπει να ειναι γιατι έκανα δοκιμή να της στείλω mail και πληκτρολογωντας sexy μου έβγαλε αυτόματα και το υπόλοιπο και πανομοιοτυπο μ αυτο που εχει στα νιουζ ,το λέει και ο baby ,άρα μιλάμε για την ίδια!

Play-Boy!

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη πρεπει να ειναι γιατι έκανα δοκιμή να της στείλω mail και πληκτρολογωντας sexy μου έβγαλε αυτόματα και το υπόλοιπο και πανομοιοτυπο μ αυτο που εχει στα νιουζ ,το λέει και ο baby ,άρα μιλάμε για την ίδια!
[/quotθα ευχαριστώ Mario! Αν πάτε γράψτε review να ξέρουμε!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Προσωπικα διακοπαρω εκτος Αθηνών  λόγω εορτών!μετα το Πάσχα στις επαλξεις!
;) :grin: :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom