MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 14
- Πόντοι
- 26
το 08 δεν ήμουν της κατηγορίας !το 09 ξεκίνησα!ειμαι μικρός!Στο εφτιαξα λιγο !!!
Γιατι αν την ειχες παρει το 08 αλλα θα ελεγες sorry !!! :'(
το 08 δεν ήμουν της κατηγορίας !το 09 ξεκίνησα!ειμαι μικρός!Στο εφτιαξα λιγο !!!
Γιατι αν την ειχες παρει το 08 αλλα θα ελεγες sorry !!! :'(
απο fb η ανάλογο social net η φωτο;Πρόσφατη φωτογραφία Αlexas και μαλλί
απο fb η ανάλογο social net η φωτο;
Ακριβώς! Είναι αρκετή η προσπάθεια παραπλάνησης για να μαυριστεί! Προσφορά μου έλεγε στα 250Ε και πολλαπλή επιβεβαίωση αληθινών φωτογραφιών! Στην τελική επικοινωνία απαντάει ότι ΜΟΛΙΣ ήρθε μια φίλη της να πάρω duo στα 300Ε
Και τις δύο! Οπότε πόσο τυχερός νιώθεις όπως και να ήταν η φίλη της, αν έχεις τέτοιο πλάσμα δίπλα σου!
Έλα όμως που η αλήθεια ήταν πιο ρεαλιστική!
Φυσικά και δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτό! Στη ερώτηση που είναι η κοπέλα της φωτογραφίας... απάντησε... Εγώ είμαι αλλά αδυνάτησα!!!!![]()
![]()
![]()
Συμπεράσματα δικά σας!
Περισσότερα σε τυχόν κριτική αν το επιτρέψει ο admin..
Τι είναι ρε συναγωνιστή? Πές μας το περίεργο να συν-σοκαριστούμε και μείς μαζί σου!![]()
Ωραίος! 200 με άναλ πλήρωσες δηλαδή; Με τις φωτό είναι ίδια η μικρή;
αυτην εδω ελεγα μαγκα στο φιλο στο αλλο τοπικ. απο τσιμπουκακι εσκιζε η μικρη.λιγο πιο γεματη ηταν απο 44 κιλα που γραφει στη σελιδα της αλλα δε με χαλασε καθολου. πηρα και κολαρακι μεσα στην τιμη με παζαρι γιατι το ειχε εξτρα ;) ;) ;)
φιλε το msn της μου λέει πολλα!Εχω την εντύπωση οτι ειναι η Lina μια Ρωσίδα που προ διετίας της είχα στείλει mail για συναντηση αλλα δεν την πήρα τελικα γιατι μου ζήτησε να βρεθούμε στα Β.Π!απ οτι θυμάμαι ηταν και φοιτήτρια οπως έλεγε και έπαιζε μέσω mail!αν ειναι αυτη που λέω και πεφτω μεσα είχα ακούσει πολυ καλα λόγια παρόλο που την εκλεινες με λιγότερα χρήματα και λιγότερα έξτρα οπως uncovered bj!ελεος!Παίδες αυτή τελικά τι λέει;Μούφα εντελώς ή αξίζει;Οι περισσότερες κριτικές που έχει είναι παλιές και επίσης δε ξέρω και πόσο photoshop έχει παιχτεί.
Χρειάζομαι τη συμβουλή ενός έμπειρου...
Μια πολυ καλη ειπλογη για να μην κλαψεις τα χρηματα σου ;)Παίδες αυτή τελικά τι λέει;Μούφα εντελώς ή αξίζει;Οι περισσότερες κριτικές που έχει είναι παλιές και επίσης δε ξέρω και πόσο photoshop έχει παιχτεί.
Χρειάζομαι τη συμβουλή ενός έμπειρου...
Aφου το γραφει ρε και η ιδια οτι ειναι η Λινα στο Profil του EN και βαζει και το link !!!φιλε το msn της μου λέει πολλα!Εχω την εντύπωση οτι ειναι η Lina μια Ρωσίδα που προ διετίας της είχα στείλει mail για συναντηση αλλα δεν την πήρα τελικα γιατι μου ζήτησε να βρεθούμε στα Β.Π!απ οτι θυμάμαι ηταν και φοιτήτρια οπως έλεγε και έπαιζε μέσω mail!αν ειναι αυτη που λέω και πεφτω μεσα είχα ακούσει πολυ καλα λόγια παρόλο που την εκλεινες με λιγότερα χρήματα και λιγότερα έξτρα οπως uncovered bj!ελεος!
φιλε το msn της μου λέει πολλα!Εχω την εντύπωση οτι ειναι η Lina μια Ρωσίδα που προ διετίας της είχα στείλει mail για συναντηση αλλα δεν την πήρα τελικα γιατι μου ζήτησε να βρεθούμε στα Β.Π!απ οτι θυμάμαι ηταν και φοιτήτρια οπως έλεγε και έπαιζε μέσω mail!αν ειναι αυτη που λέω και πεφτω μεσα είχα ακούσει πολυ καλα λόγια παρόλο που την εκλεινες με λιγότερα χρήματα και λιγότερα έξτρα οπως uncovered bj!ελεος!
Αυτη πρεπει να ειναι γιατι έκανα δοκιμή να της στείλω mail και πληκτρολογωντας sexy μου έβγαλε αυτόματα και το υπόλοιπο και πανομοιοτυπο μ αυτο που εχει στα νιουζ ,το λέει και ο baby ,άρα μιλάμε για την ίδια!
[/quotθα ευχαριστώ Mario! Αν πάτε γράψτε review να ξέρουμε!