BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Μονο 5 .Πραγματικα tragic 5Χ5 εχει καταντησει το forum ;)
Το Χ 5 δεν το βλεπω !!!
Μονο 5 .Πραγματικα tragic 5Χ5 εχει καταντησει το forum ;)
Ζητησα απο το νονο αυτη δώρο για το παςχα!Αλλα δεν το βλεπω !Τια ακριβως θες να μας πεις ?
Ρε παιδια πήρα την περασμένη εβδομάδα τη Julia-VIP!δεν είδα αναφορες σε κριτικές και ιδίως σε πρόσφατες οτι εχει σιδερακια στο στόμα!προφανως πρόσφατα τα εχει βαλει;
Ρε παιδια πήρα την περασμένη εβδομάδα τη Julia-VIP!δεν είδα αναφορες σε κριτικές και ιδίως σε πρόσφατες οτι εχει σιδερακια στο στόμα!προφανως πρόσφατα τα εχει βαλει;
Ότι και να λες εγώ όσες φορές την είδα καλά πέρασα. Άσε που απ' ότι έχω δει έχει κάνει κορμάρα.Έλα έλα !τι έγινε τελείωσαν τα €€ ;έχεις και καλο ονομα στην πιάτσα!
Δεν ξέρω πόσο πρόσφατη είναι η φωτογραφία και αν παρατήρησα σωστά, αλλά σε αυτήν την φωτογραφία σαν κάτι να γυαλίζει στο στόμα της...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/7469_1_1343504560.jpg[/img[/URL]]
[/quote]η φωτο ειναι περίπου 2 ετών άρα δεν παιζει γιατι θα ειχε αναφερθεί σε κριτικη !
Εμείς πάλι για τις αδελφές Romain σε καφριλίκι duo ενδιαφερόμαστε από 'κεί... :-Έλα έλα !τι έγινε τελείωσαν τα €€ ;έχεις και καλο ονομα στην πιάτσα!
ρε λαβ τι κορμαρα ;αδυνατισε πολυ!Το καλα πέρασε ´ς ειναι σχετικο!εγω πάντως δεν την εχω στα τοπ σέρβις και συμεριφορας και συμμετοχής σε σχεση μ αλλες!βεβαια αν έρθει ξανά επειδη με τρώει θα πήγαινα να σου πω την αλήθεια!Ότι και να λες εγώ όσες φορές την είδα καλά πέρασα. Άσε που απ' ότι έχω δει έχει κάνει κορμάρα.
sandra σκυλαρος!αλλα ολες στους μαλακοκαβληδες του eurogroup πανε!ευκολο μεροκάματο και ανώδυνο!Εμείς πάλι για τις αδελφές Romain σε καφριλίκι duo ενδιαφερόμαστε από 'κεί... :-
Μήπως να στείλουμε ψήφισμα να ξανασυμπεριλάβει το γραφείο την Αθήνα ως προορισμό;Εμείς πάλι για τις αδελφές Romain σε καφριλίκι duo ενδιαφερόμαστε από 'κεί... :-
Εγώ την είδα φιτ σε κάτι βιντεάκια πρόσφατα. Δεν είπα ότι έχει καλό σέρβις, αλλά ότι εγώ πήρα αυτά που ήθελα παρά την τεμπελιά και την πολυλογία της. Έχει κωλάρα από τις λίγες πάντως.ρε λαβ τι κορμαρα ;αδυνατισε πολυ!Το καλα πέρασε ´ς ειναι σχετικο!εγω πάντως δεν την εχω στα τοπ σέρβις και συμεριφορας και συμμετοχής σε σχεση μ αλλες!βεβαια αν έρθει ξανά επειδη με τρώει θα πήγαινα να σου πω την αλήθεια!
Πωωω ρε πουστη λεφτα που εχουμε πεταξη στα σκουπιδια !!!Εμείς πάλι για τις αδελφές Romain σε καφριλίκι duo ενδιαφερόμαστε από 'κεί... :-
Σημασία έχει πάντως ένα! ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!! Οπότε γιαυτό, μαζί σου στο μαύρο.
Στο εφτιαξα λιγο !!!Εγω πάντως το 2011 που ξανά πηγα Donna και άκουγα κακά λόγια πέρασα πολυ καλα!Ειναι πως θα τη βρεις την αλλη αν ειναι σε κέφια να πούμε!το μονο που με χάλασε η αλλαγη στο χρώμα μαλλιών και κάποια κιλακια που ειχε σε σχεση με ενα χρόνο πριν που την ξανά πήρα!Αλλα Donna μονο μια! [size=20pt]ΗΤΑΝ[/size] !!! :o