asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Κι εγώ δώριζα το κορμί μου σε δύο λεσβίες πριν από 19 χρόνια αλλά δεν το θελανε...
Κι εγώ δώριζα το κορμί μου σε δύο λεσβίες πριν από 19 χρόνια αλλά δεν το θελανε...
ο Σοφός λαός λέει μην σου τύχει να είσαι γέρος ,που στης και αΣχημος εγώ θαλεγα μην σου τύχει γριά,πουτανα και άσχημη!!μια συμβουλή γιατί ο χρόνος είναι αμειλικτος!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!Μάλλον Scare και όχι Share θα έλεγα και εγω !!!
Μάλλον Scare και όχι Share θα έλεγα και εγω !!!
Χρόνια Πολλά σε όλους....και καλά βόλια στο υπόλοιπο 2012
Χρόνια Πολλά σε όλους....και καλά βόλια στο υπόλοιπο 2012
Παίζεις και Starcraft?Νίκο μονάχα!
το Νικόστρατος το πήρα από όνομα αρχαίου έλληνα
στρατηγού, σημαίνει "αυτός που νικάει στρατούς"
είμαι και στρατεγκάς . πάντως τα ίδια γούστα έχουμε
κρίμα που αυτόν τον μήνα υποσχέθηκα στον εαυτό μου αποχή
από καπνό και σεξ και δεν μπορώ να πάω!
Ναι έχω παίξει και στάρκραφτ, το 1 το εξπάνσιον του και το 2 το 2 δεν το χάρηκα ιδιαίτερα, πολύ εύκολο το θεώρησα(σσ το 1 δεν το έχω τελειώσει τα 8 χρόνια ενασχόλησης μαζί του) το μούλτιπλέηερ ασ'το δεν έχουμε ελπίδα εμείς που δεν παίζουμε 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε όταν στο νέο τελείωσα την εκστρατεία του το παράτησα! απλά τα πράματα. ασχολούμαι πιο πολύ με τόταλ γουορ.Παίζεις και Starcraft?
Ναι έχω παίξει και στάρκραφτ, το 1 το εξπάνσιον του και το 2 το 2 δεν το χάρηκα ιδιαίτερα, πολύ εύκολο το θεώρησα(σσ το 1 δεν το έχω τελειώσει τα 8 χρόνια ενασχόλησης μαζί του) το μούλτιπλέηερ ασ'το δεν έχουμε ελπίδα εμείς που δεν παίζουμε 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε όταν στο νέο τελείωσα την εκστρατεία του το παράτησα! απλά τα πράματα. ασχολούμαι πιο πολύ με τόταλ γουορ.
CT είναι αυτό?Ναι έχω παίξει και στάρκραφτ, το 1 το εξπάνσιον του και το 2 το 2 δεν το χάρηκα ιδιαίτερα, πολύ εύκολο το θεώρησα(σσ το 1 δεν το έχω τελειώσει τα 8 χρόνια ενασχόλησης μαζί του) το μούλτιπλέηερ ασ'το δεν έχουμε ελπίδα εμείς που δεν παίζουμε 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε όταν στο νέο τελείωσα την εκστρατεία του το παράτησα! απλά τα πράματα. ασχολούμαι πιο πολύ με τόταλ γουορ.
Τι να κάνεις την γκόμενα άμα έχεις πλέηστασιον?CT είναι αυτό?
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καθότι νέος και τα λεφτά δεν περισσεύουν ξέρει κανένας συναγωνιστής κάτι σχετικά με την Belle από Swedish harmony? ωραίες φωτό αλλά λένε την αλήθεια; Και απο service; Οποιοδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Να είστε καλά και ευτυχισμένο το 2013! Την έχω κλείσει για αύριο και θα ενημερώσω!
Τι να κάνεις την γκόμενα άμα έχεις πλέηστασιον?
την προσωπική μου προτίμηση πάντως στα CT την έχω κάνει γνωστεί
και με το ψευτο-προμότινγκ που μπορεί να της κάνω όποτε έρθει για
να ανακοινωθεί η αφιξή της.