Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (4 μέλη και 102 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μηπως νοιοθει οτι θα του παρουμε την δουλια του μπακλαβα .
:hammer: Sorry εχουμαι πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε. :jerking:
Εμεις περαστικοι ημασταν και ειπαμε να ριξουμε ενα πουτσο κυριε reviewer μπακλαβα. :knockinb:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
τελικα ημουν πολυ ευγενικος!!!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Τωρα στα δικα μας.
Πεαρσα απο Yriss γιατι ρε τσογλανια μου κινησατε την περιεργια.
Οκ συμφωνω απο service το κοριτσι σκιζει και ειναι για πολυ Hard core καταστασεις σε σημειο να μην παιζετε.
Απο εμφανιση ομως μαγκες εδω θα τα χαλασουμε αν και ειναι κολλητη φιλη της Eliza εμενα δεν μου πολυ αρεσε (γουστα ειναι αυτα).
Κεφαλι καλυτερο απο τις φωτο oh YES.
Σωμα ψιλογαματα καλυτερα να κοιτας ψηλα και οχι κατω απο την μεση.
Πιπα δυναμιτης με πολλα φτυσιματα και πολλα Deep throat.
Moynaki OK .
Και κωλο που μου ελεγε και εμενα οτι ειμαι μεγαλος και δεν μου τον δινει ,της τον πηρα και οχι οπως οπως αλλα ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ οπου καταλαβαινετε για να τον παρω ετσι ειναι αρκετα δουλεμενος.
Σιγα μην ελειπε ο Μαρτης απο την Σαρακοστη.
:2funny: :2funny:Δευτερη φορα ΝΙΕΝΤΕ δεν ξαναπαω.
Για οσους γουσταρουν να σκισουν μια τρελιαρα καριολα ειναι οτι πρεπει σιγουρα θα τι ευχαριστηθουν πολυ.

Επισκέπτης
Κανε εσυ τον μανατζερ τοτε να δουν την υγεια τους.Τι μας νοιαζει ποιος ειναι μανατζερ και ποιος οχι.Εμεις θελουμε να γαμαμε ωραια μουνια με καλες υπηρεσιες.Αυτο ειναι που μετραει.Τωρα εαν ο μανατζερ ειναι καθηκι η οχι,εαν τις εδερνε ο πατερας τους η ειναι ορφανες αυτο θα επρεπε να απασχολει αυτες και οχι εμας και ουτε θα κανουμε τους καλοθελητες για να τις βοηθησουμε.Εαν εχουμε τετοιες ευαισθησιες τοτε πολυ απλα δεν ψωνιζουμε πουτανες
ΑΑΑΑΑΑ και για να μην το ξεχασω μιας και θελεις να γαμας καλα μουνια με καλες υπηρεσιες τραβα και παρε την KATARINA που πολυδιαφημιζουν τα φιλαρακια σου ΜΠΑΚΛΑΒΑ Ε ΜΠΑΚΛΑΒΑ.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ψυχραιμία guys  :cheesy:

Ο φίλος έκανε μια τοποθετηση, ίσως λίγο επιθετική ομως no biggie. Ας μη καταλήγουμε σε συμπεράσματα που στο φινάλε φινάλε μπορεί και να μην είναι έτσι.

Στο θέμα μας. Ψήνομαι για Cameron αύριο, να τη πάρω?  :think:

Ή να κρατήσω δυνάμεις για την επόμενη βδομάδα που έρχονται όλες μαζί?

Και ένα quiz: Πιο μωρό που μας ξεπάτωσε έρχεται πάλι στις 6/4?

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Ψυχραιμία guys  :cheesy:

Ο φίλος έκανε μια τοποθετηση, ίσως λίγο επιθετική ομως no biggie. Ας μη καταλήγουμε σε συμπεράσματα που στο φινάλε φινάλε μπορεί και να μην είναι έτσι.

Στο θέμα μας. Ψήνομαι για Cameron αύριο, να τη πάρω?  :think:

Ή να κρατήσω δυνάμεις για την επόμενη βδομάδα που έρχονται όλες μαζί?

Και ένα quiz: Πιο μωρό που μας ξεπάτωσε έρχεται πάλι στις 6/4?

εγω παντως τα ειπα για την cameron...  ;)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
fully booked η yriss...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Τipos άσε καλύτερα για Cameron, θα γράψω σε λίγο review , μέτρια προς κακή σε όλα. Εμφανισιακά ίσως σου αρέσει επειδή ξέρω πως έχουμε τα ίδια γούστα αλλά από σέρβις δεν τραβάει

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το θέμα είναι να αποκλείεται η Camille εξ αρχής απ' το κουίζ μην πάθει κανείς κανα καρδιακό. :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Βλέπω σε όλους μας έχει μείνει το μωρό ε? Οχι δεν είναι η Camille, όμως δεν απέχει και πολύ σε εμφάνιση/χώρα προέλευσης/επιδόσεις κλπ :)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Βλέπω σε όλους μας έχει μείνει το μωρό ε? Οχι δεν είναι η Camille, όμως δεν απέχει και πολύ σε εμφάνιση/χώρα προέλευσης/επιδόσεις κλπ :)

Tο βρήκα!!! Nataly από Μila (swedishharmony)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει με Α :)

Πες μας για τη Κάμερον!! με ξέρεις όταν λέω "ψήνομαι" σημαίνει είμαι μόλις ένα κλικ μακρυά από το να κλείσω ... μη πάω άπατος!! δηλ. ούτε με πλακίτσα / κρασάκι κλπ δεν νομίζεις ότι θα στρώσει?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Margo? Margo who? :) :)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Δεν μου άρεσε από θέμα συμπεριφοράς η Cameron (κάνει ψιλοαγγαρεία) , και όπως καταλαβαίνεις από σέρβις είναι παθητική εντελώς. Από εμφάνιση αν και δεν μοιάζει 100% στις φώτο λόγω του μακιγιάζ , είναι όμορφη, είναι ο "tipos" γυναίκας που σου αρέσει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom