ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Σας θυμιζει κατι αυτο το πιπινι?Απο Λιθουανια μερια ισως?
Κοιτα σελιδα 431, ειχα κλεισει και μου ειπαν οτι ειναι μονο outcall κλπΣας θυμιζει κατι αυτο το πιπινι?Απο Λιθουανια μερια ισως?
Οχι,αλλο εννοω.Ειχε ερθει ενα Λιθουανακι τον Δεκεμβρη,ονοματι Camile,και δεν το ειχα δοκιμασει και μου ειχε μεινει αχτι.Νομιζω οτι της μοιαζει.Ο BABY νομιζω το ειχε παρει.Κοιτα σελιδα 431, ειχα κλεισει και μου ειπαν οτι ειναι μονο outcall κλπ
Μαζι σου ολα ειναι θεμα γουστου.
Βεβαια μετα απο αυτα που μας ειπες μπορει και να περασω το μονο κακο ειναι οτι ο αντζεντης της ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ.
Τα ιδια τα κοριτσια το λενε που δουλευουν η δουλευαν για το καθηκι.
Κανε εσυ τον μανατζερ τοτε να δουν την υγεια τους.Τι μας νοιαζει ποιος ειναι μανατζερ και ποιος οχι.Εμεις θελουμε να γαμαμε ωραια μουνια με καλες υπηρεσιες.Αυτο ειναι που μετραει.Τωρα εαν ο μανατζερ ειναι καθηκι η οχι,εαν τις εδερνε ο πατερας τους η ειναι ορφανες αυτο θα επρεπε να απασχολει αυτες και οχι εμας και ουτε θα κανουμε τους καλοθελητες για να τις βοηθησουμε.Εαν εχουμε τετοιες ευαισθησιες τοτε πολυ απλα δεν ψωνιζουμε πουτανες
Kαθολου επιθετικο ειναι η γνωμη μου.Ειναι η πρωτη φορα πο υ ποσταρω στο φορουμ μετα απο ενα μηνα εγγραφης.Ποσταρω μονο κριτικες για citytours τις οποιες και θα συνεχεισω να κανω και θα απεχω να ποσταρω στα θρεντ σας που δεν με αγγιζουν.
Ευχαριστω
Ας επανερθουμε στο θεμα του τοπικ, (αφηστε τα μιση και πιαστε το γ@μησι ), επαναλαμβανω την ερωτηση:
Ξερουμε κατι για Mandy
]
μεσα σε ενα μηνυμα σου μια τα λες ετσι και μια τα λες αλλιως !!!!!!
i)(Ποσταρω μονο κριτικες για citytours τις οποιες και θα συνεχισω)
και εγραψες τελικα στο forum
ii)(θρεντ σας που δεν με αγγιζουν)
και ξαναεγραψες
iii)(Κανε εσυ τον μανατζερ τοτε να δουν την υγεια τους)
αν δεν ειναι αυτο επιθετικο τοτε ποιο ειναι?
συωεχισε να γραφεις review και ασε μας εμας εδω στα ανουσια threads που εχουμε... :-
Ok τα ειπες ολα.δεν θα ασχοληθω γιατι βλεπω κλικες.Να σαι καλα
καλως τον (κλωνο) κι ας αργησε..Κανε εσυ τον μανατζερ τοτε να δουν την υγεια τους.Τι μας νοιαζει ποιος ειναι μανατζερ και ποιος οχι.Εμεις θελουμε να γαμαμε ωραια μουνια με καλες υπηρεσιες.Αυτο ειναι που μετραει.Τωρα εαν ο μανατζερ ειναι καθηκι η οχι,εαν τις εδερνε ο πατερας τους η ειναι ορφανες αυτο θα επρεπε να απασχολει αυτες και οχι εμας και ουτε θα κανουμε τους καλοθελητες για να τις βοηθησουμε.Εαν εχουμε τετοιες ευαισθησιες τοτε πολυ απλα δεν ψωνιζουμε πουτανες
τα εχουμε ξαναπει βρε κουτο. ο κλεφτης φοβαται μηπως τον κλεψουν, ο βιαστής μηπως τον βιασουν και ο fake reviewer μηπως..Ok τα ειπες ολα.δεν θα ασχοληθω γιατι βλεπω κλικες.Να σαι καλα
ο καινουριος κλωνος αλλαξε τερτίπια. στελνει πμ..Τι κάθεστε και ασχολείστε μου λέτε???
Σε αυτό το threat έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με τον κάθε κομπλεξικό
ράντιζα ενα ωραιο μουτράκι..και ελεγα... ο giorgospapa που ειναι τοση ωρα!!!!