Οπως παντα απαιχτος!!!!
Ειπα και εγω αλλη ειδα...
Εγω μαγκες πηγα στο κουνελακι. Πολυ φωτοσοπ. Βυζι χουφτας, σε καμια περιπτωση αυτο της φωτο. Καλη διαθεση, καλα αγγλικα, ευκολη συννενοηση αλλα ΠΑΡΑ πολλα τα λεφτα για τετοια γκομενα. Αν ηταν η γκομενα της φωτο, ενταξει, αλλα για αυτην που ειναι τελικα ειναι πολλα!!! Αντεχει σφυροκοπημα, ειναι σφιχτη, ελαφρως στενη, κοντη, αρκετα καυλιαρα, επικοινωνιακη. Ατεχνη πιπα, χρησιμοποιει αρκετα δοντι, δεν σαλιωνει και ρουφαει, ομως βογκαει ευχαριστα και ειναι υγρη. Καθαρη.
ψιτ! ξεχασες και την jullieneΚαλά ρε γαμώτο τις μισές πουτανες που έρχονται τις τελευταίες 10 μέρες τις λένε Julie,Juliet.Julieta
Δώστε και κανένα άλλο όνομα ρε μπλέξαμε τις πουτάνες!!
Υ.Γ. Αν δεν έχετε φαντασία να μου στέλνετε πμ να τις βαφτίζω εγώ
Την μελαχροινή?Και την Julia-29 η κάπως έτσι !!!
Δεν είναι ctψιτ! ξεχασες και την julliene
Γιατι την είπα 29 δυο γραμμές πιο πάνω .
Το outcall το βολεύω ;)Αυτό το anal που δεν το έχει έξτρα μου γύρισε λίγο το μάτι250 θα σου παει η κυρία έτσι !!!
Only outcall and tha taxi is extra )
Δεν έχει να κάνει με ηλικία Παίχτη .
Γιατι η Μονή είναι ?Το outcall το βολεύω ;)Αυτό το anal που δεν το έχει έξτρα μου γύρισε λίγο το μάτι
Δεν έχει να κάνει με ηλικία Παίχτη .
Λάθος παει ο νους σου εκεί .
Άμα διαβάσεις όλη την σελίδα και δεν βαριέσαι θα καταλάβεις .
Anjelina έχω πάει και μπαίνοντας στο αμάξι ακόμα καυλωμένος ήμουν !!!Γι΄αυτό ακριβώς το σκέφτομαι σοβαρά επειδεί το έχει μέσα!Γιατι η Μονή είναι ?
Και η Anjelina μέσα στην τιμή το έχει απο τις παρευρισκόμενες !!!
Όπως και αυτή η 29-69 που ρωτάει οΠαιχτης μέσα το έχει στα 170 αλλα στα Χανιά !!!