πώς έγιne αυτό βρέ όμορφε .....? ...νακαι μία που δεν σ αγάπησε ! (..πλάκα κάνω ;)
όχι φίλε δεν είναι το θέμα αυτό!
απλά ήρθε ο χάρος αυτοπροσώπως!!!
πώς έγιne αυτό βρέ όμορφε .....? ...νακαι μία που δεν σ αγάπησε ! (..πλάκα κάνω ;)
Περασμενα μεγαλεια παιχτη και κοντα στα 30 τωρα.
πάλι υπερβάλει ο Λουκέντιος
δηλαδή 28 είναι γριά?
έλεος με τις εξυπνάδες
Πουτανολογε, στα 28 προμιλφ, 30+ μιλφ. Αντε για να μαθεις μερικα πραγματα και να μην πετας αγαπουλικες κοτσανες!!
27-28 για μενα η καλυτερη ηλικια!Πουτανολογε, στα 28 προμιλφ, 30+ μιλφ. Αντε για να μαθεις μερικα πραγματα και να μην πετας αγαπουλικες κοτσανες!!
παπαριές είναι αυτά
ποιος τα καθορίζει αυτά?
τέλος πάντων στα 28 δεν λες με τίποτα μια γυναίκα "περασμένα μεγαλεία".....κοινή λογική
Βρε παπαρα της πλακας το μωρο ξεκινησε το 2007 στο Παρισι με το γνωστο Ρωσικο γραφειο και ηταν 24 -25 τοτε!
Και θελεις να σε παιρνουμε και στα σοβαρα!!
Ας την κατατάξουμε στην ηλικιακή ομάδα των 25-30 για να 'μαστε όλοι μέσα ναούμ'.
συνέχιζε να ξευτιλίζεσαι για αυτό αστείο ζήτημα!
γυναίκα στα 28 είναι μια χαρά,στο peak της!!!!
στα παπάρια μου πώς με παίρνεις.....
πάντως μπορεί να θέλεις εγώ να σε πάρω....στα σοβαρά γιατί όλο πίσω μου κολοτρίβεσαι!
Γιατι ρε εσυ ηξερε τι ηταν το Avanguard o Γαλλομαθης Πουτανολογος !!!Βρε παπαρα της πλακας το μωρο ξεκινησε το 2007 στο Παρισι με το γνωστο Ρωσικο γραφειο και ηταν 24 -25 τοτε!
Και θελεις να σε παιρνουμε και στα σοβαρα!!
Γιατι ρε εσυ ηξερε τι ηταν το Avanguard o Γαλλομαθης Πουτανολογος !!!
E καλα μπροστα στους Νανους και στις Μπουρουχες Καθαριστριες !!!Ολο κλανει τελευταια ο ερμος, αλλα ενα ειναι σιγουρο. Η Παρις ακομα και κοντα στα 30 πολυ ανωτερη απο τα μπαζα που γαμαει και εκθειαζει ο ερμος!!
Αλογα!E καλα μπροστα στους Νανους και στις Μπουρουχες Καθαριστριες !!!
Μοντελο ειναι !!!
αυτή η φάτσα είναι ό,τι πρέπει για τον Λουκέντιο!
σα να έχει στομαχικές διαταραχές και προσπαθεί να κλάσει!