από τα καλύτερα που έχουν περάσει ποτέ η Paris. ΕΠίσης δηλώνω ότι στη βαθμολογία της Enrike έχει γίνει λάθος...δεν έβαλα πουθενά βαθμό και έμεινε το 1... η κοπέλλα αξίζει, έιναι κουκλάρα, έχει φοβερό service, αλλά είναι λίγο ακριβή, όχι όμως και για 1...ούτε γι΄αστείο, μακάρι να ερχόντουσαν πιό συχνά τέτοιες, 9άρια παντού εκτός από το vfm που παίρνει 7άρι, 8άρι....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (5 μέλη και 252 επισκέπτες)
από τα καλύτερα που έχουν περάσει ποτέ η Paris. ΕΠίσης δηλώνω ότι στη βαθμολογία της Enrike έχει γίνει λάθος...δεν έβαλα πουθενά βαθμό και έμεινε το 1... η κοπέλλα αξίζει, έιναι κουκλάρα, έχει φοβερό service, αλλά είναι λίγο ακριβή, όχι όμως και για 1...ούτε γι΄αστείο, μακάρι να ερχόντουσαν πιό συχνά τέτοιες, 9άρια παντού εκτός από το vfm που παίρνει 7άρι, 8άρι....
και συμπληρώνω ότι από μία απλή ανάγωνση της κριτικής μου καταλαβαίνει κανείς ότι πέρασα πάρα πολύ καλά και τη συστήνω σε όλους και, ιδίως,σε όσους δεν σκέφτονται το 50άρικο....φυσικά ζητάω συγνώμη για το λάθος μου.....
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Enrica h' Paris εννοεις?και συμπληρώνω ότι από μία απλή ανάγωνση της κριτικής μου καταλαβαίνει κανείς ότι πέρασα πάρα πολύ καλά και τη συστήνω σε όλους και, ιδίως,σε όσους δεν σκέφτονται το 50άρικο....φυσικά ζητάω συγνώμη για το λάθος μου.....
20 συνοδοι. Παρελαση αναμενετε. Δηλαδη αν δεν υπηρχε η κριση ποσες θα ερχοντουσαν? :o
και καλη ποιότητα!
εμείς εδώ πάνω,με το σταγονόμετρο κάτι καλό
μόλις γύρισα από μια ακόμα Αποστολή στη Νικαράγουα!!!!
σκέφτομαι αν θα γράψω κριτική,γιατί μετά θα σβήσουν κοπέλα και γραφείο μαζί!!!!
Enrica h' Paris εννοεις?
αφού η άλλη ακόμα δεν ήρθε!!!!
Ας τους Πουτανολογιε μην γράφεις τίποτα .
Να γράψει και κανένας άλλος μονο εσύ θα τους δίνεις τα καλα και θα τους σωζεις απο τα μπάζα .
τί μαλάκας που είσαι!!!
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Πολιτης πλεον προεδρε! *PΤην Enrica ρε φανταρε !
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Γιατί έχω πρόβλημα με τις Ρουμάνες!
Και εγώ έχω!!!!
sexy133
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Super κριτικες. Ρωσσιδα ειναι?...
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Αν δεν εχει χρονο για πολλους τοτε να μη κανονιζει και με πολλους γιατι δεν σεβεται τα λεφτα που παιρνει. Κριμα καποιος να δινει 250E που μπορει να τα βγαζει σε μια βδομαδα για να κατσει ουτε καν μια ωρα αλλα 40 λεπτα.. Λιγο τσιπα..Δεν έχει χρόνο για πολλούς τύπε! Ειδικεύεται σε αγαπούληδες!!!
τί μαλάκας που είσαι!!!
πώς έγιne αυτό βρέ όμορφε .....? ...νακαι μία που δεν σ αγάπησε ! (..πλάκα κάνω ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Από Πράγα.. δηλώνει... αλλά και άλλες χώρες ερίζουν για την πατρότητα της καταγωγής της!
Με την Ρουμανία να είναι μια από αυτές !
Απο Πραγα δεν ειναι σιγουρα. Μαλλον το δευτερο! ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
από τα καλύτερα που έχουν περάσει ποτέ η Paris.
Περασμενα μεγαλεια παιχτη και κοντα στα 30 τωρα.
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Αν δεν εχει χρονο για πολλους τοτε να μη κανονιζει και με πολλους γιατι δεν σεβεται τα λεφτα που παιρνει. Κριμα καποιος να δινει 250E που μπορει να τα βγαζει σε μια βδομαδα για να κατσει ουτε καν μια ωρα αλλα 40 λεπτα.. Λιγο τσιπα..
Μάζεψε πολλά 10αρια στην αρχή τύπε :- και τώρα είναι άνετη!
Enrica h' Paris εννοεις?
κριτική για την Enrica έκανα με λάθος βαθμολογία..κριτική για την Paris δεν έχω κάνει ποτέ γιατί είναι "υπεράνω" κριτικής..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K