μήπως φεύγοντας μας δίνει και αφίσα δώρο?
δεν πετάγεσαι στην Ουγγαρέζα?καλό σκυλί φαίνεται.
μήπως φεύγοντας μας δίνει και αφίσα δώρο?
από αυτό πέρασε κανείς ή πάλι εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα?
Υπογεγραμενη !!!μήπως φεύγοντας μας δίνει και αφίσα δώρο?
Eγω μεσα !!!αυτη την ψιντυ χαστλερ που βαζει μουφα φωτος...
προτεινω να την κλεισουμε ολοι...
να παμε να δουμε... και να φυγουμε...
δεν σε καταλαβα παιχτη .Προσπαθησα να σε πεισω για κατι και με βλεπεις με δυσπιστια?
Ουτε εχω αναφερθει στο ατομο σου ,ουτε εχω ασχοληθει μαζι σου στο παρελθον αλλα ουτε και στο μελλον.Γι αυτο λοιπον τις εξυπναδες σου παρακατω
Στα @@ σου Λουκ ;)Καλα βρε Νιτρο σε ειχα σε αλλο επιπεδο παιχτη. Μπαινεις στο δωματιο και της λες γδυσου. Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που αφου γδυθηκε εκανα στροφη για την πορτα. Μια γνωστη........παρεξηγηθηκε!!
εγώ είμαι τζέντλεμαν ...άμα σερβιριστώ θα τσιμπήσω κάτι
Και γωEγω μεσα !!!
Ωρα δυο το μεσημερι σημερα,και εξω απο το G.B στο συνταγμα βγαινει απο το αυτοκινητο ψηλος γκριζομαλης με σκουρο κοστουμι,και απο την αλλη πορτα ενα ψηλο ξανθο μωρο,αλλο πραγμα...πρεπει να ηταν σιτυτουριστρια
Απο τις συνευρεσεις του νιτρο μου αρεσε πολυ η αλεξανδρα-φουρειρα,φοβερο κορμι στις φωτογραφιες
ασε ρετης Τροικας θα ταν ρε φίλε...από δω δε μας κοβω να γαμάει κανείς στο GB
της Τροικας θα ταν ρε φίλε...από δω δε μας κοβω να γαμάει κανείς στο GB
Συγνώμη για την ερώτηση αλλά είμαι νέος στο άθλημα των CT. Η κοπελιά () έχει ξαναέρθει στην Αθήνα; Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν τα βγάζει τα λεφτά της τίμια με τον ιδρώτα της; Φαίνεται πολύ σκυλί και από τις υπηρεσίες που λέει κάνει και anal για τους κουλουρτζίδες. Βέβαια δεν διευκρινίζει πουθενά αν το χρεώνει έξτρα... περίεργο μου φαίνεται που δεν κάνει cim...
Ε, όχι και νέος στο άθλημα!
Ε, όχι και νέος στο άθλημα!