Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (4 μέλη και 100 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Συνημμένα

• 1_1280.jpg
    1_1280.jpg
    181,1 KB · Εμφανίσεις: 47

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτη την ψιντυ χαστλερ που βαζει μουφα φωτος...
προτεινω να την κλεισουμε ολοι...
να παμε να δουμε... και να φυγουμε...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οχι παιχτη δεν προσπαθησες να με πεισεις! αλλα ακομα και να προσπαθουσες δεν θα με επειθες στο εχω πει και αλλου!
ουτε και εγω εχω ασχοληθει και ουτε θελω να το κανω! και αν μη τι αλλο θα γλιτωσω απο το κρυο χιουμορ σου!
εξαπναδα και βλαχογλαμουρια εσυ μας πουλησες παιχτη οχι εγω! εσυ δεν παταχτηκες στην πλακα των αλλων και αρχισες τα δικα σου? :think:
οποτε και εσυ τις εξυπναδες σου αλλου!
δεν σε καταλαβα παιχτη .Προσπαθησα να σε πεισω για κατι και με βλεπεις με δυσπιστια?
Ουτε εχω αναφερθει στο ατομο σου ,ουτε εχω ασχοληθει μαζι σου στο παρελθον αλλα ουτε και στο μελλον.Γι αυτο λοιπον τις εξυπναδες σου παρακατω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ωρα δυο το μεσημερι σημερα,και εξω απο το G.B στο συνταγμα βγαινει απο το αυτοκινητο ψηλος γκριζομαλης με σκουρο κοστουμι,και απο την αλλη πορτα ενα ψηλο ξανθο μωρο,αλλο πραγμα...πρεπει να ηταν σιτυτουριστρια
Απο τις συνευρεσεις του νιτρο μου αρεσε πολυ η αλεξανδρα-φουρειρα,φοβερο κορμι στις φωτογραφιες

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ψηλος και γκριζομαλλης...?
αρα σιγουρα δεν ημουν εγω...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Καλα βρε Νιτρο σε ειχα σε αλλο επιπεδο παιχτη. Μπαινεις στο δωματιο και της λες γδυσου. Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που αφου γδυθηκε εκανα στροφη για την πορτα. Μια γνωστη........παρεξηγηθηκε!!  :grin: :grin:
Στα @@ σου Λουκ  ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
οποιος εχει δυο και τρια κινητα κλεινει περισσοτερες απο μια φορες...
θα της σπασουμε τα νευρα για να κανει τα 260 τρεις κι εξηντα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ωρα δυο το μεσημερι σημερα,και εξω απο το G.B στο συνταγμα βγαινει απο το αυτοκινητο ψηλος γκριζομαλης με σκουρο κοστουμι,και απο την αλλη πορτα ενα ψηλο ξανθο μωρο,αλλο πραγμα...πρεπει να ηταν σιτυτουριστρια
Απο τις συνευρεσεις του νιτρο μου αρεσε πολυ η αλεξανδρα-φουρειρα,φοβερο κορμι στις φωτογραφιες

της Τροικας θα ταν ρε φίλε...από δω δε μας κοβω να γαμάει κανείς στο GB

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Συγνώμη για την ερώτηση αλλά είμαι νέος στο άθλημα των CT. Η κοπελιά () έχει ξαναέρθει στην Αθήνα; Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν τα βγάζει τα λεφτά της τίμια με τον ιδρώτα της; Φαίνεται πολύ σκυλί και από τις υπηρεσίες που λέει κάνει και anal για τους κουλουρτζίδες.  :fuck1: Βέβαια δεν διευκρινίζει πουθενά αν το χρεώνει έξτρα... περίεργο μου φαίνεται που δεν κάνει cim...  :idiot:

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη για την ερώτηση αλλά είμαι νέος στο άθλημα των CT. Η κοπελιά () έχει ξαναέρθει στην Αθήνα; Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν τα βγάζει τα λεφτά της τίμια με τον ιδρώτα της; Φαίνεται πολύ σκυλί και από τις υπηρεσίες που λέει κάνει και anal για τους κουλουρτζίδες.  :fuck1: Βέβαια δεν διευκρινίζει πουθενά αν το χρεώνει έξτρα... περίεργο μου φαίνεται που δεν κάνει cim...  :idiot:

Ε, όχι και νέος στο άθλημα!  :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Σιγουρα  θα έχει  αναφερθεί--
οτι ο Rob  έκλεισε το κατάστημα 
απλά εγώ τώρα το είδα (  είχα πάρει 2 φορες  παλιά/, τώρα .. μηδενική δυνατότης)
-->
It is with great regret that I am writing to inform you Planetdreams will be closing down shortly, this is mainly due to us being unable to recruit new ladies and also a change in my personal life.

If at anytime you would like to meet any of the girls that have been on the site it hopefully will still be possible to arrange and I will still be contactable via: planetdreams@hotmail.co.uk

So all that’s left for me to say to our many great clients is thank you & I wish you well in the future.

Regards

Rob

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055
Ε, όχι και νέος στο άθλημα!  :grin:

μετά απο σκέψη εστειλα sms στην Κυρία. Ζητάει 300 για full, 200 για κανονικο ????? Όταν της ειπα 200 για full, μου το κατέβσε (μόνο για μένα στα 250). Δεν θα πάρω. Αν είναι 200, ΟΚ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom