Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (2 μέλη και 124 επισκέπτες)

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
με λίγα λόγια λέει η πινέζα, δεν πα να γράφεις εσύ μόλις με δουν στο mamba θα ξεχάσουν τι διάβασαν στο forum...ψαγμένο το κοντοπούτανο με τους αγαπόυληδες
Ακομα ενα Ρωσσιδι που δεν σεβεται τιποτα και νομιζει οτι οι Ελληνες ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! και να σκεπτηται πριν λιγο καιρο εκανε αρπαχτες στο MAMBA για 100 ευρω!!αλλα τωρα η κακασχημη(πινεζα) εγινε city-tour με 250 full παρακαλω!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ρε τον αβυζο νανο !!! :grin: :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ελα ρε loverboy τι σε επιασε στα καλα καθουμενα?
alex ή alexm4n μην με μπερδευεις με αλλον
να φοβασαι μην σε τσακωσει ο αντρας απο καμια παντρεμενη που πηδας! :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα πρεπει να τσαντιστω, να σου θυμωσω και να μαλωσουμε? :think: σε αδικησα μια φορα δεν θα το ξανακανω! ελπιζω να θυμασαι γιατι ;)
απο εκει και περα δεν απευθηνθηκα σε σενα ουτε καν στο αδερφι σου αλλα στον μαυρο! το αστειο ηταν εξυπνο !τα μαθημαρα οινογνωσιας και μαγκιας ομως περιττα!
ελπιζω να μου επιτρεπεις να βλεπω με δυσπιστια καποιους παιχτες που εχω σοβαρους λογους να μην με πειθουν! :cheesy:
...αν σε κουράσαμε ζητώ ταπεινά συγνώμη για το αστείο δεν θα το ξανακάνω....
(βλέπεις εγώ ανέβασα την φωτογραφία χωρίς να φανταστώ πως κάποιοι θα αρχίσουν να ψάχνουν την γνησιότητά της)
Μην ζητας συγνωμη απο φιλους! ξερεις οτι εγω ποτε δεν σου ζητησα ινφο, τηλεφωνα,δουλεια ή οτιδηποτε ή ειχα συμφερον να ειμαι φιλος σου!
επιλεγω να ειμαι φιλος σου οποτε δεν χρειαζεται!
συγνωμη μονο απο αφεντικα ή γκομενες!τωρα το αστειο ηταν εξυπνο στο ειπα και πιο πριν!
πραγματικά με απογοητεύεις...
Λυπαμαι! :headbang: :headbang: :headbang: να σε κερασω κανα 12αρι ξυδι σε μερικες μερες μπας και το ξεπερασεις! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
με λίγα λόγια λέει η πινέζα, δεν πα να γράφεις εσύ μόλις με δουν στο mamba θα ξεχάσουν τι διάβασαν στο forum...ψαγμένο το κοντοπούτανο με τους αγαπόυληδες...και συνεχίζει

γιατι παραπονιεται? μια χαρα ρηβιου της εγραψες... και πολυ της ειναι, αν θελει για καλυτερα πρεπει να ανεβασει επιδοσεις...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μέχρι να φτάσει ο άνθρωπος να δει το πολύχρωμο τατου στο μουνί θα την έχει πληρώσει τη νύφη ?

Καλα βρε Νιτρο σε ειχα σε αλλο επιπεδο παιχτη. Μπαινεις στο δωματιο και της λες γδυσου. Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που αφου γδυθηκε εκανα στροφη για την πορτα. Μια γνωστη........παρεξηγηθηκε!!  :grin: :grin:

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
απο εκει και περα δεν απευθηνθηκα σε σενα ουτε καν στο αδερφι σου αλλα στον μαυρο! το αστειο ηταν εξυπνο !τα μαθημαρα οινογνωσιας και μαγκιας ομως περιττα!
ελπιζω να μου επιτρεπεις να βλεπω με δυσπιστια καποιους παιχτες που εχω σοβαρους λογους να μην με πειθουν!

δεν σε καταλαβα παιχτη .Προσπαθησα να σε πεισω για κατι και με βλεπεις με δυσπιστια?
Ουτε εχω αναφερθει στο ατομο σου ,ουτε εχω ασχοληθει μαζι σου στο παρελθον αλλα ουτε και στο μελλον.Γι αυτο λοιπον τις εξυπναδες σου παρακατω

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Κριμα που δεν κανει anal (εκτος εαν κανει και δεν το αναφερει) γιατι απο βλεμμα λεει "ελα ξεσκισε με" ξερει κανεις αν κανει anal of CIF??? Thanks!!!!.....

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα βρε Νιτρο σε ειχα σε αλλο επιπεδο παιχτη. Μπαινεις στο δωματιο και της λες γδυσου. Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που αφου γδυθηκε εκανα στροφη για την πορτα. Μια γνωστη........παρεξηγηθηκε!!  :grin: :grin:

αλητη κρεατεμπορα  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Καλα βρε Νιτρο σε ειχα σε αλλο επιπεδο παιχτη. Μπαινεις στο δωματιο και της λες γδυσου. Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια που αφου γδυθηκε εκανα στροφη για την πορτα. Μια γνωστη........παρεξηγηθηκε!!  :grin: :grin:

εγώ είμαι τζέντλεμαν ...άμα σερβιριστώ θα τσιμπήσω κάτι

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Παρόμοια θέματα