Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (12 μέλη και 102 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
μαγκες θελω για σημερα μια κοπελα αλλα να ειναι η πιο ομορφη που παιζει αυτη τη στιγμη αθηνα.. και ας μην ειναι τελεια στις υπιρεσιες!! αλλα απο εμφανιση θελω να ειναι τοπ εγκυημενα!!

Karina ¨η Marianna!!

sexy133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πώς λέμε λίγο έγκυος....

Πάρε Σύνθια φίλε....εγκυημένα θα την αφήσεις έγκυο!!!
Παντως και εδω και στο naughty-cats forum (oloi) μιλαμε οτι ΕΙΔΙΚΑ οι ΡΩΣΣΙΔΕΣ κανουν με πρασινα η μωβ BAREBACK αλλα τα στοματα ολα ειναι ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!! Ειδικα οι Ρωσσιδες φαινεται οτι εχουν ενα ειδος ΑΣΥΛΙΑΣ σ αυτο το Φορουμ :think: :think:!!!

gulit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδή μια ολόκληρη εβδομάδα στην Αθήνα και δεν βρέθηκε κανείς συναγωνιστής να τιμήσει την κοπέλα...???

Εδώ μέχρι και amateur photos μας ανέβασε το πρακτορείο..

καμια ενημερωση για την εν λογω κυρια μια που θα ερθει απο αυριο επαρχια?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
:2funny:η κοπέλα τί να πει?

αφού είναι σούργελο....για πρωινό πίνει ρεντ μπουλ με βότκα,με καλαμάκι!

ρε Palermo και ο μέγας George Best αλκοόλα ήταν αλλά το θέαμα που πρόσφερε στο κοινό αξεπέραστο....δεν κατάλαβα το επιχείρημά σου περί σούργελου ,ο καθένας στον προσωπικό του χρόνο κάνει ότι του αρέσει

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για σας! Θέλω αύριο να καλέσω καμία από αυτές (νέες) που έχει το γνωστό news.. Δεν έχω όρεξη για πειράματα, αν ξέρετε μια απο όλες αυτές για σκληρό παιχνίδι παρακαλώ? θα το εκτίμησω πολυ.

sexy133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για σας! Θέλω αύριο να καλέσω καμία από αυτές που έχει το γνωστό news.. Δεν έχω όρεξη για παιχνίδια, αν ξέρετε μια απο όλες αυτές για σκληρό παιχνίδι παρακαλώ? θα το εκτίμησω πολυ.
To γνωστο news??? What is this????

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Δηλαδή μια ολόκληρη εβδομάδα στην Αθήνα και δεν βρέθηκε κανείς συναγωνιστής να τιμήσει την κοπέλα...???

Τι το ψαχνεις ρε φιλαρακι; Εδω ηταν τον Ιουλιο στην Αθηνα η Elite Emily και κανεις δεν εγραψε τιποτα εδω. Δεν φανταζομαι να μην την πηρε ουτε ενας παιχτης απο το φορουμ. Σημειωνω οτι εγω δεν ημουν τοτε μελος του σάιτ. Παρακολουθουσα ομως το φορουμ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τι το ψαχνεις ρε φιλαρακι; Εδω ηταν τον Ιουλιο στην Αθηνα η Elite Emily και κανεις δεν εγραψε τιποτα εδω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φοβερός!....μούγκα όλοι για την Εμιλυ!

δεν μάθαμε αν αξίζει γαμώτο! :headbang:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φοβερός!....μούγκα όλοι για την Εμιλυ!

δεν μάθαμε αν αξίζει γαμώτο! :headbang:

Να υποθεσω οτι μιλας ειρωνικά, ετσι; Κανενα προβλημα απ' τη μερια μου. Οπως εγραψα, τοτε δεν ημουν μελος του σαιτ, απλα διαβαζα το φορουμ. Μελος εγινα πριν 3 μερες.

By the way, για το tour της Εμιλυ το εμαθα απο την ιδια με email που μου εστειλε αρχες Ιουλιου (την ειχα παρει στο παρελθον και ηξερε το email μου). Αυτη τη φορα δεν συναντηθηκαμε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Να υποθεσω οτι μιλας ειρωνικά, ετσι; Κανενα προβλημα απ' τη μερια μου. Οπως εγραψα, τοτε δεν ημουν μελος του σαιτ, απλα διαβαζα το φορουμ. Μελος εγινα πριν 3 μερες.

By the way, για το tour της Εμιλυ το εμαθα απο την ιδια με email που μου εστειλε αρχες Ιουλιου (την ειχα παρει στο παρελθον και ηξερε το email μου). Αυτη τη φορα δεν συναντηθηκαμε.

οκ φίλε!
απλά έχουν γραφτεί άπειρα για την εν λόγω...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
οκ φίλε!
απλά έχουν γραφτεί άπειρα για την εν λόγω...

Περιληπτικα η γνωμη μου γι αυτη; ΟΚ, να την παρεις για μια φορα. Αλλα πλεον εχει μια καποια ...ηλικια και πρεπει να χαμηλωσει τις τιμες της ή/και να αναβαθμισει τις υπηρεσιες της (δηλ. να δινει και κωλο). Αν αποφασισει να δωσει κωλο ισως την ξαναπαρω. Μεχρι τοτε οχι.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: που το ξεθαψες ρε παπαρα; Αχαχαχαχα

BABY(1)