Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

sexy133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πράγματι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, ίσως και καλύτερη (ωραίο φυσικό στήθος, μεταξένια επιδερμίδα, πανέμορφο μουνάκι). Πιπίνι φρέσκο 22 ετών, καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας, παμπόνηρη.
Πίπα καλούτσικη, σέρβις μέτριο, CIM ναι +50 ευρώ αλλά με τίποτα δεν προσφέρει anal. Δεν κατοικοεδρεύει σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά από το γραφείο της προτείνεται το Lacoba, όπου σε αναμένει στην reception να ανεβείτε μαζί (πρακτικά outcall).
Thanks man!!!Θα την κλεισω σημερα μηπως και καταφερω κατι καλυτερο στο service!! καλα Ελληνικα?? μαλλον θα ειναι της παροικιας Καλλιθεας για να προτεινεται το Lacoba θα παλαιψω και το anal γιατι το αναφερει !!!! Ευχαριστω!!

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Thanks man!!!Θα την κλεισω σημερα μηπως και καταφερω κατι καλυτερο στο service!! καλα Ελληνικα?? μαλλον θα ειναι της παροικιας Καλλιθεας για να προτεινεται το Lacoba θα παλαιψω και το anal γιατι το αναφερει !!!! Ευχαριστω!!

φιλοι συναγωνιστες της ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!
και σορρυ που δεν ενημερωσα πιο πριν!!! λογω καλοκαιριου δεν ασχολουμουν με το σαιτ
φυσικα μιλαει ελληνικα αφου μαλλον ειναι στουντιοκοριτσο που καταλαβε οτι η μαλακια μας εχει πολυ ψωμι και το γυρισε στο εσκορτιλικι
μετρια εμφανιση καμια σχεση με μουναρα ή γκομενα που σου κανει κλικ. 1 συνιθισμενη καθαριστρια. επιπεδου μπουρδελου
σε μενα ειχε απαραδεκτο σερβισ που δεν μου χει ξανατυχει ποτε με γυναικα. κι εχω παει με εκατονταδες. ολο μη και μη αναλ ουτε για πλακα
γενικα η ολη φαση ηταν εντελως ξενερωμα και στο τελος παρακαλουσε κι εκλαιγε για να μη γραψω κακη κριτικη!!!
οπως λεω και στους δικους μου πανω ανοιξτε τα ματια σας και τααυτια σας και σταματηστε να πληρωνεται τρελλα λεφτα σε καθαριστριες και κωλο πρακτορεια που μας περνανε για κοροιδα κτλ , εχει απειρα ομορφα κοριτσια με 120 αντε 150
στο καπακι του ραντεβου με την ανωτερω καθαριστρια πηρα με 120 ευρω/ωρα  γνωστο μοντελακι 20 χρ. μουναρα που μου φυγε η μαγκια και ματωσε ο πουτσος μου απ τα γαμησια

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

και σορρυ που δεν ενημερωσα πιο πριν!!! λογω καλοκαιριου δεν ασχολουμουν με το σαιτ
φυσικα μιλαει ελληνικα αφου μαλλον ειναι στουντιοκοριτσο που καταλαβε οτι η μαλακια μας εχει πολυ ψωμι και το γυρισε στο εσκορτιλικι
μετρια εμφανιση καμια σχεση με μουναρα ή γκομενα που σου κανει κλικ. 1 συνιθισμενη καθαριστρια. επιπεδου μπουρδελου
σε μενα ειχε απαραδεκτο σερβισ που δεν μου χει ξανατυχει ποτε με γυναικα. κι εχω παει με εκατονταδες. ολο μη και μη αναλ ουτε για πλακα
γενικα η ολη φαση ηταν εντελως ξενερωμα και στο τελος παρακαλουσε κι εκλαιγε για να μη γραψω κακη κριτικη!!!
οπως λεω και στους δικους μου πανω ανοιξτε τα ματια σας και τααυτια σας και σταματηστε να πληρωνεται τρελλα λεφτα σε καθαριστριες και κωλο πρακτορεια που μας περνανε για κοροιδα κτλ , εχει απειρα ομορφα κοριτσια με 120 αντε 150
στο καπακι του ραντεβου με την ανωτερω καθαριστρια πηρα με 120 ευρω/ωρα  γνωστο μοντελακι 20 χρ. μουναρα που μου φυγε η μαγκια και ματωσε ο πουτσος μου απ τα γαμησια

Αυτη δουλευε παλια σαν cg με γραφειο. Συνυπογραφω με τον Κοστικο..............ουτε εξω απο την πορτα. Τελειως χαμενα λεφτα!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
:think: :think: :birdman: συνάντησα την κοπέλα χθές. Νομίζω ότι είναι η κοπέλα από τις φωτογραφίες....ίσως έχει και κάποιο άλοο προφίλ...αλλά είναι σίγουρα η κοπέλα στις φωτογραφίες

[size=20pt]Γιατρέ μήπως έχω Μυωπία [/size]  :grin:
g.jpg

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Είναι πράγματι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, ίσως και καλύτερη (ωραίο φυσικό στήθος, μεταξένια επιδερμίδα, πανέμορφο μουνάκι). Πιπίνι φρέσκο 22 ετών, καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας, παμπόνηρη.
Πίπα καλούτσικη, σέρβις μέτριο, CIM ναι +50 ευρώ αλλά με τίποτα δεν προσφέρει anal. Δεν κατοικοεδρεύει σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά από το γραφείο της προτείνεται το Lacoba, όπου σε αναμένει στην reception να ανεβείτε μαζί (πρακτικά outcall).

acdKDKfl.jpg

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Χαρτάκι και στην ουρά!

Συνημμένα

• GetAttachmentmmmmm.jpg
    GetAttachmentmmmmm.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 33

sexy133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη δουλευε παλια σαν cg με γραφειο. Συνυπογραφω με τον Κοστικο..............ουτε εξω απο την πορτα. Τελειως χαμενα λεφτα!!

στο καπακι του ραντεβου με την ανωτερω καθαριστρια πηρα με 120 ευρω/ωρα  γνωστο μοντελακι 20 χρ. μουναρα που μου φυγε η μαγκια και ματωσε ο πουτσος μου απ τα γαμησια

Ευχαριστω!! αλλα τι στο διαολο γινεται ολες στουντιοκοριτσα παλια call-girls προσπαθουν ολες με ψεμματα και fakes να γινουν city tours θελουν 200 plus 50 for cim and cif kai an pareis anal πας στα 300-350 καλοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!γιατι για να τα ζητανε θα πει οτι καποιοι τα δινουν???

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

@ αφου ειχε μετρια εμφανιση γιατι εμεινες και δεχτηκες να πληρωσεις τα λεφτα ? μια κοπελα που εξ αρχης δεν σου κανει κλικ και μοιαζει με καθαριστρια πως γινεται να δεχετε ο πελατης εφοσον την βλεπει και σχηματιζει μια τετοια αποψη να την πληρωνει για να συνευρεθει μαζι της ?

@ εφοσον εχεις την εμπειρια και εχεις παει με 100αδες γυναικες μπορεις να διαχειριστεις ευκολα μια κατασταση που απο την αρχη δειχνει χαμενη και να γλιτωσεις τα λεφτα σου διακοπτοντας την συναντηση .. αντιθετως εσυ παρολο που ακουγες συνεχεις μη και μη , οχι και οχι , συνεχισες να επιμενεις μεχρι τελους ... παραξενο και μπερδεμενο μου ακουγετε .. ειδικα αν το συνδιασω με την πρωτη γνωμη που σχηματισες μολις την ειδες ( καθαριστρια ) κατι δεν παει καλα ...

@ δωσε tips στον λαο ... ;)  ;)  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κάτσε να ξεφουσκώσω λίγο!

Συνημμένα

• securedownloadewewew.jpg
    securedownloadewewew.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • k.jpg
    k.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 18

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: ...λές και έχει ίκτερο!.......πάρε κανά canonaki.  :rockon: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...χρόνια πολλά στούς εορτάζοντες

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ναι ρε palermo βαλε λιγο θαλασσα ακομα καλοκαιρι ειναι .
Ολο τον χειμωνα κωλους  θα βαζουμε !!! ;)

Συνημμένα

• IMG_2566.jpg
    IMG_2566.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι ρε palermo βαλε λιγο θαλασσα ακομα καλοκαιρι ειναι .
Ολο τον χειμωνα κωλους  θα βαζουμε !!! ;)

Ελα βρε μπεμπε στην Καραιβικη τις κυκλοφορεις? Στους Τουρκους και τους Κακους τραβηγμενη η φωτο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τις κρατάω για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Συνημμένα

• phpYgTCLhPM.jpg
    phpYgTCLhPM.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 46

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
λουκ,βάλε τα γυαλιά σου της πρεσβυωπίας!!!!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• phpAOpbsvPM.jpg
    phpAOpbsvPM.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 38

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η κοιτίδα του πολιτισμού!

το ΠΑΡΚ!!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• phpvpFge6AM.jpg
    phpvpFge6AM.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 26

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:2funny: ...λές και έχει ίκτερο!.......πάρε κανά canonaki.  :rockon: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...χρόνια πολλά στούς εορτάζοντες

iphone 4 ρε φίλε
μια χαρά!

γιατί άμα είσαι γυμνός και κρεμάσεις στο λαιμό φωτογραφική μηχανή,εκείνες με τον φακό,φτάνει μέχρι τα αρχίδια!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom