jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ετσι ακουσα, δεν πηγα ο ιδιος... αν υπαρχει συναγωνιστης που δοκιμασε ας κοπιασει στο στιβο της ενημερωσης...
ετσι ακουσα, δεν πηγα ο ιδιος... αν υπαρχει συναγωνιστης που δοκιμασε ας κοπιασει στο στιβο της ενημερωσης...
Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα και δευτερον δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση σ αυτα που γραφω!!!!Φαινεται οτι η(με μια πετσετα στο κεφαλι που λεγαμε παλια μια χαρα ειναι!!!! γιατι απο κορμι καλη ειναι!!!)
ταπας καλα τα λες!
αλλα βρε συ για την λινα τοτε τεριαζει αλλη ατακα!
(με μια πετσετα σε ολο το σωμα γιατι ειναι πλαδαρη χοντρη με κυτταριτιδα!!!
Αυτο το φρουτο τελικα εδω ειναι η μας τσεκαρει ποσο μαλακες ειμαστε !!!
Φαίνεται επίσης και πόσο βαθύ είναι το πηγάδι της.Εγώ πάντως φοβήθηκα μη πέσω μέσα
(Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα??? "Αν για οιονδηποτε λογο η κοπελλα") κ εσυ φιλε μου!Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα και δευτερον δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση σ αυτα που γραφω!!!!Φαινεται οτι η
συγκεκριμενη κοπελλα ( ΛΙΝΑ) για καποιο λογο που μονο εσυ ξερεις σου προκαλει πανικο!!!Αν για οιονδηποτε λογο η κοπελλα σ απερριψε δεν εχεις κανενα να γραφεις ανακριβειες!!!! ;) ;) ;)
Αυτο το φρουτο τελικα εδω ειναι η μας τσεκαρει ποσο μαλακες ειμαστε !!!
Μας τσεκαρει τοτε !!!δεν απαντάει ρε bro κάθε μερα στέλνω sms δυο κάρτες έχω φάει σε μηνύματα
στο 1.00 λεπτο στο βιντεο φαινεται και η συλλογη απο κονδυλωματα που εχει στο σουφριδι της
για κατσε να την ψαξω...χορχε αν μαδησεις την μαργαριτα που δινει και αναλ ανημερωσε!
;)
την βρηκα... δεν μου κανει κλικ... μεταξεταστεα να ερθει τον Σεπτεμβρη και να εχει αλλαξει στυλ αν θελει να περασει στο μαθημα μου...για κατσε να την ψαξω...