Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (21 μέλη και 154 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
(με μια πετσετα στο κεφαλι που λεγαμε παλια μια χαρα ειναι!!!! γιατι απο κορμι καλη ειναι!!!)

ταπας καλα τα λες!  :grin:

αλλα βρε συ για την λινα τοτε τεριαζει αλλη ατακα!
(με μια πετσετα σε ολο το σωμα γιατι ειναι πλαδαρη χοντρη με κυτταριτιδα!!!
Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα και δευτερον δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση σ αυτα που γραφω!!!!Φαινεται οτι  η
συγκεκριμενη κοπελλα ( ΛΙΝΑ) για καποιο λογο που μονο εσυ ξερεις σου προκαλει πανικο!!!Αν για οιονδηποτε λογο η κοπελλα σ απερριψε δεν εχεις κανενα να γραφεις ανακριβειες!!!! ;) ;) ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αβυσος η τρυπα της τανας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα και δευτερον δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση σ αυτα που γραφω!!!!Φαινεται οτι  η
συγκεκριμενη κοπελλα ( ΛΙΝΑ) για καποιο λογο που μονο εσυ ξερεις σου προκαλει πανικο!!!Αν για οιονδηποτε λογο η κοπελλα σ απερριψε δεν εχεις κανενα να γραφεις ανακριβειες!!!! ;) ;) ;)
(Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα??? "Αν για οιονδηποτε λογο η κοπελλα") κ εσυ φιλε μου!  :cheesy:
Γιατι οταν ακουγεται το ονομα της πετάγεσαι??? βλεπω πολλες φορες οταν την αναφερουν γινεσαι ταυρος!  >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:
Λες και ειναι η γυναικα σου! :fart-in-bed:

Και για να βαλουμε ενα τελος:
Εχει σε ολο το σωμα σημαδια και στο κουτελο φιλε μου! ο κωλος της ειναι ασχηματιστος το μουνι της μυριζε και γυρω απο την σούφρα εχει κονδυλωματα.(οχι πολλα αλλα εχει)

Φτανει να καλυπτεται της πουτανες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: γαμωτο κερατο μου αφου πληρωσα γιατι να μην εκφραστω?  :headbang:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μου μοιάζουν πόροι φραγμένοι αν ξέρετε τι είναι δεν ειναι τόσο λεία και καλοσχηματισμένα τα κονδυλώματα κοιτάξτε εδώ

Καμία σχέση με την κλινική εικόνα της φοτο σου αντιμινωρα.Καλό θα είναι να μην κάνουμε τους γιατρούς.μακάρι να υπ΄πηρχε ένας δερματολόγος να μας απαντήσει με σιγουριά.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
νταξ ρε πως κανετε ετσι για λιγα κονδυλωματακια.. εδω η αλλη ηταν οροθετικη... η παρ'αλλη ειχε συφιλη...
κονδυλωματακια αν δεν βγαλεις δεν παιρνεις μαυρη ζωνη στο γαμα-τε...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom