jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ετσι ακουσα, δεν πηγα ο ιδιος... αν υπαρχει συναγωνιστης που δοκιμασε ας κοπιασει στο στιβο της ενημερωσης...
ετσι ακουσα, δεν πηγα ο ιδιος... αν υπαρχει συναγωνιστης που δοκιμασε ας κοπιασει στο στιβο της ενημερωσης...
Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα και δευτερον δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση σ αυτα που γραφω!!!!Φαινεται οτι η(με μια πετσετα στο κεφαλι που λεγαμε παλια μια χαρα ειναι!!!! γιατι απο κορμι καλη ειναι!!!)
ταπας καλα τα λες!![]()
αλλα βρε συ για την λινα τοτε τεριαζει αλλη ατακα!
(με μια πετσετα σε ολο το σωμα γιατι ειναι πλαδαρη χοντρη με κυτταριτιδα!!!
Αυτο το φρουτο τελικα εδω ειναι η μας τσεκαρει ποσο μαλακες ειμαστε !!!
Φαίνεται επίσης και πόσο βαθύ είναι το πηγάδι της.Εγώ πάντως φοβήθηκα μη πέσω μέσα![]()
(Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα??? "Αν για οιονδηποτε λογο η κοπελλα") κ εσυ φιλε μου!Πρωτα φιλε μου κοιτα να μαθεις καλα Ελληνικα και δευτερον δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση σ αυτα που γραφω!!!!Φαινεται οτι η
συγκεκριμενη κοπελλα ( ΛΙΝΑ) για καποιο λογο που μονο εσυ ξερεις σου προκαλει πανικο!!!Αν για οιονδηποτε λογο η κοπελλα σ απερριψε δεν εχεις κανενα να γραφεις ανακριβειες!!!! ;) ;) ;)
Αυτο το φρουτο τελικα εδω ειναι η μας τσεκαρει ποσο μαλακες ειμαστε !!!
Μας τσεκαρει τοτε !!!δεν απαντάει ρε bro κάθε μερα στέλνω sms δυο κάρτες έχω φάει σε μηνύματα
στο 1.00 λεπτο στο βιντεο φαινεται και η συλλογη απο κονδυλωματα που εχει στο σουφριδι της
για κατσε να την ψαξω...χορχε αν μαδησεις την μαργαριτα που δινει και αναλ ανημερωσε!
;)
την βρηκα... δεν μου κανει κλικ... μεταξεταστεα να ερθει τον Σεπτεμβρη και να εχει αλλαξει στυλ αν θελει να περασει στο μαθημα μου...για κατσε να την ψαξω...