Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (7 μέλη και 93 επισκέπτες)

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
και δεν κάνει incall.

xLinax
Call-girl/City-tour
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: RVangel στις: σήμερα στις 14:50 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή

Hello Dear!

Did you ever meet me to write such a comments about me? or you just hav nothing to do except to destroy my job?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΜ? :knuppel:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Άμεση ενημέρωση ! τι γινεται εδώ ρε  :uglystupid: :boobies:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τα κονδυλωματα ειναι πιο σοβαρος λογος για να μην πλησιασεις την λωρυν απο την υπερβολη στις πλαστικες παιχτη! :sunglasses:
ελπιζω να εκανε καμια καυτηριαση με αζωτο πριν της τον ακουμπησεις και τα κολλησεις και τα δωσεις και στην γυναικα σου!
βεβαια καπως πρεπει να ζησουν και οι δερματολογοι!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: αλλα να ζησουμε καλυτερα εμεις! :cheesy:

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τα κονδυλωματα ειναι πιο σοβαρος λογος για να μην πλησιασεις την λωρυν απο την υπερβολη στις πλαστικες παιχτη! :sunglasses:
ελπιζω να εκανε καμια καυτηριαση με αζωτο πριν της τον ακουμπησεις και τα κολλησεις και τα δωσεις και στην γυναικα σου!
εχεις δικιο!  :bottom:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καπως πρεπει να ζησουν και οι δερματολογοι!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

δε διαφωνω στο παραμικρο που ειπες.

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
« Εστάλη στον/στην: RVangel στις: σήμερα στις 15:28 »
Απάντηση με παράθεση xLina

bravo bravo Wink just thought to ask you privately, atleast to know what problem do you hav with me by the time you never even met me (cause i know everyone whom i did meet), but if you wish now answer in public thats also nice:) Anyway, i am coming in greece for  years now, but if you thought that to write smth like that without even meet me is right then ok,just atleast say that you never meet me please;) cause after your opinion will not be count in future by trusted members cause they understand you say obvious fake words
all the best my unsatisfied friend

παμε για τα πανηγυρια! τι ειναι αυτα μωρη?  :bigdick:

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=a0r_xqmyEM4[/video] [/video]

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
στο 1.00 λεπτο στο βιντεο φαινεται και η συλλογη απο κονδυλωματα που εχει στο σουφριδι της
Φαίνεται επίσης και πόσο βαθύ είναι το πηγάδι της.Εγώ πάντως φοβήθηκα μη πέσω μέσα  :2funny:

aouale

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Κριτικές
13
Like
490
Πόντοι
291
ελπιζω να πηρες παλι τις βιταμινες σου παιχτη! θα σου χρειαστουν εκει που πας να βαλεις την γλωσσα σου!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλαρακο ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η βαβουρα απο μερους σου κ η γκρινια....την κοπελα
την εχω συναντηση μια φορα και δεν ειχε ουτε κονδυλωματα ουτε καν σπυρακι!!!!για να σου φυγει η καυλα σου λεω πως ο
μονος λογος που δεν την εχω ξανασυναντησει ειναι επειδη δεν το σηκωνει η τσεπη μου αλλιως θα ξαναπηγαινα με τα χιλια!
μεσα απο αυτο το σαιτ υποτιθεται πως ανταλλασουμε πληροφοριες για να ξεσκαρταρουμε τα μπαζα και να αναδειξουμε αυτες που πραγματικα αξιζουν!η γνωμη μου ειναι πως η lauryn αξιζει κ για αυτο τον λογο εγραψα αυτο το σχολιο.σε περιπτωση που εχεις αντιθετη αποψη μπορεις να την γραψεις αλλα οχι με ειρωνειες πανω σε δικα μου ποστ κ κριτικες αντε μπραβο μαλακακο!!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
φιλαρακο ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η βαβουρα απο μερους σου κ η γκρινια....την κοπελα
την εχω συναντηση μια φορα και δεν ειχε ουτε κονδυλωματα ουτε καν σπυρακι!!!!για να σου φυγει η καυλα σου λεω πως ο
μονος λογος που δεν την εχω ξανασυναντησει ειναι επειδη δεν το σηκωνει η τσεπη μου αλλιως θα ξαναπηγαινα με τα χιλια!
μεσα απο αυτο το σαιτ υποτιθεται πως ανταλλασουμε πληροφοριες για να ξεσκαρταρουμε τα μπαζα και να αναδειξουμε αυτες που πραγματικα αξιζουν!η γνωμη μου ειναι πως η lauryn αξιζει κ για αυτο τον λογο εγραψα αυτο το σχολιο.σε περιπτωση που εχεις αντιθετη αποψη μπορεις να την γραψεις αλλα οχι με ειρωνειες πανω σε δικα μου ποστ κ κριτικες αντε μπραβο μαλακακο!!!

Μια χαρά είναι η lauryn τύπε! ;) Υπάρχει όμως ένας πόλεμος μεταξύ μελών, μην δίνεις σημασία τι γράφετε!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κανενας πολεμος παιχτη! διαφωνια μεταξυ φιλων ! εδω ειμαστε μια παρεα με σκοπο την ενημερωση γι αυτο και το πειραγμα στον παιχτη
που παρξηγηθηκε! απλα κατα την γνωμη μου καποιοι χαλασαν την παρεα! ;)
παντως παρεξηγιαρη φιλε aouale βλεπεις  οτι εγω κανω αγωνα για να μειωσει τις τιμες της και να πηδηξεις εσυ που ζοριζεσαι!
εσυ που την εχεις και φιλεναδα στο προφιλ σου δεν τολμας να της ζητησεις πιο λογικες τιμες! :sunglasses:
οποτε αστο καλυτερα αδελφε χαμενος κοπος και για τους δυο! :cheesy:

Μια χαρά είναι η lauryn τύπε! ;) Υπάρχει όμως ένας πόλεμος μεταξύ μελών, μην δίνεις σημασία τι γράφετε!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom