ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ψυχιατρο!!
στο 1.00 λεπτο στο βιντεο φαινεται και η συλλογη απο κονδυλωματα που εχει στο σουφριδι της
Ψυχιατρο!!
και δεν κάνει incall.
Άμεση ενημέρωση ! τι γινεται εδώ ρε
στο 1.00 λεπτο στο βιντεο φαινεται και η συλλογη απο κονδυλωματα που εχει στο σουφριδι της
εχεις δικιο!τα κονδυλωματα ειναι πιο σοβαρος λογος για να μην πλησιασεις την λωρυν απο την υπερβολη στις πλαστικες παιχτη!
ελπιζω να εκανε καμια καυτηριαση με αζωτο πριν της τον ακουμπησεις και τα κολλησεις και τα δωσεις και στην γυναικα σου!
τα κονδυλωματα ειναι πιο σοβαρος λογος για να μην πλησιασεις την λωρυν απο την υπερβολη στις πλαστικες παιχτη!
ελπιζω να εκανε καμια καυτηριαση με αζωτο πριν της τον ακουμπησεις και τα κολλησεις και τα δωσεις και στην γυναικα σου!
καπως πρεπει να ζησουν και οι δερματολογοι!
Φαίνεται επίσης και πόσο βαθύ είναι το πηγάδι της.Εγώ πάντως φοβήθηκα μη πέσω μέσαστο 1.00 λεπτο στο βιντεο φαινεται και η συλλογη απο κονδυλωματα που εχει στο σουφριδι της
φιλαρακο ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η βαβουρα απο μερους σου κ η γκρινια....την κοπελαελπιζω να πηρες παλι τις βιταμινες σου παιχτη! θα σου χρειαστουν εκει που πας να βαλεις την γλωσσα σου!
Φαίνεται επίσης και πόσο βαθύ είναι το πηγάδι της.Εγώ πάντως φοβήθηκα μη πέσω μέσα
φιλαρακο ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η βαβουρα απο μερους σου κ η γκρινια....την κοπελα
την εχω συναντηση μια φορα και δεν ειχε ουτε κονδυλωματα ουτε καν σπυρακι!!!!για να σου φυγει η καυλα σου λεω πως ο
μονος λογος που δεν την εχω ξανασυναντησει ειναι επειδη δεν το σηκωνει η τσεπη μου αλλιως θα ξαναπηγαινα με τα χιλια!
μεσα απο αυτο το σαιτ υποτιθεται πως ανταλλασουμε πληροφοριες για να ξεσκαρταρουμε τα μπαζα και να αναδειξουμε αυτες που πραγματικα αξιζουν!η γνωμη μου ειναι πως η lauryn αξιζει κ για αυτο τον λογο εγραψα αυτο το σχολιο.σε περιπτωση που εχεις αντιθετη αποψη μπορεις να την γραψεις αλλα οχι με ειρωνειες πανω σε δικα μου ποστ κ κριτικες αντε μπραβο μαλακακο!!!
Μια χαρά είναι η lauryn τύπε! ;) Υπάρχει όμως ένας πόλεμος μεταξύ μελών, μην δίνεις σημασία τι γράφετε!!