Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (5 μέλη και 82 επισκέπτες)

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ είσαι νόστιμος έως τα ζουμιά σου!!! θα τρως καλά φαίνεται...!!!  :2funny: :2funny:
mrkavliari ασε τωρα τα μπλα μπλα! ;-) αφου τα τρωει... το μονο που δεν κανει ειναι χωρίς καπελο δεν το δίνει. και μάλιστα καλά κάνει.

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
mrkavliari ασε τωρα τα μπλα μπλα! ;-) αφου τα τρωει... το μονο που δεν κανει ειναι χωρίς καπελο δεν το δίνει. και μάλιστα καλά κάνει.

:think: Εννοείς χωρίς καπέλο.. sex χωρίς προφυλακτικό?
έτσι δεν τους το δίνω ΕΓΩ!!!!!! ααα δεν πάμε καλά τελευταίως !!! :tickedoff: :tickedoff:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
νίτρο σεβαστή η άποψη σου! αλλά εγώ την πήρα και από κόλο και της τα πέταξα στα μούτρα και τα έφαγε!
και μάλιστα είπε εχω νόστιμα ζουμια! μάλλον της αγρίεψες και τρομαξε! ;-) χι χι!

Για να σε ρωτήσω κάτι βρε Βαγγέλη! ή δεν σε λένε έτσι! Τέσπα! δεν με νοιάζει πως σε λένε!
Δηλαδή το Μαράκι είναι super& truper!! εξτραδάκι για το κουλούρι πλήρωσες? γιατί είσαι νόστιμος, μόνο εσύ έφαγες κουλούρι, είσαι και νέος...! βρε μπας και δεν πληρώνεις καν...
Για πες!! γουστάρεις που σου την πηδάνε? η δεν είσαι Ζηλιάρης..? Εσύ μένεις Μαρούσι ή υπάρχει και άλλος στην παρέα σας!

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για να σε ρωτήσω κάτι βρε Βαγγέλη! ή δεν σε λένε έτσι! Τέσπα! δεν με νοιάζει πως σε λένε!
Δηλαδή το Μαράκι είναι super& truper!! εξτραδάκι για το κουλούρι πλήρωσες? γιατί είσαι νόστιμος, μόνο εσύ έφαγες κουλούρι, είσαι και νέος...! βρε μπας και δεν πληρώνεις καν...
Για πες!! γουστάρεις που σου την πηδάνε? η δεν είσαι Ζηλιάρης..? Εσύ μένεις Μαρούσι ή υπάρχει και άλλος στην παρέα σας!
δεν μενω μαρουσι!μενω νοτια προαστια. οχι αυτη μου ειπε πως της πρωτινουν χωρις καπελο. ασε τις μπηχτες!  :) εγω απλα την συναντησα και περασα καλα αυτο ειπα!  :grin:
διλαδι τι επρεπε να πω? περασα ασχημα?  :uglystupid:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Rouge Velours angel

:think:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
δεν μενω μαρουσι!μενω νοτια προαστια. οχι αυτη μου ειπε πως της πρωτινουν χωρις καπελο. ασε τις μπηχτες!  :) εγω απλα την συναντησα και περασα καλα αυτο ειπα!  :grin:
διλαδι τι επρεπε να πω? περασα ασχημα?  :uglystupid:

επειδή η ελληνική γλώσσα δεν σε βοηθάει και δεν ξέρω αν είναι μόνο η ορθογραφία ή η πράσινη κάρτα, μπορείς να εκφραστείς και στην μητρική σου γλώσσα! την ομιλώ και αυτή Ευ-Άγγελε από τα Ν.Π!  :hmm:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ευαγγελος παρακαλω ετσι και το agelos  μαλλον !!!  :think:

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επειδή η ελληνική γλώσσα δεν σε βοηθάει και δεν ξέρω αν είναι μόνο η ορθογραφία ή η πράσινη κάρτα, μπορείς να εκφραστείς και στην μητρική σου γλώσσα! την ομιλώ και αυτή Ευ-Άγγελε από τα Ν.Π!  :hmm:

γράφω από iphone δεν σε καταλαβαίνω γιατί έχεις θέμα με εμένα!

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Και επειδή πήρα pm για την επίθεση στον Ευ-άγγελο θα ήθελα να του απαντήσω στο forum και όχι σε pm!
Προσωπική αντιπαράθεση συμπαίχτη δεν έχω με κανέναν! Εδώ μέσα, αν μερικοί δεν το έχουν καταλάβει, είτε είσαι νέος είτε παλαιός με νέο προφίλ, παίζουν  με την αρρώστια μας για το μουνί! Το οποίο δυστυχώς κοστίζει! άρα παίζεται με το κεφάλαιό μας και το καυλομεράκι μας να τα χώνουμε! Ο καθένας για τους λόγους του!
Κρατάτε λοιπόν αντικειμενικότητα γαμώ το κέρατό μου, για να μην δέχεστε λεκτική επίθεση από κανέναν!
Περάσατε καλά! Μπράβο! Αν δεν ήταν κασκαντεριλίκι το οφείλετε σε κάποιον που ενημέρωσε αντικειμενικά!
Δεν Περάσατε καλά! Να προσέχετε ποιους διαβάζετε!! δηλαδή αυτούς που είναι αντικειμενικοί και έμπειροι και όχι τα στραβάδια που χύσανε πριν γαμήσουν!
Το συγκεκριμένο post πάει όπου κολλάει χωρίς παρεξήγηση και ενδοιασμούς!

την καλησπέρα μου!

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
την πόρτα την άνοιξε αυτός ...αυτή κάνει μόνο outcalls και φυσικά απορίας αξιο είναι γιατί δε λέει κανείς ότι δεν είναι αυτή στις φωτογραφίες.
Εντάξει ομορφούλα είναι με χείλη κάργα ιαλουρικό ,βυζί μικρό το ίδιο και ρόγες ,λεπτή στο 1,70 με σχετικά αδιάφορο κώλο .
Πολλα cg με 150 είναι στην ίδια κατηγορία και δεν καταλαβαίνω γιατί η μικρή (γύρω στα 25) ζητάει 250.
Οκ χύνει με τα γλυφομούνια αλλά ούτε βαθιά στο στόμα τον δουλεύει ούτε το ανοίγει και βγάζει γλώσσα στο CIM που λέει ο άλλος στην κριτική του.
Ασε που στο 50 λεπτο μου πέταξε το προφυλακτικό και άρχισε να τον βαράει μπας και χύσω ....
tragic

Εγραψα για τις φωτο οτι ειναι μαλακια της που ειναι επεξεργασμενες.....
Απο την αλλη δε μπορω να καταλαβω γιατι ντε και καλα το νουμερο των ποστ που εχει καποιος το κανει πιο αξιοπιστο απο καποιον αλλο με πολυ λιγοτερα ποστ....
Λοιδωρεις στη κριτικη,και εισαι εριστικος,απλα και μονο για να περασεις το οτι εχω αδικο και η δικια σου γνωμη ειναι αυτη που αντικατοπτριζει την αληθεια.
Ναι αλλη δουλεια δεν ειχα να καθομαι να γραφω παπαριες για να μπαινω σε διενεξη με οσους δε περασαν καλα με τη συγκεκριμενη.
Η κοπελα σε μενα ηταν αψογη και οτι εγραψα ελαβε χωρα μεχρι τελειας.
Αρκετες φορες (ακομα και για τις πουτανες) το πηδημα ειναι θεμα χημειας,διαθεσης και τι σου βγαζει ο αλλος,
Τωρα αν σου στοιχισε το οτι σε ξεπεταξε στα 50' και δε σου καθισε το κουλουρι thats life,συγγνωμη δε θα το ξαναγραψουμε αν δεν εχουμε βεβαιωθει πρωτα οτι εχεις γαμησει εσυ κι εμεινες κι ευχαριστημενος.

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Απο την αλλη δε μπορω να καταλαβω γιατι ντε και καλα το νουμερο των ποστ που εχει καποιος το κανει πιο αξιοπιστο απο καποιον αλλο με πολυ λιγοτερα ποστ....
Λοιδωρεις στη κριτικη,και εισαι εριστικος,απλα και μονο για να περασεις το οτι εχω οδικο και η δικια σου γνωμη ειναι αυτη που αντικατοπτριζει την αληθεια.
Ναι αλλη δουλεια δεν ειχα να καθομαι να γραφω παπαριες για να μπαινω σε διενεξη με οσους δε περασαν καλα με τη συγκεκριμενη.
Αρκετες φορες (ακομα και για τις πουτανες) το πηδημα ειναι θεμα χημειας,διαθεσης και τι σου βγαζει ο αλλος,
Τωρα αν σου στοιχισε το οτι σε ξεπεταξε στα 50' και δε σου καθισε το κουλουρι thats life,συγγνωμη δε θα το ξαναγραψουμε αν δεν εχουμε βεβαιωθει πρωτα οτι εχεις γαμησει εσυ κι εμεινες κι ευχαριστημενος.

και εγώ αυτό του είπα και το μόνο που ελαβα σκέτη λάσπη. καλά σκεφτόμουν να γράψω κριτική η όχι. και φαντάσου δεν έγραψα απλά είπα πως εγώ πέρασα καλά. αλλά εδώ μάλλον πρέπει να γράψει κανείς πρώτα να πάρει το οκ. ρε παιδιά τι θελετε να λέμε η να μην λέμε πως περάσαμε με κάποια που βγήκαμε? συγνώμη δεν έγραψα κάτι κακό. μόνο που δεν με θαψατε.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Btw παλικαραδες ποσο κοστιζει το λοκαλ γκομενακι ?
Γιατι απο οτι βλεπω ζηταει 250αρια και μονο Outcall η ειναι η ιδεα μου !!! :think:

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Btw παλικαραδες ποσο κοστιζει το λοκαλ γκομενακι ?
Γιατι απο οτι βλεπω ζηταει 250αρια και μονο Outcall η ειναι η ιδεα μου !!! :think:

200 η ωρα και 50 το κουλουρι...
Outcall λεει...μενει στο Μαρουσι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιδωρεις στη κριτικη,και εισαι εριστικος,απλα και μονο για να περασεις το οτι εχω αδικο και η δικια σου γνωμη ειναι αυτη που αντικατοπτριζει την αληθεια.

ο νιτρο ειναι ο κανονας μετρησης εδω τυπε. αν δεν αρεσε στον νιτρο, ΛΗΞΙΣ.
γιατι με τον νιτρο οι πουτανες χυνουν. ΧΥΝΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :2funny:

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ο νιτρο ειναι ο κανονας μετρησης εδω τυπε. αν δεν αρεσε στον νιτρο, ΛΗΞΙΣ.
γιατι με τον νιτρο οι πουτανες χυνουν. ΧΥΝΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :2funny:

ενταξει τοτε δε θα αμφισβητησω ξανα την αγιοτητα του....μεγιστο λαθος ενος κοινου θνητου σα και μενα.....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom