giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
;)ευκαρια παιχτη μου να γραψεις την πρωτη δικη σου...
;)ευκαρια παιχτη μου να γραψεις την πρωτη δικη σου...
ασε μας ρε Αιμιλια...
Ολη η σαβουρα μαζευτηκε Αθηνα, αν και εχω αρχησει να πιστευω οτι την Τζουλιετ την μονοπολουν οι μονοφαγαδες.
Τι εννοείς ότι έχει πρόβλημα καθαριότητας??? βρωμούσε η αναπνοή της? Δεν πλένεται?...Για πόση ώρα με προτείνεις να την τιμήσω? Μισή ή μία?Καλησπέρα , ειναι το πρώτο μου ποστ .
Σχετικά με την τζουλιετ , έγραψα και κριτική σχετικά , όλα καλά , ωραίο κορίτσι , καλό σερβις αλλά έχει θέμα με την καθαριότητα , αυτό τουλ εξέλαβα εγώ απο το μιτινγκ μας (απο την μικρή μου εμπειρία με τα city tours).
Ενημερωτικά μιας και συνεχίζει στον βορρά η κοπελιά .
"Services 2:
Full body sensual massage from head to tip of legs, sophisticated erotic massage (with aroma oil) to achieve or enhance sexual arousal and exclusive technique of leading to complete orgasm without penetration.
Rates:
1 hour 150 euro, 1,5 hour 200 euro (only incall)"
ή κατά το κοινώς λεγόμενο "φραπεδάκι με καλαμάκι"
Ρε πλάκωσαν οι tourομασατζούδες
...and for those that they do not....? you might go earlier....?2 more days in Athens for those who want to meet me on this tour
Gloria - megan duo, ψηνομαι τρελααααααααα. αραγε κανουν παιχνιδι μεταξυ τους η θα περιμενουν στη σειρα???
Αυτό το πρακτορείο από άλλους συναγωνιστές είναι ψεύτικο.Kαλημερα και καλο μας ΣΚ
Τι λέει η LEILA, φενεταο ωραίο μελανουρι:
Τι εννοείς ότι έχει πρόβλημα καθαριότητας??? βρωμούσε η αναπνοή της? Δεν πλένεται?...Για πόση ώρα με προτείνεις να την τιμήσω? Μισή ή μία?
Τσαμπα πραγμα !!!
Είσαι και νέος δεν θα αναγνώρισες κανενός το άρωμα!!εννοώ ότι σχεδόν σίγουρα δεν είχε κάνει ντούζ πρίν και σίγουρα δεν έκανε ντούζ μετά.
άμα είναι να πληρώνουμε 200 euro και να γλυφουμε τα ψωλοχύματα των προηγούμενων αστα να πάνε συνάδελφε.
Κατα τάλλα το κορίτσι είναι οπως στις φοτο και καλό service αυτά