VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Sorry τώρα το είδα το quote Παιχτη .
Η άλλη μιλάμε για μεγάλες Ήττες !!!
παιχτες ξερουμε κατι για αυτο το agency??
Sorry τώρα το είδα το quote Παιχτη .
Η άλλη μιλάμε για μεγάλες Ήττες !!!
Ετσι ;)πρωην γαζελος γιωργη μου!!!νυν γαζελα...του κωλου
Απο πάτο πάντως σκίζει .Ετσι Λουκ?Αυτο το συγκεκριμενο μωρο δεν το εχω γνωρισει, αλλα εχω ψωνισει απο το γραφειο στο Παρισι επανειλημμενως και εκτος απο το φωτοσοπ (10-20%) το βρηκα εγκυρο. Ψαξε Παρισι για κριτικες.
Ναι !!!παιχτες ξερουμε κατι για αυτο το agency??
FAKE PHOTOS!!!Ναι !!!
Οτι αν βρεις έστω και 1 απο αυτές είναι σαν να κέρδισες το Τζόκερ
αφου δεν υπαρχουν καν πιθανοτητες εδωφαντάσου εγώ έχω κερδίσει το Τζόκερ και ακόμη δεν έχω βρει ούτε μια από δαύτες
Και πολυ καλα κανετε.Υπερμουνος και η Juliet... Worths every penny imo!
Τα city tours που εχω παρει ειναι πολυ λιγα και παρα πολυ γνωστα οποτε τι κριτικη να γραψω?Αν παω στη Μιριαμ θα γραψω φιλε μου.ευκαρια παιχτη μου να γραψεις την πρωτη δικη σου...
Που το καταλαβες Παιχτη οτι εχει πολυ κινηση ?Μαγκες πολλη κινηση βλεπω στη Μιριαμ του ζουζανα αλλα μια κριτικη δεν εχετε γραψει...
Μαγκες πολλη κινηση βλεπω στη Μιριαμ του ζουζανα αλλα μια κριτικη δεν εχετε γραψει...
Εδειχνε οτι εχει πολλα ραντεβου και χτες και σημερα...Τι αλλο ειδες?Που το καταλαβες Παιχτη οτι εχει πολυ κινηση ?
Μηπως βλεπεις κατι που δεν βλεπω !!!
Που το εδειχνε ?Εδειχνε οτι εχει πολλα ραντεβου και χτες και σημερα...Τι αλλο ειδες?
"service of taking out clothes" λέει η άλλη. Στέλνω να μάθω αν το "service of taking out shoes" είναι εξτρά.
Μην κάνεις τον κόποφαντάσου εγώ έχω κερδίσει το Τζόκερ και ακόμη δεν έχω βρει ούτε μια από δαύτες