Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (8 μέλη και 151 επισκέπτες)

gonso

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όταν λες Djulia Παιζτη εννοείς την σώματαρα της η την σκυλομουρη της για να καταλαβουμαι και εμείς οι θνητοι τι απο όλα σου αρέσει ·
Τώρα εάν ομίλης  για το σώμα η Djulia είναι πολυ πιο μπροστά , τώρα απο φάτσα  η Jolie είναι πιο γλυκιά και στρογγυλόμουρα απο τις naughty φωτο που έχει και απο την σκύλο μουρά την Djulia .
Απο service να μην πω καλύτερα γιατι είναι η Τρίτη και θα πεις ότι είναι υπερεκτιμημενη .
Εγω θα σου έλεγα να κλείσεις ένα δυόρακι στην Linda  με την Jolie και αφού ακουμπησης την 600αρα να έριξα να μας δείξεις καμμια φωτογραφιουλα να χειροκροτησουμε ολοι μαζι τον επιστήμονα .

Άντε καλο μας ύπνο . Λ

Για αυτή τη Djulia ομιλώ, μέχρι στιγμής μου βγάζει τη μεγαλύτερη κάβλα συνολικά. Γούστα είναι αυτά και η μούρη της δε με χαλάει τόσο. Πιο πολύ είναι σε αυτό που ψάχνω, σώμα προς το πολύ αδύνατο, πανύψηλη με ψηλοτάκουνα, ωραία πόδια και κώλος. Όσο για τη Lauryn, για μένα είναι κοντούλα συν ότι στη συνάντηση μας δεν είχε προσέξει κάποια πράγματα που με φτιάχνουν, όπως ότι δεν ήταν αρωματισμένη καθόλου και χωρίς λοτιόν σώματος. Η επιδερμίδα της δεν ήταν στα καλύτερα της. Μπορείς να της τα επισημάνεις αυτά για να βελτιωθεί κι άλλο.

Εάν προλάβω θα τη δω την Πσολί αλλά για 30 λεπτά (εφόσον κλείνει τόσο). Πάντα 30 κλέινω στην πρώτη για την περίπτωση που δεν πολυγουστάρω ή για την περίπτωση μεταβολής να μη δεσμεύω και το πρακτορείο. Φώτο ευχαρίστως να ανεβάσω φτάνει να μη με χρεώσει.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Το τσάμπα  δεν υπαρχη Παιχτη όταν έχεις να κανείς με την Linda οπότε μάλλον δεν θα σηκωσης φωτο .
Για τα γούστα συμφωνώ ότι διαφέρουν μιας και για μένα η Dzulia πλην σώματος στα υπόλοιπα δεν μου λέει τίποτα .
Τα περι lotion και αυτα τα προσπερναω γιατι δεν ήμουν παρών .
Την καλημέρα μου ;)

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Καλώς σας βρήκα καβλιάρηδες.

Ξέρουμε καμιά λεπτομέρια για Jolie?

To στυλ μου είναι 1,72+, ποδάρες, κωλάρα. Από εμφάνιση Djulia, όχι Lauryn (έχει μεν κάτι το εξωτικό, αλλά....και έχει αποθεωθεί, γούστα είναι αυτά βέβαια)

Λοιπόν, είναι η Jolie κατηγορία Djulia? Mπορεί να βοηθήσει κάποιος? Από εμφάνιση ρωτάω πάντα...
Πολυ κοντα στην πραγματικότητα. Έχει βέβαια πέσει και photoshop στις φωτο. Στα ζυγωματικά κυριως.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αχ βρε αχ9... δεν βαζεις και καμια κριτικη!! να ενημερωθει ο κοσμακης!!!

callgirllover

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες.ξερουμε τιποτα για το σερβις της κυριας jolie?pse η gfr κατασταση?

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Ανέβασα κριτική. Πιο πολύ προς το pse.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Ανέβασα κριτική. Πιο πολύ προς το pse.
Επειδή σου έλεγε Fuck me; Τα PSE παίκτη δεν σε ρωτάνε πως και τι, σε ποιάνουν με τη μία και στήνονται από μόνα τους και όταν φεύγεις δεν θυμάσαι το όνομα σου. Όσο ποιό αργά το θυμηθείς τόσο ποιό PSE η γκόμενα  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σαν τον Ψάλτη σε βιντεοταινία,που φώναζε "τι σου κάνω Κούλα μου".... :2funny: :2funny:

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Επειδή σου έλεγε Fuck me; Τα PSE παίκτη δεν σε ρωτάνε πως και τι, σε ποιάνουν με τη μία και στήνονται από μόνα τους και όταν φεύγεις δεν θυμάσαι το όνομα σου. Όσο ποιό αργά το θυμηθείς τόσο ποιό PSE η γκόμενα  ;)

Για να βάλω ένα μετρο σγκρισης, αρκετά κατώτερη από την paris...Δεν έχω παρει την layryn..

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για να βάλω ένα μετρο σγκρισης, αρκετά κατώτερη από την paris...
Τα είπες όλα παίχτη με λίγες λέξεις!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.1 Η Λίντα το βιολί της.....κανένας σεβασμός στον πελάτη....ο ένας συναντούσε τον άλλο στην πόρτα!!!!
Υ.Γ.2 Όταν έρθουν τέτοια "κομμάτια" ενημερώστε με....μέχρι τότες θα πίνω ούζα..... :sunglasses:

Τις καλημέρες μου!!!!

Συνημμένα

• 2.JPG
    2.JPG
    318,6 KB · Εμφανίσεις: 43

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Και εγω μέσα στα ουζα !!!  :)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Όσο για το PSE για να μην βγει ακριβά το μάθημα ας περάσει ο Παίχτης απο την Tζοβανα στο Κων/πόλεως 80 για να καταλάβει την διάφορα του PSE και του GFE .

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Όσο για το PSE για να μην βγει ακριβά το μάθημα ας περάσει ο Παίχτης απο την Tζοβανα στο Κων/πόλεως 80 για να καταλάβει την διάφορα του PSE και του GFE .
εγω για την Τζοβανα ξερω οτι δινει κωλο... αραγες τα παιρνει και στα μουτρα...?
ουπς... παλι εριξα το επιπεδο...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Αυτή η Goldie X-Companion που 'ρχεται καλό πουταναριό φαίνεται, αλλά οι "Πορνοστάρ" του συγκεκριμένου πρακτορείου δεν πρέπει να λέγονται έτσι, αλλά "Από Δευτέρα Πορνοστάρ" αφού δεν έχουν παίξει ακόμα σε τσόντες, αλλά πρόκειται να το κάνουν.  :uglystupid:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτή η Goldie X-Companion που 'ρχεται καλό πουταναριό φαίνεται, αλλά οι "Πορνοστάρ" του συγκεκριμένου πρακτορείου δεν πρέπει να λέγονται έτσι, αλλά "Από Δευτέρα Πορνοστάρ" αφού δεν έχουν παίξει ακόμα σε τσόντες, αλλά πρόκειται να το κάνουν.  :uglystupid:

Οταν θα περασει ο Χορχε......................θα το μαθει το αθλημα η μικρη!!  :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom