You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ξερω οτι και να σου πω να μην πας θα πας....ξερω οτι και να σου πω πως ειναι θεια μου θα πας να της ανοιξεις λιγα ακομη χιλιοστα την κωλοτρυπα της,ξερω οτι και αν σου πω πως δεν ειναι 25 αλλα 35 και πως ειναι πολυ σπασμενη στην μαπα θα πας,ξερω επισης οτι ακομη και να σου εχω φτιαξει το αγαπημενο σου φαγητο(γαρδουμπα απο μιξη κωλομερίων sheila grant+julia) και να σε εχω καλεσει στο σπιτι για μασα εσυ θα μου πεις οτι σε εχει πιασει η κοιλια σου και εχεις στομαχικες ξινιλες για να με αποφυγεις και να πας....ξερω ομως και κατι αλλο....
[move][size=30pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!! [size=30pt][/move]
Vasos εαν εφτιαχνες το φαγητο λογο τιμης δεν θα πηγαινα .
Αλλα τωρα που δεν εχεις φιλετακια Sheila GRAND να τα φτιαξεις αλα Μαδερα [glow=red,2,300]ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΡΙΟ[/glow][/u].
Επισκέπτης
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.Διαφωνώ και postaro το review μου εντός λίγων δευτερολέπτων....
Συναγωνιστες ΘΑΥΜΑ εγινε ΘΑΥΜΑ!!!!! οι υπολογιστες απεκτησαν προσωπικοτητα και ερωτευονται CT.... η NANSY με τιποτα δεν δεχετε κριτικη κατω του 6!!!!σβηνεται ΑΜΕΣΩΣ!!!!
Fake reviews ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ εδώ, είτε ειναι καλές είτε κακές.
Να πας στα άλλα σου site να τα βάλεις εκεί, ταιριάζουν 100%
Δευτερο ΘΑΥΜΑ!!!! καποιοι κατεχουν το αλαθητο εδω!!!! ειναι πολλα τα λεφτα για τα μπανερ.....αν καποιος συναγωνιστης παει με την εν λογω....αν θελει να δει την κριτικη του.....να βαλει τουλαχιστον....9!!!!!
Έχω αποδείξεις ότι η κριτική η οποία έστειλες αναφέρεται σε meeting που δεν έγινε ποτε...
Βέβαια ΔΕΝ θα τις δημοσιεύσω γιατί ακόμα και με τους "εχθρούς" μου προσπαθώ να κρατάω επίπεδο και εχεμύθια.
Νομίζω φαίνεται αν αφήνουμε και πολύ κακές κριτικές ακόμα και για γκόμενες που διαφημίζονται...ψάξε και θα βρείς πολλές.
Αυτά, πες ότι θέλεις τώρα...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Ψάξε και βρες τις μόνος σου. Δες και στο αρχείο κριτικών city tours. Όλοι μπορούν να τις δουν και όλοι τις έχουν δει. Το θέμα είναι ότι η δική σου κριτκή ήταν fake και τέλος.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Και χωρις να ειμαι υποχρεωμενος να σου αποδειξω τιποτα διαβασε....ο ατζεντης ζηταει ναι η οχι σταθερο τηλ.πραγμα πολυ σπανιο....σε ρωταει ναι η οχι ποση ωρα θελει το ταξι για να ερθει απο το ξεν/χειο...η κοπελλα ειναι απο το μπρνο ναι η οχι;....κανει και αλλες 3 δουλειες οπως τουλαχιστον λεει η ιδια;.....ειναι η βοτκα με πορτοκαλι το ποτο που πινει; εχει η οχι πιερσιγκ με χαντρουλα ναι η οχι; τα ματια της ςιναι πολυ ανοιχτα γκρι και οχι σκουρα οπως φαινονται στις φωτο;....αντε τωρα το κουβαδακι σου .....
Επισκέπτης
Έχω αποδείξεις ότι η κριτική η οποία έστειλες αναφέρεται σε meeting που δεν έγινε ποτε...
Βέβαια ΔΕΝ θα τις δημοσιεύσω γιατί ακόμα και με τους "εχθρούς" μου προσπαθώ να κρατάω επίπεδο και εχεμύθια.
Νομίζω φαίνεται αν αφήνουμε και πολύ κακές κριτικές ακόμα και για γκόμενες που διαφημίζονται...ψάξε και θα βρείς πολλές.
Αυτά, πες ότι θέλεις τώρα...
Aυτό αληθέυει εγώ έγραψα κακή κριτική για την Aμουρ και έχει μπει
Επισκέπτης
ρε SANIM οι χοντρούλες που γλύφονται στο αβαταρ σου ποιές είναι?? Πληρώνω όσο-όσο! Στείλε pm παρακαλώ!!!
Επισκέπτης
Tσύπριες?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
[size=10pt]Nέο Τοur[/size]
www.bourdela.com/content/view/1215/1/]Nina (Slovak Beauties)[/url] Αθήνα από 2/3 μέχρι 9/3
Υπενθυμίζω και τα τρέχοντα tour του ίδιου πρακτορείου...
www.bourdela.com/content/view/1289/1/]Nelly (Slovak Beauties)[/url] Αθήνα από 25/2 μέχρι 29/2
www.bourdela.com/content/view/1354/1/]Alex (Slovak Beauties)[/url] Αθήνα από 25/2 μέχρι 29/2
www.bourdela.com/content/view/1215/1/]Nina (Slovak Beauties)[/url] Αθήνα από 2/3 μέχρι 9/3
Υπενθυμίζω και τα τρέχοντα tour του ίδιου πρακτορείου...
www.bourdela.com/content/view/1289/1/]Nelly (Slovak Beauties)[/url] Αθήνα από 25/2 μέχρι 29/2
www.bourdela.com/content/view/1354/1/]Alex (Slovak Beauties)[/url] Αθήνα από 25/2 μέχρι 29/2
Επισκέπτης
Εβδομαδα αφιερωμενη στα κοριτσια ανω των 30 και 40 κοινος MILF.
Δεν ακουμπαω καμμια κατω των 30 θα ζηταω διαβατηριο πρωτα γιατι οπως λεμε στο χωριο μου η γρια κοτα εχει το ζουμι.
Οσοι πιστοι με ακολουθησουν.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Δεν ακουμπαω καμμια κατω των 30 θα ζηταω διαβατηριο πρωτα γιατι οπως λεμε στο χωριο μου η γρια κοτα εχει το ζουμι.
Οσοι πιστοι με ακολουθησουν.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 621K