Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (8 μέλη και 96 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η αλλιως Cintia Silver.
Αναμενουμαι

ξερω οτι και να σου πω να μην πας θα πας....ξερω οτι και να σου πω πως ειναι θεια μου θα πας να της ανοιξεις λιγα ακομη χιλιοστα την κωλοτρυπα της,ξερω οτι και αν σου πω πως δεν ειναι 25 αλλα 35 και πως ειναι πολυ σπασμενη στην μαπα θα πας,ξερω επισης οτι ακομη και να σου εχω φτιαξει το αγαπημενο σου φαγητο(γαρδουμπα απο μιξη κωλομερίων sheila grant+julia) και να σε εχω καλεσει στο σπιτι για μασα εσυ θα μου πεις οτι σε εχει πιασει η κοιλια σου και εχεις στομαχικες ξινιλες για να με αποφυγεις και να πας....ξερω ομως και κατι αλλο....

[move][size=30pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!! :headbang: :tickedoff: :tickedoff:[size=30pt][/move]

Επισκέπτης
ξερω οτι και να σου πω να μην πας θα πας....ξερω οτι και να σου πω πως ειναι θεια μου θα πας να της ανοιξεις λιγα ακομη χιλιοστα την κωλοτρυπα της,ξερω οτι και αν σου πω πως δεν ειναι 25 αλλα 35 και πως ειναι πολυ σπασμενη στην μαπα θα πας,ξερω επισης οτι ακομη και να σου εχω φτιαξει το αγαπημενο σου φαγητο(γαρδουμπα απο μιξη κωλομερίων sheila grant+julia) και να σε εχω καλεσει στο σπιτι για μασα εσυ θα μου πεις οτι σε εχει πιασει η κοιλια σου και εχεις στομαχικες ξινιλες για να με αποφυγεις και να πας....ξερω ομως και κατι αλλο....

Πολλοι θα πανε φιλε μου οποτε οτι πληροφορια εχουμε καλο θα ηταν να ενημερωνομαστε.Για πες...

[move][size=30pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!! :headbang: :tickedoff: :tickedoff:[size=30pt][/move]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για μενα δεν αξιζει ιδιαιτερα...ειναι πολυ χαμογελαστη και συνεννοησιμη αν και δεν ξερει καλα αγγλικα,ειναι γενικα προσχαρη κλπ...αλλα οπου μπορει αποφευγει καποια πραγματα...πχ DFK,ANAL κλπ....τρελλαινεται για πινελα.....η πιπα της δεν ειναι ιδιαιτερως καλη,δεν ειναι 25 σιγουρα,αλλα πολυ παραπανω εκτος αν εχει γερασει προωρα το δερμα της απο τα solarium που κανει(εξ ου και το μελαψο της λεγαμενης)...Παντως οταν τις βλεπεις απο κοντα τις απομυθοποιεις τελειως!τελικα για μενα no value for money!υπαρχουν πολλα καλυτερα που τα αξιζουν οπως λενε και οι περισσοτεροι εγκυροι συναγωνισται!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπα μπα...φραπεδιάρηδες penetrating τo CT market?

Επισκέπτης
για μενα δεν αξιζει ιδιαιτερα...ειναι πολυ χαμογελαστη και συνεννοησιμη αν και δεν ξερει καλα αγγλικα,ειναι γενικα προσχαρη κλπ...αλλα οπου μπορει αποφευγει καποια πραγματα...πχ DFK,ANAL κλπ....τρελλαινεται για πινελα.....η πιπα της δεν ειναι ιδιαιτερως καλη,δεν ειναι 25 σιγουρα,αλλα πολυ παραπανω εκτος αν εχει γερασει προωρα το δερμα της απο τα solarium που κανει(εξ ου και το μελαψο της λεγαμενης)...Παντως οταν τις βλεπεις απο κοντα τις απομυθοποιεις τελειως!τελικα για μενα no value for money!υπαρχουν πολλα καλυτερα που τα αξιζουν οπως λενε και οι περισσοτεροι εγκυροι συναγωνισται!!

θα συμφωνησω μαζι σου,και εγω προσωπικα δεω τρελενομαι καθολου απλα το ''ξερω και κατι αλλο'' μας τρομαξε λιγο.Γουστα ειναι αυτα.Παντως αρχες μαρτιου ερχονται 2 απο τα καλυτερα σιτυνιμου αθηνα!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το CT το καταλαβαίνεις αγγλικά όμως!  :rockon:

Όλο γκρίνια είστε πια!  :think:

Μήπως δεν γαμάτε καλά? (Αστειεύομαι)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Διαφωνώ και postaro το review μου εντός λίγων δευτερολέπτων....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Συναντηση με Νανσυ προχθες.....εγραψα την αποψη μου(μακρυα και αγαπημενοι) δημοσιευτηκε αμεσως....αλλα φευ...σημερα εξαφανιστηκε!!!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Γενικά το όλο site μου φαίνεται ψιλομούφα...
Οχι ότι ξέρω κάτι ,αλλά γενικά κάτι μου βρωμάει στο site...
Ασε που είδα ολων των κοπελιών τις φωτογραφίες και ένα είναι το συμπέρασμα που έβγαλα
Εχει πέσει πολύ photoshop παιδιααααααααααααααά! Θα πρέπει να έχουν χρυσοπληρωθεί όσοι τις επεξεργάστηκαν!Οχι ότι είναι μπάζα οι κοπέλες αλλά πάρα είναι όμορφες για να είναι τόσο αληθινες...

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ωραία η κριτική του φίλου rozkrotalia!
Η αλήθεια είναι ότι είχα δίλημα για το αν θα τρέξω σε αυτή και περίμενα μια κριτική πρώτα. Δεν γράφει κάτι το τρομέρο αλλά είναι σαφής σε αυτό που θέλει να πει
Δεν ξέρω αυτό το σκυλε που βγάζει με λαυλωνει πάρα πολύ!
Θα πάω και εγώ σίγουρα ξέρωντας κυρίως πως αν αυτή είναι 25 τότε εγώ είμαι ένα υπερανεπτυγμένο παιδί 6 ετών!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γεμίσαμε MILF (δεν ξέρω τον ελληνικό όρο, απολογούμαι). Μέχρι και ο Rob, στον νέο tour, ώπα, περιοδεία που οργανώνει, εκτός του διάσημου ενός MILF (Victoria), στέλνει και για ενίσχυση νέo MILF (Isabel).

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Γεμίσαμε MILF (δεν ξέρω τον ελληνικό όρο, απολογούμαι).
MILF = Mothers I'd Like to Fuck = Μάνες που θα ήθελα να πηδήξω. Δηλαδή μεσήλιξ!

Μέχρι και ο Rob, στον νέο tour, ώπα, περιοδεία που οργανώνει, εκτός του διάσημου ενός MILF (Victoria), στέλνει και για ενίσχυση νέo MILF (Isabel).
Ποιος είναι ο Rob?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αγγλικά ξέρω τι σημαίνει. Τέσπα.

Rob = planetdreams

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Το ξέρω φίλε Yorgo ¨οτι ξέρεις αγγλικα. Πλακίτσα έκανα , ελπίζω να μην το παρεξηγησες...
Εγώ πάντως θα τις έλεγα "ζουμερες 40αρες ή 50αρες"
Thanks για το Rob!
respect

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ελεος ρε παιδιά...
Πλακώσαν και οι 40αρες.....Βλέπε Victoria απο Planetdreams...
Την μια αυτή, την άλλη το παγοθραυστικό Anna (besteuropemodels), για τι μας περάσανε στην Ευρώπη? Για πεινάλες που πηδάμε ότι και ότι...Δεν λέω γούστα είναι αυτά και εκφράζω καθαρά προσωπικές απόψεις και δεν θίγω κανένα...αλλά έλεος!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για sponsors (=χρηματοδότες).

Παρόμοια θέματα