giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Καλησπέρες ;)
Δεν είσαι ο μόνος Alex Παιχτη ;)νομιζω με μπερδευεις παιχτη! εγω δεν σε ξερω καθολου!
καλημερα!
και γω ειχα απορια παντως την προηγουμενη που εβαλες το λινκ την ειχα παρειΡε παιδιά η Polina που είναι Αθήνα τώρα απο GES είναι ίδια με αυτή :
απλά αλλάξανε τις φωτογραφίες ;
Αυτη με το Κατικι στο μουνι ετσι Παιχτη !!και γω ειχα απορια παντως την προηγουμενη που εβαλες το λινκ την ειχα παρει
Γατα εισαι Μητσο !! ;)
Πολλοι Μητσο πολλοι !!! ;)Ξενέρωσα τώρα γιατί με τις νέες φωτό είναι τρελό μουνί...αλλά απο service...
Απορώ αυτό το GES πώς κρατά ακόμα τα 250άρια...δέν έχει πέσει έξω ακόμα ; Άραγε πόσοι μαλάκες υπάρχουν ;
να σε καλα αρχηγε αλλα η σασα εχει μια κριτικη και σε αυτη αναφερεται οτι ειναι gfe ,ντροπαλη κλπ...τωρα δλδ τι ντουο να περιμενω εγω?ενα πεταχτω φιλακι θα ειναι το lesbian show?....γιαυτο πληρωνω γτ απο εμφανιση δεν λενε τπτTσιμπα την Dora Νεο !!!
Τωρα βεβαια 200 θελουν την ωρα η καθε μια αλλα επειδη βλεπουν οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες ζητανε 500 για Duo !!!
χμμ καλη επιλογη...η σειλα δε ηταν ζουζανα?πηρε μεταγραφη?τεσπα δεν εχει σημασια ...Tραβα με 400 στην Sheilla να πνιγεις στα βυζια μεσα και βαλε και μια μαξιλαροθηκη στην Silvia να μην την βλεπεις !!! ;)
παντως δεν ειναι απο ουκρανια,απο belarus ειναι ...τουλαχιστον ετσι ειπεΞενέρωσα τώρα γιατί με τις νέες φωτό είναι τρελό μουνί...αλλά απο service...
Απορώ αυτό το GES πώς κρατά ακόμα τα 250άρια...δέν έχει πέσει έξω ακόμα ; Άραγε πόσοι μαλάκες υπάρχουν ;
νομιζα τι το χ-companion ειναι αλλο πρακτορειο...ο ζουζανας ειναι υποκατηγορια ?ειμαι και ασχετος...Παλι zuzuna ειναι !!
Tσιμπα την Dora Νεο !!!
Τωρα βεβαια 200 θελουν την ωρα η καθε μια αλλα επειδη βλεπουν οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες ζητανε 500 για Duo !!!
παντως δεν ειναι απο ουκρανια,απο belarus ειναι ...τουλαχιστον ετσι ειπε