tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Aν το εκανε 300 με ολα μεσα θα τιγκαριζε .
Αλλα με τα 350 another time !!
Την εχουμε παρει και με 250 ολα μεσα παλιοτερα οποτε ας παει στο καλο και οποιον μαλακα ας πιασει !!!
Με το τσεμπερι ομως την γουσταρω !!!
Ex Avanguard μετα Ex SHI και τωρα μαλλον indi στα Τour και κραταει την Mila πλατη για κανενα Prive !!!
Eδω μονο ψαρια εχει Παιχτη !!!Αναμενουμε τιποτα καλο η' τσαμπα ακονιζουμε..?
Eδω μονο ψαρια εχει Παιχτη !!!
Mε ποια απο ολες τις φιλες ομως ))
..να καλημερίσω, μπας και κουνηθεί το ριμάδι
Kαι να δεις που θα αρχίσουνε να λέμε για ροφούς έχω ένα προαίσθημα
Τι εγινε βαρεθηκε να τα δινει δεξια και αριστερα τα μισα και αποφασισε να τα βαζει ολα στην τσεπη η Ewa !!!
ex , sex .... επαιρνε κατι τσιμπουκια!!!μανουλα ;)
και αλοχαααααα
Γιαυτο δεν θα παρει τιποτα με τετοια τιμη..
Συνάντηση με την Ολγα
Καλό σώμα 2-3 κιλάκια παραπάνω απο τις φώτο ,καλό σέρβις οχτι τέλειο,διεκπεραιωτικό θα έλεγα ;) ηλικία γύρω στα 34 ;)
Χείλια θύμιζαν Εlite-Emily και Αλεξάνδρας.γρ
Υ.Γ. Κριτική δεν γράφω καθότι στην τελευταία που έγραψα δεν ανέβηκε !Οταν το συζήτησα με πμ με τον αντισθενή μου είπε οκ θα ανέβει!
Απο τότε του έχω στείλει πμ και απάντηση δεν έχω πάρει .
Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν ξαναγράφω κριτική!Σόρρυ παίδες αλλά δεν είμαι μαλάκας να κάθομαι να γράφω και να χάνω την ώρα μου ;) Εχω και άλλες δουλείες να κάνω.
Αν σβηστεί το πόστ με σκούπα θα το θεωρήσω προσβλητικό προς το άτομο μου!
Συνάντηση με την Ολγα
Καλό σώμα 2-3 κιλάκια παραπάνω απο τις φώτο ,καλό σέρβις οχτι τέλειο,διεκπεραιωτικό θα έλεγα ;) ηλικία γύρω στα 34 ;)
Χείλια θύμιζαν Εlite-Emily και Αλεξάνδρας.γρ
Υ.Γ. Κριτική δεν γράφω καθότι στην τελευταία που έγραψα δεν ανέβηκε !Οταν το συζήτησα με πμ με τον αντισθενή μου είπε οκ θα ανέβει!
Απο τότε του έχω στείλει πμ και απάντηση δεν έχω πάρει .
Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν ξαναγράφω κριτική!Σόρρυ παίδες αλλά δεν είμαι μαλάκας να κάθομαι να γράφω και να χάνω την ώρα μου ;) Εχω και άλλες δουλείες να κάνω.
Αν σβηστεί το πόστ με σκούπα θα το θεωρήσω προσβλητικό προς το άτομο μου!
Τι εγινε βρε Γιωργη, ειδες εξοφυλλο και ετρεξες!
ρε παρεξηγιάρη στη θέση της είναι η κριτική. ;)
edit: