tapas
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 30
- Πόντοι
- 4.160
Ποιο ειναι το κουριτσι?????μας φτιαξατε πρωι-πρωι!!!!!!!Bαλε λιγο χρωμα Μικρε μην ντρεπεσε !!!
Ποιο ειναι το κουριτσι?????μας φτιαξατε πρωι-πρωι!!!!!!!Bαλε λιγο χρωμα Μικρε μην ντρεπεσε !!!
ποιο ειναι το κοριτσι???Bαλε λιγο χρωμα Μικρε μην ντρεπεσε !!!
μηπως αυτη????Ποιο ειναι το κουριτσι?????μας φτιαξατε πρωι-πρωι!!!!!!!
Δεν νομιζω δεν λεει anal+100 μαλλον την θελουν για την παρτη τους γι αυτο δεν υπαρχει link
Ωραιο πραγμα η Φεγγαραδα Μικρε!!!Και έκανε και ωραία "φεγγαράδα" Δάσκαλε, παρά τα 1-2 περιττά κιλά στα μπουτάκια!!!!
Δεν νομιζω δεν λεει anal+100 μαλλον την θελουν για την παρτη τους γι αυτο δεν υπαρχει link
Πράγματι κάτι δε πάει καλά εδώ ;-)
Παρεπιπτόντως, το δίνει και incall αλλά δε δίνει διεύθυνση... κάπου διάβασα για Μιχαλακοπούλου. Κάποια πρόσθετη πληροφορία; (με 4000+ σελίδες εδώ κάπως δύσκολο) Οι χώροι οκ? Σου παρουσιάζουν τις κοπέλες όταν πας ή πρέπει να ξέρεις πια ζητάς;
Ωραιο πραγμα η Φεγγαραδα Μικρε!!!
ποιο ειναι το κοριτσι???
Ερώτηση: Είναι κανένας από εσάς τους παλιούς από την Θήβα;
Έτσι είναι......
Τώρα στην τελευταία που πήγα έκανα 1 βδομάδα προετοιμασία αλλιώς δεν γλίτωνα από τα νύχια της!!!!
Σκέτος "τίγρης" η ρουφιάνα σε όλα της!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images2/84203212731543483541.jpg[/img[/URL]]
Και συνάμα "καρχαρίας" για τα γούστα μου.....να γαμιέται μόνη της( την περισσότερη ώρα αισθανόμουν ότι απλώς ήμουν το "αντικείμενο"), να χύνει και να ξέρει και τι λέει το ρολόϊ συγχρόνως!!!!
Απαπαπαπαπαπαπα....δεν ξαναπερνάω μέχρι να φύγει, διότι θα με βάλουν φυλάκη με δαύτη!!!!
[/quote]
Παρατήρηση
αφού πόσταρες ανοιχτά βάλε link γιατί αλλιώς θεωρείται "θέατρο" και τιμωρείται
Πρόσεξε μην υπονοείς άσχημα πράγματα για αυτήν την έχει πάρει πάρει υπό την προστασία της η γνωστή Πολωνογιαγιά. Και όχι τίποτα άλλο.. ποιος την ακούει, τούμπανο θα μας τα κάνει και μετά άντε να γαμ..σεις.
AπάντησηΠαρατήρηση
αφού πόσταρες ανοιχτά βάλε link γιατί αλλιώς θεωρείται "θέατρο" και τιμωρείται
Πρόσεξε μην υπονοείς άσχημα πράγματα για αυτήν την έχει πάρει πάρει υπό την προστασία της η γνωστή Πολωνογιαγιά. Και όχι τίποτα άλλο.. ποιος την ακούει, τούμπανο θα μας τα κάνει και μετά άντε να γαμ..σεις.
εδώ φιλαράκο είναι νήμα ενημέρωσης και αν δεν ενημερώνεις ούτε διαφημίζεις τότε τι κάνεις ?Aπάντηση
Ναι πόσταρα ανοιχτά, αλλά δεν θα κάνω μάγκες ούτε τους μανατζαρέους της ούτε τους "παρατηρητές" του θρεντ!!!!
Εφαρμόζω άλλη τακτική πλέον και σε όποιον αρέσει.....και η κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι είναι και την δέχομαι αδιαμαρτύρητα!!!
Ξέρω ότι σηκώνει συζήτηση αυτό, αλλά έχω πάρει τις αποφάσεις μου, όπως άλλοι έχουν πάρει τις δικές τους, χωρίς να ρωτάνε.....
Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να ενημερώνω χωρίς να διαφημίζω!!!!εδώ φιλαράκο είναι νήμα ενημέρωσης και αν δεν ενημερώνεις ούτε διαφημίζεις τότε τι κάνεις ?
...φιγούρα πως γαμάς? αν είναι πες το ανοικτά, θες να σου κάτσουμε ?
καλα κανεις...πολλοι οντος δε συνεισφερουν...και αν πω για μενα απεχω καπως αλλα κι αν βρω χρονο συνανταω κοπελες σιγουρακια που εχουν λεχθει ηδη πολλα για αυτες..Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να ενημερώνω χωρίς να διαφημίζω!!!!
Αν είναι λάθος ο τρόπος, θα ψάξω να βρω άλλον....
Αλλά μέχρι τώρα νιώθω ότι το έκανα λάθος!!!
Παραδέχομαι το λάθος μου(εσείς μην παραδέχεστε τίποτα ή να μην σας ενδιαφέρει κιόλας, απλώς καύλες είναι αυτές και το σέβομαι) και είμαι όλος αυτιά!!!!
Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να ενημερώνω χωρίς να διαφημίζω!!!!
Αν είναι λάθος ο τρόπος, θα ψάξω να βρω άλλον....
Αλλά μέχρι τώρα νιώθω ότι το έκανα λάθος!!!
Παραδέχομαι το λάθος μου(εσείς μην παραδέχεστε τίποτα ή να μην σας ενδιαφέρει κιόλας, απλώς καύλες είναι αυτές και το σέβομαι) και είμαι όλος αυτιά!!!!