tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ρε αδελφι πες και δυο κουβεντες για τις ωραιες στιγμες που ειχες με την Kira !!
Ρε αδελφι πες και δυο κουβεντες για τις ωραιες στιγμες που ειχες με την Kira !!
Kαι αγελαστη !!!αγέραστη ρε η πουτάνα ....
Ποιο μουφα δεν γινετε! Εκανα το κασκαντεριλικι μου χθες (γαμω την βυζολαγνεια....) κ εφαγα την κρυαδα.Η Σαντρα καμια σχεση με τις φωτο κ την Λετονια (ουκρανη ειναι) γρι αγγλικα (ουτε yes no ρε φουστη μου) μονο Γερμανικα.Η αλλη ψιλοφερνει στις φωτο κι αυτη ουκρανη.Εγω εκλεισα Σαντρα εκατσα δεν ξερω γιατι... κ τελικα βγηκε ενα μετριο amateur gfe.Μούφα οι κυρίες???
Ποιο μουφα δεν γινετε! Εκανα το κασκαντεριλικι μου χθες (γαμω την βυζολαγνεια....) κ εφαγα την κρυαδα.Η Σαντρα καμια σχεση με τις φωτο κ την Λετονια (ουκρανη ειναι) γρι αγγλικα (ουτε yes no ρε φουστη μου) μονο Γερμανικα.Η αλλη ψιλοφερνει στις φωτο κι αυτη ουκρανη.Εγω εκλεισα Σαντρα εκατσα δεν ξερω γιατι... κ τελικα βγηκε ενα μετριο amateur gfe.
Αυτα φιλοι μου κ προσοχη στους βυζολαγνους μην παρασυρθουν απο τις φωτο μακρια...
Θα ανεβασω κ κριτικη αργοτερα.
Ποιο μουφα δεν γινετε! Εκανα το κασκαντεριλικι μου χθες (γαμω την βυζολαγνεια....) κ εφαγα την κρυαδα.Η Σαντρα καμια σχεση με τις φωτο κ την Λετονια (ουκρανη ειναι) γρι αγγλικα (ουτε yes no ρε φουστη μου) μονο Γερμανικα.Η αλλη ψιλοφερνει στις φωτο κι αυτη ουκρανη.Εγω εκλεισα Σαντρα εκατσα δεν ξερω γιατι... κ τελικα βγηκε ενα μετριο amateur gfe.
Αυτα φιλοι μου κ προσοχη στους βυζολαγνους μην παρασυρθουν απο τις φωτο μακρια...
Θα ανεβασω κ κριτικη αργοτερα.
Αυτοι δεν ειναι ρε διπλογιωργη που λενε οτι ειμαστε με το πελατη και οχι με τα κοριτσια?Ε,οριστε λοιπον κανουν για μας οτι μπορουν :S
Φίλε, χωρίς παρεξήγηση, έκανα ερώτηση και αν κάποιος ήξερε,απαντούσε.Δεν χρειάζεται να απαντάς και για πράγματα πουΡε αδελφι πες και δυο κουβεντες για τις ωραιες στιγμες που ειχες με την Kira !!
Ανεβασε τις τιμες η Αγγελικη! Το κουλουρι κοστιζει τωρα!
Τουλαχιστον τωρα το προσεχει..../???? Γιατι πριν κατι χρονια ειχαμε "απροοπτα" ....Ανεβασε τις τιμες η Αγγελικη! Το κουλουρι κοστιζει τωρα!
Τουλαχιστον τωρα το προσεχει..../???? Γιατι πριν κατι χρονια ειχαμε "απροοπτα" ....
Μετα απο τοσα χρονια που το δινει θα'χει γινει πηγαδι Τωρα αν αξιζει το πηγαδι 100,τι να πωΑνεβασε τις τιμες η Αγγελικη! Το κουλουρι κοστιζει τωρα!