Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (12 μέλη και 112 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως, όταν την είδα...είπα wow!

Όταν άκουσα την φωνή της όμως με έπιασαν τα γέλια και είπα...γειαααααααααα!

Τελικα δεν έφυγα και διαπίστωσα ότι όντως τα Moncler κάνουν καλή δουλειά στο ψύχος.

:grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Συνάδελφε, μήπως δε μιλάμε για την ίδια;  :think:
Βλέπεις τα Ουράλια είναι...οροσειρά! Και μπερδεύτηκε το πράμα! GES η RGFM? Ιδού η απορία!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Αστον τον άνθρωπο,ρε τρομοκράτη!  :grin:
Πληρώνω...για να θαυμάσω! Κακό 'ναι δηλαδή;

Πάω για ύπνο γιατ' ήρθες ξαναμμένος μου φαίνεται και θα με κάνεις Ηρώδη! Βρέφος!  :-*

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πληρώνω...για να θαυμάσω! Κακό 'ναι δηλαδή;

Πάω για ύπνο γιατ' ήρθες ξαναμμένος μου φαίνεται και θα με κάνεις Ηρώδη! Βρέφος!  :-*
Όχι βρε φτερούγα μου, αλλά για εμένα καλό είναι να ξέρω ποιος....θαυμάζει!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ευτυχώς που το είπες και το μάθαμε και εμείς παίχτη!!!! ;)
Να ξέρουμε όταν προτείνεις, τι να περιμένουμε!!!! :grin: :grin: :grin:

Γιατι τον αποπερνεις τον παιχτη βρε Γεοπα??? Μηπως εχεις κανει καλυτερες προτασεις???  :s&m_1:

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ευτυχώς που το είπες και το μάθαμε και εμείς παίχτη!!!! ;)
Να ξέρουμε όταν προτείνεις, τι να περιμένουμε!!!! :grin: :grin: :grin:
Διαφωνείς με το σκεπτικό μου?Τα 2/3 των CT είναι Ρωμά,μέτριες απο εμφάνιση που μπορείς άνετα να τις βρεις στο στριπτιτζάδικο της γειτονιάς.Όσο για την "τεχνική" στο άθλημα,δε χρειάζεται να ναι CT για να το κατέχει.Προσωπικά με γκόμενες έχω μείνει άφωνος πολλές φορές γιατί δεν τους το'χα.Δηλαδή αν βρεις μια φοιτήτρια πάνω στα ντουζένια της νομίζεις θα περάσεις άσχημα?

Ξαναλέω ότι για ένα CT το παν είναι η εμφάνιση,να "φας" κάτι που δεν έχεις "ξαναφάει" ,πόσες φορές έχετε δει κάποια 2μετρη σ ενα μπαρ,κλαμπ,μπουζουκια κτλ και σας (μας) τρέξαν τα σάλια? Αντίστοιχη λοιπόν πρέπει να'ναι κι ένα CT που σέβεται τον ευατό του.
Τώρα κάτι σκυλόφατσες :)1,62 ύψος , με τέρμα σιλικόνη στα χείλη,με υφάκι που το μόνο τους προσόν είναι το Deepthroat για μένα δεν είναι CT.

Με λίγα λόγια άλλο να τρως φιλέτο κι άλλο τηγανιτά ωά .   :P

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνείς με το σκεπτικό μου?Τα 2/3 των CT είναι Ρωμά,μέτριες απο εμφάνιση που μπορείς άνετα να τις βρεις στο στριπτιτζάδικο της γειτονιάς.Όσο για την "τεχνική" στο άθλημα,δε χρειάζεται να ναι CT για να το κατέχει.Προσωπικά με γκόμενες έχω μείνει άφωνος πολλές φορές γιατί δεν τους το'χα.Δηλαδή αν βρεις μια φοιτήτρια πάνω στα ντουζένια της νομίζεις θα περάσεις άσχημα?

Ξαναλέω ότι για ένα CT το παν είναι η εμφάνιση,να "φας" κάτι που δεν έχεις "ξαναφάει" ,πόσες φορές έχετε δει κάποια 2μετρη σ ενα μπαρ,κλαμπ,μπουζουκια κτλ και σας (μας) τρέξαν τα σάλια? Αντίστοιχη λοιπόν πρέπει να'ναι κι ένα CT που σέβεται τον ευατό του.
Τώρα κάτι σκυλόφατσες :)1,62 ύψος , με τέρμα σιλικόνη στα χείλη,με υφάκι που το μόνο τους προσόν είναι το Deepthroat για μένα δεν είναι CT.

Με λίγα λόγια άλλο να τρως φιλέτο κι άλλο τηγανιτά ωά .   :P

σωστός !!! πες τααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ok και εγω μαζι σου Γατονι.
Αλλα ετσι για το ημερολογιο απλο παραδειγμα για να μην ειμαστε απολυτοι .

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/56127252731382625048.jpg[/img[/URL]]

1,60 και σου πεταγε τα πεταλα εξω .

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/01032881502618178739.jpg[/img[/URL]]

1,81 και πεταγες τα λεφτα σου .

Οπως την βρισκει ο καθενας και οτι κανει κεφι εγω θα ελεγα καλυτερα .
Τωρα τα των κριτικων τα ξερουμε οποτε στα παπαρια μας .

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Το τι θα επρεπε να ειναι τα CT ναι θα επρεπε να ειναι και Μουναρες οπως λες και με service για να περνουν αυτα που περνουν.
Τωρα βολευτητε με αυτα που ερχονται σκουπιδια και μη και χεστε την κουβεντα γιατι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα .

Την Καλημερα μου .

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Οκ νομίζω το καλύψαμε το θέμα .  :) Δε γενικέυω σε καμμιά περίπτωση,απλά είναι τι θέλει ο καθένας.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
καλημέρες , παλλικάρια μου το στειλε ένα φιλαράκι , το ποσό λίγο τσιμπιμένο?? για τρίκαλα?
:rolleyes:

:tooth: :tooth:

εντιτ. για να λέτε τα αφμ σας :s&m_1:

Συνημμένα

• 1A900348.jpg
    1A900348.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 21

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Το τι θα επρεπε να ειναι τα CT, ναι, θα επρεπε να ειναι και Μουναρες, οπως λες, και με service, για να παίρνουν αυτα που παίρνουν.
Τωρα βολευτητε με αυτα που ερχονται, σκουπιδια και μη, και χεστε την κουβεντα, γιατ' ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα .

Την Καλημερα μου .
Καλημέρα! Εμείς περνάμε απ' τα κρεβάτια τους κι αυτές παίρνουν τα ωραία μας λεφτά!
Ολα σου καλά ρε Πρόεδρε, αλλά της Ορθογραφίας... της πετάς τα μάτια όξω, αδελφέ μου!  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Το τι θα επρεπε να ειναι τα CT ναι θα επρεπε να ειναι και Μουναρες οπως λες και με service για να περνουν αυτα που περνουν.
Τωρα βολευτητε με αυτα που ερχονται σκουπιδια και μη και χεστε την κουβεντα γιατι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα .

Την Καλημερα μου .

Ακριβώς  :thumbsup: :cool2:

Την Καλησπέρα μου!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Καλημέρα! Εμείς περνάμε απ' τα κρεβάτια τους κι αυτές παίρνουν τα ωραία μας λεφτά!
Ολα σου καλά ρε Πρόεδρε, αλλά της Ορθογραφίας... της πετάς τα μάτια όξω, αδελφέ μου!  :grin:
Σαλτα στην Θαλασσα ρε Καθαρευουσιανε . :grin: :grin: :grin:

16aris

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
15
Πόντοι
10
Ok και εγω μαζι σου Γατονι.
Αλλα ετσι για το ημερολογιο απλο παραδειγμα για να μην ειμαστε απολυτοι .

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/56127252731382625048.jpg[/img[/URL]]

1,60 και σου πεταγε τα πεταλα εξω .

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/01032881502618178739.jpg[/img[/URL]]

1,81 και πεταγες τα λεφτα σου .

Οπως την βρισκει ο καθενας και οτι κανει κεφι εγω θα ελεγα καλυτερα .
Τωρα τα των κριτικων τα ξερουμε οποτε στα παπαρια μας .

[/quote]

Ψηφίζω 1,60

Koltsidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
21
Πόντοι
0
Για να τα λεμε και ολα ομως, το βυζι του 1.81 μετα απο τοσα χρονια ακομη το θυμαμαι ως το απολυτο...
Και δεν ειμαι βυζολατρης

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom