You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (12 μέλη και 112 επισκέπτες)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Ευτυχώς που το είπες και το μάθαμε και εμείς παίχτη!!!! ;)Απλά σου λέω το σκεπτικό μου ;)
Να ξέρουμε όταν προτείνεις, τι να περιμένουμε!!!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Όχι βρε φτερούγα μου, αλλά για εμένα καλό είναι να ξέρω ποιος....θαυμάζει!!!!Πληρώνω...για να θαυμάσω! Κακό 'ναι δηλαδή;
Πάω για ύπνο γιατ' ήρθες ξαναμμένος μου φαίνεται και θα με κάνεις Ηρώδη! Βρέφος! :-*
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ευτυχώς που το είπες και το μάθαμε και εμείς παίχτη!!!! ;)
Γιατι τον αποπερνεις τον παιχτη βρε Γεοπα??? Μηπως εχεις κανει καλυτερες προτασεις???
gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Διαφωνείς με το σκεπτικό μου?Τα 2/3 των CT είναι Ρωμά,μέτριες απο εμφάνιση που μπορείς άνετα να τις βρεις στο στριπτιτζάδικο της γειτονιάς.Όσο για την "τεχνική" στο άθλημα,δε χρειάζεται να ναι CT για να το κατέχει.Προσωπικά με γκόμενες έχω μείνει άφωνος πολλές φορές γιατί δεν τους το'χα.Δηλαδή αν βρεις μια φοιτήτρια πάνω στα ντουζένια της νομίζεις θα περάσεις άσχημα?Ευτυχώς που το είπες και το μάθαμε και εμείς παίχτη!!!! ;)
Ξαναλέω ότι για ένα CT το παν είναι η εμφάνιση,να "φας" κάτι που δεν έχεις "ξαναφάει" ,πόσες φορές έχετε δει κάποια 2μετρη σ ενα μπαρ,κλαμπ,μπουζουκια κτλ και σας (μας) τρέξαν τα σάλια? Αντίστοιχη λοιπόν πρέπει να'ναι κι ένα CT που σέβεται τον ευατό του.
Τώρα κάτι σκυλόφατσες 1,62 ύψος , με τέρμα σιλικόνη στα χείλη,με υφάκι που το μόνο τους προσόν είναι το Deepthroat για μένα δεν είναι CT.
Με λίγα λόγια άλλο να τρως φιλέτο κι άλλο τηγανιτά ωά .
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Διαφωνείς με το σκεπτικό μου?Τα 2/3 των CT είναι Ρωμά,μέτριες απο εμφάνιση που μπορείς άνετα να τις βρεις στο στριπτιτζάδικο της γειτονιάς.Όσο για την "τεχνική" στο άθλημα,δε χρειάζεται να ναι CT για να το κατέχει.Προσωπικά με γκόμενες έχω μείνει άφωνος πολλές φορές γιατί δεν τους το'χα.Δηλαδή αν βρεις μια φοιτήτρια πάνω στα ντουζένια της νομίζεις θα περάσεις άσχημα?
Ξαναλέω ότι για ένα CT το παν είναι η εμφάνιση,να "φας" κάτι που δεν έχεις "ξαναφάει" ,πόσες φορές έχετε δει κάποια 2μετρη σ ενα μπαρ,κλαμπ,μπουζουκια κτλ και σας (μας) τρέξαν τα σάλια? Αντίστοιχη λοιπόν πρέπει να'ναι κι ένα CT που σέβεται τον ευατό του.
Τώρα κάτι σκυλόφατσες 1,62 ύψος , με τέρμα σιλικόνη στα χείλη,με υφάκι που το μόνο τους προσόν είναι το Deepthroat για μένα δεν είναι CT.
Με λίγα λόγια άλλο να τρως φιλέτο κι άλλο τηγανιτά ωά .
σωστός !!! πες τααααααα
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Ok και εγω μαζι σου Γατονι.
Αλλα ετσι για το ημερολογιο απλο παραδειγμα για να μην ειμαστε απολυτοι .
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/56127252731382625048.jpg[/img[/URL]]
1,60 και σου πεταγε τα πεταλα εξω .
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/01032881502618178739.jpg[/img[/URL]]
1,81 και πεταγες τα λεφτα σου .
Οπως την βρισκει ο καθενας και οτι κανει κεφι εγω θα ελεγα καλυτερα .
Τωρα τα των κριτικων τα ξερουμε οποτε στα παπαρια μας .
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/56127252731382625048.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/01032881502618178739.jpg[/img[/URL]]
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Το τι θα επρεπε να ειναι τα CT ναι θα επρεπε να ειναι και Μουναρες οπως λες και με service για να περνουν αυτα που περνουν.
Τωρα βολευτητε με αυτα που ερχονται σκουπιδια και μη και χεστε την κουβεντα γιατι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα .
Την Καλημερα μου .
Τωρα βολευτητε με αυτα που ερχονται σκουπιδια και μη και χεστε την κουβεντα γιατι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα .
Την Καλημερα μου .
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα! Εμείς περνάμε απ' τα κρεβάτια τους κι αυτές παίρνουν τα ωραία μας λεφτά!Το τι θα επρεπε να ειναι τα CT, ναι, θα επρεπε να ειναι και Μουναρες, οπως λες, και με service, για να παίρνουν αυτα που παίρνουν.
Τωρα βολευτητε με αυτα που ερχονται, σκουπιδια και μη, και χεστε την κουβεντα, γιατ' ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα .
Την Καλημερα μου .
Ολα σου καλά ρε Πρόεδρε, αλλά της Ορθογραφίας... της πετάς τα μάτια όξω, αδελφέ μου!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αυτο το μινιον σκουπιδακι μηπως το δοκιμασε κανεις?
γιατι φαινεται καλη μουνιτσα... παρ'ολο που δεν δινει κωλο...
γιατι φαινεται καλη μουνιτσα... παρ'ολο που δεν δινει κωλο...
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Συνάδελφε, μήπως δε μιλάμε για την ίδια;
Βλέπεις τα Ουράλια είναι...οροσειρά! Και μπερδεύτηκε το πράμα! GES η RGFM? Ιδού η απορία!
Το ξεδιαλύναμε?
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Το τι θα επρεπε να ειναι τα CT ναι θα επρεπε να ειναι και Μουναρες οπως λες και με service για να περνουν αυτα που περνουν.
Την Καλημερα μου .
Ακριβώς
Την Καλησπέρα μου!!!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
καλημέρες , παλλικάρια μου το στειλε ένα φιλαράκι , το ποσό λίγο τσιμπιμένο?? για τρίκαλα?
εντιτ. για να λέτε τα αφμ σας
ΕΛΙΩΣΑ ρε loytsos!!!
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Σαλτα στην Θαλασσα ρε Καθαρευουσιανε .Καλημέρα! Εμείς περνάμε απ' τα κρεβάτια τους κι αυτές παίρνουν τα ωραία μας λεφτά!
Ολα σου καλά ρε Πρόεδρε, αλλά της Ορθογραφίας... της πετάς τα μάτια όξω, αδελφέ μου!
Ok και εγω μαζι σου Γατονι.
[/quote]
Ψηφίζω 1,60
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K