συμφονω σε ο,τι λες(περι σταθερης πελατειας) αλλα για τα fake bookings διατηρω την αποψη μου διοτι εχω και γνωση καλη λογω πειρας...μην αμφισβητεις,ξερω τι λεω...ισως δεν γινεται με την συγκεκριμενη αλλα γενικως γινεται και απο αυτο το γραφειο.Τα bookings στο x-companion δεν είναι fake. Αν ήταν έτσι τότε, όλες οι κοπέλες θα έπρεπε να εμφανίζουν περίπου την ίδια ζήτηση. Δεν είναι όμως έτσι. Σύγκρινε τα bookings της διπλανης για παραδειγμα. Επίσης το σύστημα κράτησης είναι ηλεκτρονικό. Δεν έχει νόημα να μην εμφανίζουν τα πραγματικά διαθέσιμα κενά, διότι αλλιώς θα έχαναν τον πελάτη που θα ενδιαφεροταν για το διάστημα που εφμφανίζουν σαν fake booking.
Ο λόγος που πιστεύω δεν βρίσκεις κριτικές για τη συγκεκριμένη είναι πως (ανεξάρτητα το τί έχεις ακούσει ή όχι) έχει δημιουργήσει ένα σταθερό κύκλο πελατων που με την ζήτηση που εμφανίζει δεν έχουν λόγο να γράψουν καλές κριτικές διότι δε θα βρήσκουν θέση οι ίδιοι. Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει την συγκεκριμένη οπότε δεν έχω άποψη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (12 μέλη και 112 επισκέπτες)
δεν ειπα οτι ολα ειναι φεικ...διαβασε τι λεω,απλα οτι βαζουμε και μερικα κοκκιναδια για διαφημηση.Αυτο ειπα...και μην πεσετε να με φατε..δεν κατηγορησα κανενα γραφειο και καμια κοπελα,ουτως η αλλως δεν μιλαω πολλυ πλεον,απλα παρατηρω,και εχω αποψη λογω γνωσης ;)Τα bookings στο x-companion δεν είναι fake. Αν ήταν έτσι τότε, όλες οι κοπέλες θα έπρεπε να εμφανίζουν περίπου την ίδια ζήτηση. Δεν είναι όμως έτσι. Σύγκρινε τα bookings της διπλανης για παραδειγμα. Επίσης το σύστημα κράτησης είναι ηλεκτρονικό. Δεν έχει νόημα να μην εμφανίζουν τα πραγματικά διαθέσιμα κενά, διότι αλλιώς θα έχαναν τον πελάτη που θα ενδιαφεροταν για το διάστημα που εφμφανίζουν σαν fake booking.
Ο λόγος που πιστεύω δεν βρίσκεις κριτικές για τη συγκεκριμένη είναι πως (ανεξάρτητα το τί έχεις ακούσει ή όχι) έχει δημιουργήσει ένα σταθερό κύκλο πελατων που με την ζήτηση που εμφανίζει δεν έχουν λόγο να γράψουν καλές κριτικές διότι δε θα βρήσκουν θέση οι ίδιοι. Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει την συγκεκριμένη οπότε δεν έχω άποψη.
gpd
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 331
- Like
- 26.214
- Πόντοι
- 34.717
δεν ειπα οτι ολα ειναι φεικ...διαβασε τι λεω,απλα οτι βαζουμε και μερικα κοκκιναδια για διαφημηση.Αυτο ειπα...και μην πεσετε να με φατε..δεν κατηγορησα κανενα γραφειο και καμια κοπελα,ουτως η αλλως δεν μιλαω πολλυ πλεον,απλα παρατηρω,και εχω αποψη λογω γνωσης ;)
Προς όλους:
Έχει δίκιο ο Έκτορας. Στα 2 real από 2 ώρες και πάνω, γεμίζει με fake και αφήνει μικρά κενά, δημιουργώντας τεχνητή έλλειψη και ευνοώντας τα ραντεβού 1 ώρας που συμφέρουν
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Ι agree !!! ;)Τα bookings στο x-companion δεν είναι fake. Αν ήταν έτσι τότε, όλες οι κοπέλες θα έπρεπε να εμφανίζουν περίπου την ίδια ζήτηση. Δεν είναι όμως έτσι. Σύγκρινε τα bookings της διπλανης για παραδειγμα. Επίσης το σύστημα κράτησης είναι ηλεκτρονικό. Δεν έχει νόημα να μην εμφανίζουν τα πραγματικά διαθέσιμα κενά, διότι αλλιώς θα έχαναν τον πελάτη που θα ενδιαφεροταν για το διάστημα που εφμφανίζουν σαν fake booking.
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Mια χαρα Ψυγειοκαταψυχτης ειναι ρε Παιχτη .Κλαίω με το όνομα του αρχείου (gia gatonia mono) . Θενκς ρε μαν!!!! Εχει λίγα παχάκια ή μου φαίνεται?
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/06061285681753475847.jpg[/img[/URL]]
Τους μεγαλους διπορτους τους General Electric !!! ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Μ'αρεσει πολυ η υπογραφη σου.Απλός και ουσιαστικος
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν
;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
το πολεμικό ανταποκριτή λές?
NΑΙ ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
gia να την τσιμπολόγισε το<μωρό> πρέπει να είναι <εντός> προδιαγραφών
Ακριβώς
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Mια χαρα Ψυγειοκαταψυχτης ειναι ρε Παιχτη .
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/06061285681753475847.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Οταν σας ελεγα για τα πιασηματακια δεν με πιστευατε. Τωρα για ψυκτικα θα ελεγα παρτε μαζι μια σομπα!! :2funny: :2funny:
gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Mια χαρα Ψυγειοκαταψυχτης ειναι ρε Παιχτη .
[/quote]
Ρε baby μπορεί να ναι καταψύκτης όπως λες αλλά είναι εντυπωσιακή.Για την εμπειρία και μόνο αξίζει.Και να σου πω και κάτι άλλο? Η πλειψοψηφία των CT που ερχονταί στην Ελλάδα,κάνουν μπαμ ότι είναι της φυλής των Ρωμά.Και να δίνεις 400άρες για Ρωμά δεν αξίζει με την καμμία. Τουλάχιστον ας είναι απο εμφάνιση σα την Kim κι απο κει και πέρα αν το ξέρει το "τόπι" είναι άλλο θέμα. :tits2:
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Μου επιτρέπετε & μένα μιά κουβέντα που μάλλον τό 'χω κάνει...πάνω από δεκατέσσερις!...τρομάρα μου!Και γιατι μου τα λες ρε Γατονι λες και δεν την ξερω ?
Οκ μαζι σου αφου την κανεις κεφι τραβα και δεστην .
Και εγω το εχω κανει και οχι μονο μια φορα αλλα τρεις και τεσσερις !!!
Πριν από τρία χρόνια είχε για τα γούστα μου με διαφορά το καλύτερο κορμί! H δουλειά δεν της έλειψε ποτέ με συνέπεια να κλατάρει μετά την 3η μέρα. Οι επιδόσεις της όταν έχει τα κέφια της, παλεύουν για τη ...βάση! Την τελευταία και φυσικά χειρότερη φορά -πριν κάνα χρόνο στη μοναδική της επίσκεψη στη Σαλονίκη- δε μπόρεσα να της τη χαρίσω!
Πάντως είναι ψυχούλα η D.! Kαλό κορίτσι & καθόλου ψηλομύτα! Αυτά...
"....πάνω από δεκατέσσερις" :o :o :o :o ουτε γκομενα να την ειχες βρε παιχτη!
και μετα στελνεις εμενα να κανω τον κασκαντερ στα βουνα! ;)
και μετα στελνεις εμενα να κανω τον κασκαντερ στα βουνα! ;)
Μου επιτρέπετε & μένα μιά κουβέντα που μάλλον τό 'χω κάνει...πάνω από δεκατέσσερις!...τρομάρα μου!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Μου επιτρέπετε & μένα μιά κουβέντα που μάλλον τό 'χω κάνει...πάνω από δεκατέσσερις!...τρομάρα μου!
:o :o
Φτερούγα μου δεν την βαρέθηκες 14 φορές?
Πάντως όντως είναι ψυχούλα ;)
Τιποτα δεν ειναι δυσκολο ή αδυνατο για καποιον αν δεν χρειαζεται να το κανει μονος του!
Δεν πήγες για ορειβασία και μείναμε με την απορία!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K