ακομα δεν πατησε το ποδι της αυτη, επεσε το 1ο fake review
Στην αρχή του τουρ το χρειάζεται, για να τσιμπήσουν μερικοί. Στο τέλος δεν της προσφέρει τίποτα
ακομα δεν πατησε το ποδι της αυτη, επεσε το 1ο fake review
Όρμα Λατίνε ;)
Κρανίδη, άμα σου περάσει η κρυάδα, πες μας αν θέλεις το παράπτωμα της συμπαθούς -στην όψη- μικράς τι θα με φάει η περιέργεια!
Λογικό κι αναμενόμενο!Μα όλα να τα μάθεις...!!!
Αφού από προχθές δεν έχει βάλει κώλο κάτω η μικρή, λογικό δεν είναι σε κάποιον να γίνει η μαλακία?
Αν είναι αληθινό αυτό τότε μιλάμε ότι δεν θα προλαβαίνει η τύπισσα να στρως-καν το κρεβάτι της!!!!
Αλλά μόνο outcall έτσι?
Τις καλημέρες μου!!!!
Και η φιλεναδα της ομως δεν παει πισω Μικρε !!!Αν είναι αληθινό αυτό τότε μιλάμε ότι δεν θα προλαβαίνει η τύπισσα να στρως-καν το κρεβάτι της!!!!
Αλλά μόνο outcall έτσι?
Τις καλημέρες μου!!!!
αυτο ειναι σιγουρα fake... Katie Fey...Και η φιλεναδα της ομως δεν παει πισω Μικρε !!!
Κρανίδη, άμα σου περάσει η κρυάδα, πες μας αν θέλεις το παράπτωμα της συμπαθούς -στην όψη- μικράς τι θα με φάει η περιέργεια!
Ενώ αυτό που πόσταρα εγώ δεν είναι?αυτο ειναι σιγουρα fake... Katie Fey...
Άρα οι πληροφορίες μου για την κιουρία από το προηγούμενο της τουρ ήταν σωστές και τις επιβεβαιώνεις και εσύ με τα γραφόμενά σου!!!!Καλημέρα ,
Έγραψα ένα PM σε ένα φίλο που με ρώταγε και αυτός , οπότε την απάντηση που του έδωσα τη βάζω και εδώ για τους υπόλοιπους .
Καλημέρα ,
Έγραψα ένα PM σε ένα φίλο που με ρώταγε και αυτός , οπότε την απάντηση που του έδωσα τη βάζω και εδώ για τους υπόλοιπους .
Active at sex and she likes to be the leader at the game .
Kαπου καποιος ειχε γραψει αυτο για την κυρια. ;)
Τσαμπουκας ειναι η κυρια και οπως γουσταρει αυτη θελει να το κανει.
Στους πιο πολλους περναει στους λιγους οχι .
Την Καλημερα μου .
Υ.Γ. Τελικά είναι καλό να σε ξέρουν καλά οι φίλοι σου!!!!
Γιατί θα ήμουν φυλακή....