Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (3 μέλη και 114 επισκέπτες)

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ακου Doc οι τυπισες τυπου Λινας ,Τανιας κλπ νομιζουν οτι πιασαν τον Παπα απο τα αρχιδια .
Δεν εχουν καταλαβει οτι σε μια αγορα οταν βγης με μια τιμη αυτη η τιμη παντα θα σε κυνηγαει και σε περιπτωση που την ανεβασεις θα παρεις τα αρχιδια ολων .
Θα το γευτουνε τωρα που το κανουν και τα λεμε .
Και μετα ας το κατεβασουν και στα 50 ουτε απο εξω απο την πορτα.
Το εκανε η Μανταλινα και δεν τολμαει να εμφανιστη στην Αθηνα .
Το εκανε και η κολλητη της το τελαρο που δεν θυμαμαι ονομα και εξαφανιστηκε .
Τωρα το κανουν αυτες οι δυο οι οποιες θα το φανε το κεφαλι τους και θα καταλαβουν.

Αυτα ειχα να πω και ας αρχισουν παλι να με καλοπιανουν οι Νταβατζιδες τους στο site και να μου λενε ποσο καλος γαμιας ειμαι !!
Ε να πανε να γαμηθουν με το συμπαθιο.

Ασε ρε Τρεσ κάποιοι από δω μέσα τις ψηλώνουν και δυστυχώς το συνεχίζουν... και τη Μανταλίνα αν θυμάμαι καλά την έκαναν CT. Θα δεις οτι θα πάνε και θα πηγαίνουν και θα τα ακουμπήσουν γιατί είναι πολύ πονηρές οι συγκεκριμένες και πουλάνε και αγαπητηλίκι. Και θα διηγούνται οι κυρίες πόσο μαλάκες η βλάκες η αγάμητοι η αφελέίς... διάλεξε και πάρε είναι εκεί στο Ελλάδα. Κρίμα 

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Ασε ρε Τρεσ κάποιοι από δω μέσα τις ψηλώνουν και δυστυχώς το συνεχίζουν... και τη Μανταλίνα αν θυμάμαι καλά την έκαναν CT. Θα δεις οτι θα πάνε και θα πηγαίνουν και θα τα ακουμπήσουν γιατί είναι πολύ πονηρές οι συγκεκριμένες και πουλάνε και αγαπητηλίκι. Και θα διηγούνται οι κυρίες πόσο μαλάκες η βλάκες η αγάμητοι η αφελέίς... διάλεξε και πάρε είναι εκεί στο Ελλάδα. Κρίμα   
Και από εδώ μέσα και απ' έξω. Δυστυχώς απο ότι έχω καταλάβει οι απ´ έξω είναι πάρα πολύ περισσότεροι και δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει αυτό το ενημερωτικό site. >:(

kobieta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Ποια Πολιτεια ρε παιχτες?? μετακομισε απο την Αργυρουπολη??...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Geopa κριτιριο αυξηση της τιμης μιας ((πορτας)) μπορει να αποτελεσει η ποιοτητα των υπηρεσιων και η αυξηση της πελατειας.Συμφωνω μαζι σου στο θεμα του μεσαζοντα.Αλλα εσυ που εχεις αρκετη εμπειρια απο εδω πιστευεις οτι καμια δεν εχει το δικαιωμα να ανεβασει τις τιμες?Δλδ με οτι τιμη βγαινεις με αυτην σ ακολουθει που λεει ο τρε?Αυτο μου ακουγεται απολυτο.Και σε τελικη αναλυση τι αξιολογεις οτι πρεπει να παρεχει μια κοπελλα στα 120 και τι στα 250?Το ιδιο ερωτημα το θετω και σε εσενα Yorgos.Διοτι πιστευω οτι σε εναν βαθμο εδω μεσα γινεται κολοτουμπα.Εξυμνουμε την γκομενα στα 120 και μολις παει στα 200 την βριζουμε.

Ή ένστασή μου είναι σε αυτό που είπες στο προηγούμενο post σου.

Έγραψες, ότι "Τελικα εδω ο νομος της καπιταλιστικης αγορας οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει η οχι?"

Και απάντησα αρνητικά.

Και απάντησα έτσι, γιατί εάν ίσχυε, αυτό θα σήμαινε ότι όσες είναι στα 250 και βάλε, έπρεπε να "φυσάνε".

Η πολύ μικρή μου εμπειρία δείχνει ότι η πλειοψηφία των 200+, όχι απλά δεν φυσάνε...αλλά...άσε μην πω παραπάνω και γίνω πάλι κακός και έχουμε ιστορίες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Αυτές που κατέχουν το σπορ του ψησίματος των κοκκινιστών, δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις των τιμών για να δαγκώσουν.

Το κάνουν πολύ πιο "έντεχνα" και οι κοκκινιστοί νιώθουν και special από πάνω.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Ή ένστασή μου είναι σε αυτό που είπες στο προηγούμενο post σου.

Έγραψες, ότι "Τελικα εδω ο νομος της καπιταλιστικης αγορας οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει η οχι?"

Και απάντησα αρνητικά.

Και απάντησα έτσι, γιατί εάν ίσχυε, αυτό θα σήμαινε ότι όσες είναι στα 250 και βάλε, έπρεπε να "φυσάνε".

Η πολύ μικρή μου εμπειρία δείχνει ότι η πλειοψηφία των 200+, όχι απλά δεν φυσάνε...αλλά...άσε μην πω παραπάνω και γίνω πάλι κακός και έχουμε ιστορίες.

Sage es ρε μηχανικές
γίνε κακός τώρα που γυρναει και μαζί σου.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αυτές που κατέχουν το σπορ του ψησίματος των κοκκινιστών, δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις των τιμών για να δαγκώσουν.

Το κάνουν πολύ πιο "έντεχνα" και οι κοκκινιστοί νιώθουν και special από πάνω.

:thumbsup:  ακριβώς μηχανικέ  :cool2:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
H www.bourdela.com/city-tours/girls/romy-x-companion/]αυτή εδώ[/url] είναι μία Helga Geszti Ουγγαρέζα που είχε πάρει μέρος στο διαγωνισμό Playmates της χώρας της πέρσι. Μάλλον τ' αρχίδια μου πήρε. Φωτός της:

missplastic10.jpg
2303549.jpg
galeria2336gesztihelga.jpg
galeria2336gesztihelga3.jpg
galeria2336gesztihelga2.jpg
galeria2336gesztihelga1.jpg
fehrkanapsizmoscomb.jpg
gesztihelga.jpg

Βιντεάκια εδώ με τις άλλες και www.kisalfold.hu/traccsparty/gyori_lany_a_legszexibb_playmate_bombazok_kozt_-_fotok_video/2170824/]εδώ[/url] μόνη της. Προσωπικά τπτ δε μου λέει.  :rolleyes:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να την κοιτας στον κωλο καλυτερα και να φερει και την φιλη της μαζι !! 

URL]]

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Να την κοιτας στον κωλο καλυτερα και να φερει και την φιλη της μαζι !!  

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/08571732700324374573.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε γαμώτο δεν μπορώ να δω καθαρά την φίλη της!!!!
Φυσάει και έχει μπει το μαλλί στα μάτια της!!!!
Και αν δεν με κοιτάει η άλλη στα μάτια....δεν μπορώ να αποφασίσω!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πάντως πρέπει να ήταν στημένος ο διαγωνισμός για την Miss Plastic!!!!
Έχασε από αυτή......

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10948531595598807970.jpg[/img[/URL]]

ggggggggrrrrrrrrrrrrr.......
Ο καλύτερος φύλακας του σπιτιού σου!!!!
2 σε 1 η γκόμενα......νοικοκυρά και Ροντ Βάϊλερ μαζί!!!!! ;D ;D ;D ;D

ere

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Η πρώτη πάντως απο το βίντεο που είναι μαζεμένες οι υποψήφιες playmate..ισιώνει πολλα στιλιάρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom