You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (3 μέλη και 114 επισκέπτες)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ωραιος Διπλογιωργη σου αφιερωνω το παρακατω κομματι
εμενα με εκφραζει παντως.
Και εμένα Brujack
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Το έμαθε και ο μανάβης μου και διπλασίασε τις τιμές στα αγγούρια.
Είμαι ο Μαναααααααβης και μοοοολις τελειιιιιιιιωσα
Ακου Doc οι τυπισες τυπου Λινας ,Τανιας κλπ νομιζουν οτι πιασαν τον Παπα απο τα αρχιδια .
Δεν εχουν καταλαβει οτι σε μια αγορα οταν βγης με μια τιμη αυτη η τιμη παντα θα σε κυνηγαει και σε περιπτωση που την ανεβασεις θα παρεις τα αρχιδια ολων .
Θα το γευτουνε τωρα που το κανουν και τα λεμε .
Και μετα ας το κατεβασουν και στα 50 ουτε απο εξω απο την πορτα.
Το εκανε η Μανταλινα και δεν τολμαει να εμφανιστη στην Αθηνα .
Το εκανε και η κολλητη της το τελαρο που δεν θυμαμαι ονομα και εξαφανιστηκε .
Τωρα το κανουν αυτες οι δυο οι οποιες θα το φανε το κεφαλι τους και θα καταλαβουν.
Αυτα ειχα να πω και ας αρχισουν παλι να με καλοπιανουν οι Νταβατζιδες τους στο site και να μου λενε ποσο καλος γαμιας ειμαι !!
Ε να πανε να γαμηθουν με το συμπαθιο.
Ασε ρε Τρεσ κάποιοι από δω μέσα τις ψηλώνουν και δυστυχώς το συνεχίζουν... και τη Μανταλίνα αν θυμάμαι καλά την έκαναν CT. Θα δεις οτι θα πάνε και θα πηγαίνουν και θα τα ακουμπήσουν γιατί είναι πολύ πονηρές οι συγκεκριμένες και πουλάνε και αγαπητηλίκι. Και θα διηγούνται οι κυρίες πόσο μαλάκες η βλάκες η αγάμητοι η αφελέίς... διάλεξε και πάρε είναι εκεί στο Ελλάδα. Κρίμα
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Και από εδώ μέσα και απ' έξω. Δυστυχώς απο ότι έχω καταλάβει οι απ´ έξω είναι πάρα πολύ περισσότεροι και δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει αυτό το ενημερωτικό site. >Ασε ρε Τρεσ κάποιοι από δω μέσα τις ψηλώνουν και δυστυχώς το συνεχίζουν... και τη Μανταλίνα αν θυμάμαι καλά την έκαναν CT. Θα δεις οτι θα πάνε και θα πηγαίνουν και θα τα ακουμπήσουν γιατί είναι πολύ πονηρές οι συγκεκριμένες και πουλάνε και αγαπητηλίκι. Και θα διηγούνται οι κυρίες πόσο μαλάκες η βλάκες η αγάμητοι η αφελέίς... διάλεξε και πάρε είναι εκεί στο Ελλάδα. Κρίμα
Ποιά βιντεοσκόπηση
αν μπεις στο site της θα καταλάβεις δεν το γράφω για να μην της φέρω κι άλλη πελατεία γιατί όλο και κάποιος θα την πατήσει.Εσύ όμως σίγουρα θα το βρεις ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
αν μπεις στο site της θα καταλάβεις δεν το γράφω για να μην της φέρω κι άλλη πελατεία γιατί όλο και κάποιος θα την πατήσει.Εσύ όμως σίγουρα θα το βρεις ;)
;)
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ποια Πολιτεια ρε παιχτες?? μετακομισε απο την Αργυρουπολη??...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Geopa κριτιριο αυξηση της τιμης μιας ((πορτας)) μπορει να αποτελεσει η ποιοτητα των υπηρεσιων και η αυξηση της πελατειας.Συμφωνω μαζι σου στο θεμα του μεσαζοντα.Αλλα εσυ που εχεις αρκετη εμπειρια απο εδω πιστευεις οτι καμια δεν εχει το δικαιωμα να ανεβασει τις τιμες?Δλδ με οτι τιμη βγαινεις με αυτην σ ακολουθει που λεει ο τρε?Αυτο μου ακουγεται απολυτο.Και σε τελικη αναλυση τι αξιολογεις οτι πρεπει να παρεχει μια κοπελλα στα 120 και τι στα 250?Το ιδιο ερωτημα το θετω και σε εσενα Yorgos.Διοτι πιστευω οτι σε εναν βαθμο εδω μεσα γινεται κολοτουμπα.Εξυμνουμε την γκομενα στα 120 και μολις παει στα 200 την βριζουμε.
Ή ένστασή μου είναι σε αυτό που είπες στο προηγούμενο post σου.
Έγραψες, ότι "Τελικα εδω ο νομος της καπιταλιστικης αγορας οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει η οχι?"
Και απάντησα αρνητικά.
Και απάντησα έτσι, γιατί εάν ίσχυε, αυτό θα σήμαινε ότι όσες είναι στα 250 και βάλε, έπρεπε να "φυσάνε".
Η πολύ μικρή μου εμπειρία δείχνει ότι η πλειοψηφία των 200+, όχι απλά δεν φυσάνε...αλλά...άσε μην πω παραπάνω και γίνω πάλι κακός και έχουμε ιστορίες.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ασε ρε Τρεσ κάποιοι από δω μέσα τις ψηλώνουν και δυστυχώς το συνεχίζουν... και τη Μανταλίνα αν θυμάμαι καλά την έκαναν CT. Θα δεις οτι θα πάνε και θα πηγαίνουν και θα τα ακουμπήσουν γιατί είναι πολύ πονηρές οι συγκεκριμένες και πουλάνε και αγαπητηλίκι. Και θα διηγούνται οι κυρίες πόσο μαλάκες η βλάκες η αγάμητοι η αφελέίς... διάλεξε και πάρε είναι εκεί στο Ελλάδα. Κρίμα
Αυτές που κατέχουν το σπορ του ψησίματος των κοκκινιστών, δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις των τιμών για να δαγκώσουν.
Το κάνουν πολύ πιο "έντεχνα" και οι κοκκινιστοί νιώθουν και special από πάνω.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
Ή ένστασή μου είναι σε αυτό που είπες στο προηγούμενο post σου.
Έγραψες, ότι "Τελικα εδω ο νομος της καπιταλιστικης αγορας οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει η οχι?"
Και απάντησα αρνητικά.
Και απάντησα έτσι, γιατί εάν ίσχυε, αυτό θα σήμαινε ότι όσες είναι στα 250 και βάλε, έπρεπε να "φυσάνε".
Η πολύ μικρή μου εμπειρία δείχνει ότι η πλειοψηφία των 200+, όχι απλά δεν φυσάνε...αλλά...άσε μην πω παραπάνω και γίνω πάλι κακός και έχουμε ιστορίες.
Sage es ρε μηχανικές
γίνε κακός τώρα που γυρναει και μαζί σου.
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ποια Πολιτεια ρε παιχτες?? μετακομισε απο την Αργυρουπολη??...
Εψαχνε να μείνει Πολιτεία η κιουρία
Τα είχε δει και στον ύπνο της!!!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Αυτές που κατέχουν το σπορ του ψησίματος των κοκκινιστών, δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις των τιμών για να δαγκώσουν.
Το κάνουν πολύ πιο "έντεχνα" και οι κοκκινιστοί νιώθουν και special από πάνω.
ακριβώς μηχανικέ
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
H www.bourdela.com/city-tours/girls/romy-x-companion/]αυτή εδώ[/url] είναι μία Helga Geszti Ουγγαρέζα που είχε πάρει μέρος στο διαγωνισμό Playmates της χώρας της πέρσι. Μάλλον τ' αρχίδια μου πήρε. Φωτός της:
Βιντεάκια εδώ με τις άλλες και www.kisalfold.hu/traccsparty/gyori_lany_a_legszexibb_playmate_bombazok_kozt_-_fotok_video/2170824/]εδώ[/url] μόνη της. Προσωπικά τπτ δε μου λέει.
Βιντεάκια εδώ με τις άλλες και www.kisalfold.hu/traccsparty/gyori_lany_a_legszexibb_playmate_bombazok_kozt_-_fotok_video/2170824/]εδώ[/url] μόνη της. Προσωπικά τπτ δε μου λέει.
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
μεγαλοκοπελα...
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Kai στις Miss Plastic παλι τα αρχιδια μου πηρε !!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Να την κοιτας στον κωλο καλυτερα και να φερει και την φιλη της μαζι !!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/08571732700324374573.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε γαμώτο δεν μπορώ να δω καθαρά την φίλη της!!!!
Φυσάει και έχει μπει το μαλλί στα μάτια της!!!!
Και αν δεν με κοιτάει η άλλη στα μάτια....δεν μπορώ να αποφασίσω!!!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πάντως πρέπει να ήταν στημένος ο διαγωνισμός για την Miss Plastic!!!!
Έχασε από αυτή......
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10948531595598807970.jpg[/img[/URL]]
ggggggggrrrrrrrrrrrrr.......
Ο καλύτερος φύλακας του σπιτιού σου!!!!
2 σε 1 η γκόμενα......νοικοκυρά και Ροντ Βάϊλερ μαζί!!!!! ;D ;D ;D ;D
Έχασε από αυτή......
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10948531595598807970.jpg[/img[/URL]]
ggggggggrrrrrrrrrrrrr.......
Ο καλύτερος φύλακας του σπιτιού σου!!!!
2 σε 1 η γκόμενα......νοικοκυρά και Ροντ Βάϊλερ μαζί!!!!! ;D ;D ;D ;D
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K