Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ακου Doc οι τυπισες τυπου Λινας ,Τανιας κλπ νομιζουν οτι πιασαν τον Παπα απο τα αρχιδια .
Δεν εχουν καταλαβει οτι σε μια αγορα οταν βγης με μια τιμη αυτη η τιμη παντα θα σε κυνηγαει και σε περιπτωση που την ανεβασεις θα παρεις τα αρχιδια ολων .
Θα το γευτουνε τωρα που το κανουν και τα λεμε .
Και μετα ας το κατεβασουν και στα 50 ουτε απο εξω απο την πορτα.
Το εκανε η Μανταλινα και δεν τολμαει να εμφανιστη στην Αθηνα .
Το εκανε και η κολλητη της το τελαρο που δεν θυμαμαι ονομα και εξαφανιστηκε .
Τωρα το κανουν αυτες οι δυο οι οποιες θα το φανε το κεφαλι τους και θα καταλαβουν.

Αυτα ειχα να πω και ας αρχισουν παλι να με καλοπιανουν οι Νταβατζιδες τους στο site και να μου λενε ποσο καλος γαμιας ειμαι !!
Ε να πανε να γαμηθουν με το συμπαθιο.
Ρε τρε λιγο απολυτο δεν ειναι αυτο μια καλη στο γαμησι δλδ δεν εχει το δικαιωμα να ανεβασει τις τιμες.Διοτι δεν παει ξεκινω με 250 την ωρα πολλες για να κερδισουν πελατεια ξεκινουν με 120.Απλως νομος της καπιταλιστικης αγορας ειναι.Δλδ να μην υπαρχει εξελιξη στον χωρο να παραμενουν ολες στασιμες?
Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η καθε περιπτωση πρεπει να εξεταζεται διαφορετικα.Θεωρω οτι κατα 90% εχεις δικιο για τις συγκεκριμενες (εμπιστευωμαι την εμπειρια σου)αλλα διαβαζω συνεχως εσας(τις παλιοσειρες) ολες τις κρινεται με ακραια αυστηροτητα.Δλδ κατα εσενα τρε δεν υπηρξε ουτε μια που να αξιζε να παει την τιμη απο 120 στα 250?Τελικα εδω ο νομος της καπιταλιστικης αγορας οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει η οχι?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε τρε λιγο απολυτο δεν ειναι αυτο μια καλη στο γαμησι δλδ δεν εχει το δικαιωμα να ανεβασει τις τιμες.Διοτι δεν παει ξεκινω με 250 την ωρα πολλες για να κερδισουν πελατεια ξεκινουν με 120.Απλως νομος της καπιταλιστικης αγορας ειναι.Δλδ να μην υπαρχει εξελιξη στον χωρο να παραμενουν ολες στασιμες?
Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η καθε περιπτωση πρεπει να εξεταζεται διαφορετικα.Θεωρω οτι κατα 90% εχεις δικιο για τις συγκεκριμενες (εμπιστευωμαι την εμπειρια σου)αλλα διαβαζω συνεχως εσας(τις παλιοσειρες) ολες τις κρινεται με ακραια αυστηροτητα.Δλδ κατα εσενα τρε δεν υπηρξε ουτε μια που να αξιζε να παει την τιμη απο 120 στα 250?Τελικα εδω ο νομος της καπιταλιστικης αγορας οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει η οχι?
Παρότι απευθύνεις τον λόγο σε άλλον, μου έκανε κλικ αυτό που λες για καπιταλιστική αγορά!!!!
Για πες μου, βάση ποιον δεδομένων, οι συγκεκριμένες αλλά και άλλες ,αυξάνουν τις τιμές πόρτας?
Γιατί πρώτα θα βάλεις πλαίσιο συζήτησης και μετά θα αναρωτιέσαι τόσο γενικόλογα!!!!
Άντε να βάλω εγώ ένα δεδομένο.....
Σε ποιο "προϊόν" που δεν υφίσταται πλέον μεσάζων μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή αυξάνεται η τιμή του, ενώ πριν με τον μεσάζων ήταν χαμηλότερα?

kobieta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεύτερη κριτική για ίδια κοπέλα δύσκολα ξαναμπαίνει.

Τρίτη θες να πεις γιατί έχει γράψει και για την Elizabeth / Carmen.Η "κοπέλα" βάζει ότι άλλο όνομα θες μπας και την πατήσει κάποιος με την ανορεξικιά  :2funny:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Geopa κριτιριο αυξηση της τιμης μιας ((πορτας)) μπορει να αποτελεσει η ποιοτητα των υπηρεσιων και η αυξηση της πελατειας.Συμφωνω μαζι σου στο θεμα του μεσαζοντα.Αλλα εσυ που εχεις αρκετη εμπειρια απο εδω πιστευεις οτι καμια δεν εχει το δικαιωμα να ανεβασει τις τιμες?Δλδ με οτι τιμη βγαινεις με αυτην σ ακολουθει που λεει ο τρε?Αυτο μου ακουγεται απολυτο.Και σε τελικη αναλυση τι αξιολογεις οτι πρεπει να παρεχει μια κοπελλα στα 120 και τι στα 250?Το ιδιο ερωτημα το θετω και σε εσενα Yorgos.Διοτι πιστευω οτι σε εναν βαθμο εδω μεσα γινεται κολοτουμπα.Εξυμνουμε την γκομενα στα 120 και μολις παει στα 200 την βριζουμε.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ετσι ειναι .
Κουμαντο εμεις οχι αυτες γιατι δικια μας ειναι η τσεπη και ο χρονος .
Και οποιος εχει περαση απο τις κιουριες με τις παλιες τιμες και ξαναπαει με τις καινουριες να μου το πει για να τον πω Μαλακα πρωτος απο ολους !!!

+1000000  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Έπαιξαν κι έχασαν!
Θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα από την βιντεοσκόπηση.
Κώλο και μουνί δίνουν κι άλλες Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μούσμουλα

Ποιά βιντεοσκόπηση  :think:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Geopa κριτιριο αυξηση της τιμης μιας ((πορτας)) μπορει να αποτελεσει η ποιοτητα των υπηρεσιων και η αυξηση της πελατειας.Συμφωνω μαζι σου στο θεμα του μεσαζοντα.Αλλα εσυ που εχεις αρκετη εμπειρια απο εδω πιστευεις οτι καμια δεν εχει το δικαιωμα να ανεβασει τις τιμες?Δλδ με οτι τιμη βγαινεις με αυτην σ ακολουθει που λεει ο τρε?Αυτο μου ακουγεται απολυτο.Και σε τελικη αναλυση τι αξιολογεις οτι πρεπει να παρεχει μια κοπελλα στα 120 και τι στα 250?Το ιδιο ερωτημα το θετω και σε εσενα Yorgos.Διοτι πιστευω οτι σε εναν βαθμο εδω μεσα γινεται κολοτουμπα.Εξυμνουμε την γκομενα στα 120 και μολις παει στα 200 την βριζουμε.

Ρε Bru μιλάμε για τα διπλά λεφτά ,αντί να σκάσει και να  :pipa1: :knockinb: με τις ίδιες τιμές τις ανεβάζει λόγω ζήτησης?

Μην τρελάθούμε εντελώς τώρα  :tickedoff:  Που μου ήθελε να νοικιάσει σπίτι και στην Πολιτεία  :tickedoff:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν ξέρω για κωλοτούμπες, άμα ξέρεις εσύ, ποιος τι και πότε, τότε οκ!!!
Αλλά άλλο το VFM στα 180 και άλλο στα 250!!!!
Έχω γράψει για την σημασία του VFM και πως επηρρεάζει τα πάντα γύρω από τον τρόπο που γράφουμε κριτικές!!!
Δεν θα μπω σε βαθύτερη ανάλυση....μαθαίνουμε, πληρώνοντας!!!!
Κατά τα άλλα, ο καθένας πληρώνει την καύλα του και τα γούστα του ανάλογα με το μυαλό που κουβαλάει στο ΕΠΑΝΩ κεφάλι!!!!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Ρε Bru μιλάμε για τα διπλά λεφτά ,αντί να σκάσει και να  :pipa1: :knockinb: με τις ίδιες τιμές τις ανεβάζει λόγω ζήτησης?

Μην τρελάθούμε εντελώς τώρα  :tickedoff:  Που μου ήθελε να νοικιάσει σπίτι και στην Πολιτεία  :tickedoff:

Με τις νέες τιμές μάλλον το νοίκιασε παίκτη  :2funny:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Εσυ ξερεις καλλυτερα Διπλογιωργη εγω δεν τις :knockinb: οποτε δεν μπορω για τις συγκεκριμενες να εκφερω αποψη.Αλλα δεν ετυχε στην πολυχρονη καριερα σου να παρεις μια με 120 και να ειναι τοσο καλη που να πεις οτι και 250 να πηγαινε παλι θα την ξανα :knockinb:?
Η εισαι της δικης μου αποψης μια φορα την  :knockinb: και μετα παμε για αλλην ;)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

'Έτσι είναι ακριβώς!...Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με την Πολιτεία (γιατί σίγουρα κάτι παίζει) αλλά η συγκεκριμένη αν συνεχίσει με αυτά τα μυαλά τη βλέπω σύντομα πίσω στη μαμά Ρωσία να καθαρίζει σκάλες!

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Μου αρέσει που μάζευε λεφτά και καλά να πάει Αμερική να σπουδάσει με τη φίλη της .Μάλλον τώρα που ακρίβηνε τα δίδακτρα το Harvard , αναγκάστηκε και αυτή να ανεβάσει τη ταρίφα της , για να ανταπεξέλθει :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Εσυ ξερεις καλλυτερα Διπλογιωργη εγω δεν τις :knockinb: οποτε δεν μπορω για τις συγκεκριμενες να εκφερω αποψη.Αλλα δεν ετυχε στην πολυχρονη καριερα σου να παρεις μια με 120 και να ειναι τοσο καλη που να πεις οτι και 250 να πηγαινε παλι θα την ξανα :knockinb:?
Η εισαι της δικης μου αποψης μια φορα την  :knockinb: και μετα παμε για αλλην ;)

Σίγουρα με αυτές που περνάω πολύ καλά τις ξαναπαίρνω  ;)

Ομως όσο καλά και να πέρναω διπλή τιμή δεν πληρώνω ποτέ!!!Μην μας πιάσουν και Μαλάκες  τα πουτανί  :tickedoff:

Γενικά  πάντως,μου άρεσει το φρέσκο κουλούρι!!!Με εξιτάρει  :dancing:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ωραιος Διπλογιωργη σου αφιερωνω το παρακατω κομματι
εμενα με εκφραζει παντως.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Παρότι απευθύνεις τον λόγο σε άλλον, μου έκανε κλικ αυτό που λες για καπιταλιστική αγορά!!!!
Για πες μου, βάση ποιον δεδομένων, οι συγκεκριμένες αλλά και άλλες ,αυξάνουν τις τιμές πόρτας?
Γιατί πρώτα θα βάλεις πλαίσιο συζήτησης και μετά θα αναρωτιέσαι τόσο γενικόλογα!!!!
Άντε να βάλω εγώ ένα δεδομένο.....
Σε ποιο "προϊόν" που δεν υφίσταται πλέον μεσάζων μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή αυξάνεται η τιμή του, ενώ πριν με τον μεσάζων ήταν χαμηλότερα?
[/quote]

Αυτη ηταν μια ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ οικονομικη αναλυση...
Γι'αυτο μ'αρεσει να διαβαζω παλιους του site.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Το έμαθε και ο μανάβης μου και διπλασίασε τις τιμές στα αγγούρια. :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)