Ρε τρε λιγο απολυτο δεν ειναι αυτο μια καλη στο γαμησι δλδ δεν εχει το δικαιωμα να ανεβασει τις τιμες.Διοτι δεν παει ξεκινω με 250 την ωρα πολλες για να κερδισουν πελατεια ξεκινουν με 120.Απλως νομος της καπιταλιστικης αγορας ειναι.Δλδ να μην υπαρχει εξελιξη στον χωρο να παραμενουν ολες στασιμες?Ακου Doc οι τυπισες τυπου Λινας ,Τανιας κλπ νομιζουν οτι πιασαν τον Παπα απο τα αρχιδια .
Δεν εχουν καταλαβει οτι σε μια αγορα οταν βγης με μια τιμη αυτη η τιμη παντα θα σε κυνηγαει και σε περιπτωση που την ανεβασεις θα παρεις τα αρχιδια ολων .
Θα το γευτουνε τωρα που το κανουν και τα λεμε .
Και μετα ας το κατεβασουν και στα 50 ουτε απο εξω απο την πορτα.
Το εκανε η Μανταλινα και δεν τολμαει να εμφανιστη στην Αθηνα .
Το εκανε και η κολλητη της το τελαρο που δεν θυμαμαι ονομα και εξαφανιστηκε .
Τωρα το κανουν αυτες οι δυο οι οποιες θα το φανε το κεφαλι τους και θα καταλαβουν.
Αυτα ειχα να πω και ας αρχισουν παλι να με καλοπιανουν οι Νταβατζιδες τους στο site και να μου λενε ποσο καλος γαμιας ειμαι !!
Ε να πανε να γαμηθουν με το συμπαθιο.
Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η καθε περιπτωση πρεπει να εξεταζεται διαφορετικα.Θεωρω οτι κατα 90% εχεις δικιο για τις συγκεκριμενες (εμπιστευωμαι την εμπειρια σου)αλλα διαβαζω συνεχως εσας(τις παλιοσειρες) ολες τις κρινεται με ακραια αυστηροτητα.Δλδ κατα εσενα τρε δεν υπηρξε ουτε μια που να αξιζε να παει την τιμη απο 120 στα 250?Τελικα εδω ο νομος της καπιταλιστικης αγορας οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει η οχι?