- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Ποιά; Link;
Μόνο που πλήρωσαν κάποιοι για να την δουν live!!!!Aσε την εχουμε δει live Geopa .
Ευτυχως για αυτην δεν φαινετε το πρωτο μποι που εχει στις φωτο !!!
Ωραίο μουνί η Νικόλ...πάρα πολύ ωραίο!!!!
Θυμάμαι όταν είχε ανοίξει η πόρτα, γονάτισα και της ζήτησα το χέρι της!!!!
Σέρβις καλό.....σε μένα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!!!!
Αλλά αν πάτε και σας κάνει άναλ για όλα τα λεφτά του κόσμου, εγώ θα τον κόψω δημόσια στην μέση του Συντάγματος!!!!
Αλλά αν πάτε και σας κάνει άναλ για όλα τα λεφτά του κόσμου, εγώ θα τον κόψω δημόσια στην μέση του Συντάγματος!!!!
Aυτή είναι αυτή.....Ποιά; Link;
Οκ....μόνο μην είναι σκοτάδι και νομίζεις ότι τον έβαλες!!!!
Extra services:
Anal sex +100 euro
Δηλαδή δεν....??? Πρόσεχε τι λες , γιατί αν....θα έχουμε δράματα
Nαι.....καλά κάνεις και βαράς το κεφάλι σου!!!!
Aυτή είναι αυτή.....
Αυτή είναι αυτή.....
Και αυτή ....ο θεός και η ψυχή της!!!!!
απο οτι φαινεται, αν ειναι χρονικη σειρα
Thanks.
Aυτή η Nicole/Vespa με προβληματίζει ως προς το εξής ρε γμτ. Έχει www.bourdela.com/city-tours/girls/nicole-russian-girls-forme/]11 κριτικές εδώ[/url] και στην κρίσιμη επιλογή (Φιλί) έχει κατά σειρά: Βαθύ με γλώσσα, Χωρίς γλώσσα , Βαθύ με γλώσσα, Χωρίς γλώσσα , Βαθύ με γλώσσα, Βαθύ με γλώσσα, Όχι :S , Όχι :S :S , Βαθύ με γλώσσα, Βαθύ με γλώσσα.
Φτιάξε το προφίλ της με το νέο όνομα να βάλω κριτική!!!!
Thanks.
Aυτή η Nicole/Vespa με προβληματίζει ως προς το εξής ρε γμτ. Έχει www.bourdela.com/city-tours/girls/nicole-russian-girls-forme/]11 κριτικές εδώ[/url] και στην κρίσιμη επιλογή (Φιλί) έχει κατά σειρά: Βαθύ με γλώσσα, Χωρίς γλώσσα , Βαθύ με γλώσσα, Χωρίς γλώσσα , Βαθύ με γλώσσα, Βαθύ με γλώσσα, Όχι :S , Όχι :S :S , Βαθύ με γλώσσα, Βαθύ με γλώσσα.
http://[URL unfurl="true"]www.vespaland.com/blog/uploaded_images/Vespa_1970_VBC150cc-748572.jpg[/img[/URL]]Έτοιμη η Vespa.
Έτοιμη η Vespa.
Noμίζω έριξες πολύ φως στην υπόθεση, όντως.Φτιάξε το προφίλ της με το νέο όνομα να βάλω κριτική!!!!
Και θα σου φύγουν όλες οι απορίες...και σε πολλούς άλλους!!!! ;)
Φτιάξε το προφίλ της με το νέο όνομα να βάλω κριτική!!!!
Και θα σου φύγουν όλες οι απορίες...και σε πολλούς άλλους!!!! ;)
εχω και καλυτερεσTo Ρωσσίδι στο αβατάρ σου "παίζει"?
Άμα είναι να ανέβω Θεσσαλονίκη να το βρω!!!!!